Miért nem lehet elpusztítani a vírust

Vírusok van egy nagyon kis méretű, körülbelül ezerszer kisebb, mint a méret a mikroba és gomba. Már nem csak egy ember a DNS molekula vagy sejt. Ez az egyik oka annak, hogy bonyolult a harcot a vírus ellen. Jellemzően, a kötőszövet, ahol a mikrobák jól mosott vért, és a jelenléte a szervezetben annak telített antibiotikum segít, hogy azonnal kezelni őket.Ha elképzelni egy hatalmas házban 20-25 emeleten, a kis, esett az ablakpárkányon doboz gyufát, az arány a mikroba méretű és vírus. A vírusok kisebb emberi sejtekben. Mivel könnyen élősködhet, hogy működjön, etetés a citoplazmában, és ugyanakkor nem károsítja a külső sejtek. Néhányan még használni az ételt a baktériumokat, mint a vírusok fagocitáknak nevezzük.

Mi történik, ha egy emberi fertőzés?

Behatol sejtek vírusok kezdik vészes tevékenységét. Az emberi immunrendszer antitesteket termel megy a keresést a gonosz parazita. Kivéve, hogy nem antitestek vagy fehérvérsejtek miatt puszta mérete nem tudnak áthatolni a membránon emberi sejtek membránok.

De a vírus gyorsan szaporodik, eszik a citoplazma a sejt, hamarosan lesz egy kis előkészített és eltörik a bőrsejteket közvetlenül atakovyvaetsyaantitelami. De ha az immunrendszer le, a drog hatása lehet ajánlani egy orvos, például a használata immunglobulin. Ezután a vért a hatóanyagokkal megölni a vírust könnyebb, főleg, ha nem bal védtelen és ki az emberi sejtekben. Sikeresen alkalmazott antivirális kezelés aciklovir, Viramune Epivir rimantadine és más drogok. Ez az oka annak, hogy a vírusok haszontalan kezelésére antibiotikum-terápiát.Miért a vírus nem lehet elpusztítani?

Miért nem lehet elpusztítani a vírust

„Achilles-sarka” bármely vírus - ez okozza ellenőrizetlen elterjedése a sejtmembrán az ő „fedél” a különbség. És mint minden elölről esik tökéletesen a sejtbe, elszaporodik és hamarosan húzta be a vérbe, ahol lemossa majd vírusellenes gyógyszerekkel.

De a nehézség abban rejlik, hogy a több mint kilencven százaléka a vírusok az emberi szervezetben ez a sejtekben, és akkor nem ölik meg, és nem értem. Ez azt jelenti, sőt, a drogok nem megölni, hanem az időközben szintetizált antitesteket és globulin a szervezetben, különösen, ha egy személy egy gyenge immunrendszer hosszú időt vesz igénybe. És ezen időszak alatt a vírus elég kárt okoz a szervezetben. A tudósok aggódnak a biztonsági rés a szervezetet a vírusos betegségek.

Van egy valószínűségét a mutáns vírusok, például a HIV, amely elsöpörte az emberi immunrendszer. Ha egy vírus alakult ki a világon, mint a két-háromszáz év múlva elérje az egész emberiség a végzetes halálozási ravno1y közel száz százalékos.

Csak remélni tudjuk, hogy nem lesz áttörés az orvostudományban és a tudósok megoldást találni, hogyan kell kezelni a vírus a sejtben. Egyébként tudja befejezni egy nagyon szomorú kimenetele. Abban a pillanatban, az immunitás az emberi test a tömeges megbirkózik egy vírusos jellegű, de mégis távol minden betegség kiderül, hogy gyógyítani a segítségével a szervezet tartalékai. Magas halálozási aránnyal tífusz, himlő, az AIDS, a madárinfluenza.

Miért nem lehet festeni a haját a terhesség alatt. Terhesség - amikor egy nő kell hogy legyen nagyon óvatos a testeddel. Különösen figyelmes, hogy a gödörbe.

Korábban azt hitték, hogy a vírus okozza az övsömör, a lepra és a szifilisz nem olyan veszélyes. De a vereség a kapcsolatot találtak az idegrendszer, majd betegségek isiász, idegfájdalom, ideggyulladás különféle.