Miért nem jelenik meg favicon

Miért nem jelenik meg favicon
Szia barátok! Egyszer írtam egy cikket a teljes három ikon. Az ember azt gondolja, hogy van-e víz ömlött, és ezért mindent már régóta ismert. De, mint kiderült, hogy ez a kis ikon sok gondot okoz. Nem meglepő, hogy a kérdések merülnek fel azok számára, akik az első lépéseket a helyszínen épületben. De néha vannak bonyodalmak és tapasztaltabb kollégák. Valaki Favicon nem jelenik meg a böngésző, mások keresve Yandex, és néhány egy oldalt helyét egy favicon, a másik nélkül. Természetesen az oka mindegyiknek megvan a saját, hanem tanulni, hogyan kell ellenőrizni a Favicon nem lesz felesleges.Miért nem jelenik meg favicon? Most ellenőrizze

Kezdeni, adok linkeket minden cikkem a favicon, talán hasznos valakinek:

Tehát, ha mindent helyesen csináltam, de a favicon nem akar megjelenni. Nézzük, hogy a tényleges fájl jön létre, és ez igaz az előírt útvonala a kódot egy internetes oldalon. Más szóval, megtudjuk, hogyan látják a keresők és a különböző internetes szolgáltatásokat, beleértve a böngészők.

Ellenőrizze Favicon a keresőkben Yandex és a Google

Észrevettem, hogy a Google megmutatja az ikonok nem minden területen. Például ahelyett, hogy a saját, valamint más blogokat, azt mutatja, földgömb ikont, bár én favicon sokáig, és megjelenik a keresési Yandex, és minden böngészőben. Szóval csak nem figyel rá. Talán ez annak köszönhető, hogy az a tény, hogy ez a blog favicon.ico fájl telepítve segítségével én WordPress téma lehetőségeket.

Hogyan adjunk egy favicon a Yandex? azt nem kell külön. Ha felvesz egy 16x16 pixeles ikont a gyökérkönyvtárban helyesen felírt útját, Yandex indexek helyén egy különleges robot és a kép betöltéséhez a szerverre. Várd meg, amíg megjelenik a keresési előtt lehetséges volt sokáig, hiszen favikonok adatbázis frissítése ritkán. Most, ha több mint két héttel a favicon nem jelenik meg a keresési Yandex, akkor ellenőrizze, hogy az megfelelően tervezték.

Először is azt tanácsolom, hogy a teszt az érvényesítő szolgáltatás, majd a ajánlásait Yandex.

Ellenőrizze a rendelkezésre álló szolgáltatások a helyszínen ikonok Favicon érvényesítő

A második, nyilvánvaló módon, hogy ellenőrizze a rendelkezésre álló hely favicon, hogy használja a speciális online szolgáltatások. Fogok beszélni ketten.

ifavicon.com

Ezen az oldalon, de tesztelni az érvényesítő, akkor is létrehoz egy Favicon (animált) minden kép, vagy húzza bármilyen weboldalon, anélkül, hogy részletezném a kódot. Az alábbiakban a képek, megmutattam, hogyan kell csinálni. Minden nagyon megközelíthető, így nincs leírás szükséges.

Miért nem jelenik meg favicon

Miért nem jelenik meg favicon

Miért nem jelenik meg favicon

Természetesen, ha sikerült, hogy húzza az ikont a helyszínen, így ő már megfelelően telepítve.favicon.htmlkit.com - létrehozása és érvényességének ellenőrzése Favicon

Ez a szolgáltatás egyre népszerűbb, és hatalmas alkalmassága létrehozására és ellenőrzésére Favicon. Egyik jellemzője a nagyszámú paraméter szerkesztésének képre, és a képesség, hogy hozzon létre ikonokat az iPhone, iPod Touch és iPad böngészők. Nézzük a képeket, és annak érdekében.

Tudod, hogy egy ikon ki ikon Twitter

Miért nem jelenik meg favicon

vagy bármilyen képet.

Miért nem jelenik meg favicon

A letöltés a képre, és rákattint a „Generate favicon.ico”, akkor töltse le a statikus és animált favicon vagy folytathatja a szerkesztést tisnuv az „Edit” gombot.

Miért nem jelenik meg favicon

Mielőtt megnyitja a beállítások szerkesztését. Hogy megy a kívánt beállítást, akkor kattintson a megfelelő elemet. Megmutatom, hogyan néz ki a fordítást Chrome:

Miért nem jelenik meg favicon

Ha egy pár szót, akkor:

  • adjunk hozzá néhány kép, hogy marad a memóriában, és bármikor folytathatja a szerkesztést;
  • levelet szöveges animáció (csak angol nyelven), vagy tiltsa le;
  • hogy egy favicon iPhone, iPad és iPod Touch;
  • a szín és a háttér prozrachnocht és keretek;
  • átalakítani egy színes képet fekete-fehér;
  • létrehozásához favicons különböző formátumok különböző színek számát (például 16-64K - ikon 16 * 16 64 ezer szín);
  • eltávolítani a nem kívánt formátumot, és töltse le a teljes csomag, csak favicon.ico fájl vagy animated_favicon1.gif.

Minden változás jelenik meg a jobb oldalon a képernyő.

Miért nem jelenik meg favicon

A lista törléséhez létre favicon és kezdd el átírni egy új, csak nyomja meg a „New” ikon a jobb felső sarokban.

Van egy nyom, hogyan kell beállítani egy animált favicon a normális. Ha rákattint a „Download” letölteni a csomagot minden favicon, ahol a readme.txt fájlban kerül részletes útmutatást, hogyan kell telepíteni és a szükséges kódokat.

Miért nem jelenik meg favicon

Általában azt tanácsolom mindenkinek, hogy próbálja ezt a szolgáltatást. Ezen kívül van egy olyan alkalmazás, a Google Chrome böngésző, az úgynevezett favicon származó képek között. Link nem ad, hiszen a megvalósíthatósági telepítés kétséges. Minden, ez ad, hogy egyenesen egy oldal egy favicon generátor.

Hogyan lehet ellenőrizni Favicon

Miért nem jelenik meg favicon

Miért nem jelenik meg favicon

Ha a favicon nem található, a szolgáltatás azt az ok, hogy miért történt.

Azt is érdekelhetnek:

Őszintén szólva, azt hittem, azt mondod, akinek szüksége van rá, és ezért már régóta ismert. Csak látni a kattintások száma a blog ezeket a kéréseket, és látni, hogy sok érdekes dolgot egyszerű.

Üdvözlünk! Tényleg szükségem van a segítségedre. Amikor bejelentkezik a postaládába mail.ru jön blokkoló ablakban a következő tartalommal: „Megpróbálta elérni favicon.yandex.net honlapján, de a szerver által kiállított igazolást olyan szervezet, amely nem minősül a számítógép operációs rendszerét bízni. Ez azt jelentheti, hogy a szerver saját biztonsági tanúsítványát, amelyet a Google Chrome nem lehet bízni, vagy, hogy a behatolók betört ".
Segíts, tisztítsa meg. Van betűk fontos számomra.
Köszi előre. Megyek csak az iPad. Az iOS rendszer.

Ljudmila, akkor favicon most feltölteni a mappát a témát. Ebben az esetben a gyökér már nem szükséges betölteni azt. Ha megpróbálja kinyitni egy lovag mappa nem nyílik meg, és azonnal elkezdi letölteni a fájlt.

Oleg, és az helyes, hogy nem? Azt javasolta, hogy töltse fel a témát és a webhely gyökér. Még valami nagyon kusza, ahol most távolítani a gyökere a helyén? Hagyja csak a téma?
Magyarázd el, hogyan próbálta kinyitni, letöltés számít?