Miért nem lehet megijeszteni gyerekek

Miért nem lehet megijeszteni gyerekek

Ritka szülő nem megijeszteni a gyermek Babai vagy Baba Jaga, a gonosz nagybácsi vagy valaki másnak a nagynénje, szeretnének elérni a teljes engedelmesség és bizonyos műveleteket. Mindannyiunknak valószínűleg emlékezni hasonló jelenetek az ő gyermekkorában.És, őszintén szólva, megfélemlítő munkát. gyakran segít biztosítani a magatartása, hogy a jelenleg szükség van a szülő. A másik dolog az, hogy a munka a hosszú és veszélyes mentális egészség - váltott neurózisok gyermekek. ágybavizelés és a dadogás, túlzott bűntudat, bizalmatlanság és ellenségeskedés a világ felé, a fokozott szorongás.

Az a probléma gyökerét a megfélemlítés nő a türelem hiánya és a szabad idő, amikor a szülők a kimerültségtől, nem tudok kommunikálni világosan és részletesen elmagyarázni a gyereknek, hogy miért nem kellett viselkednie, folyamodva a módszer egyszerű: „Ez rossz viselkedésű - kap ettől Barmaley”.

Miért nem lehet megijeszteni gyerekek

Miért nem lehet megijeszteni gyerekek

1. Amikor a megfélemlítés cserét fogalmak - nem tud a zaj, nem azért, mert a klinikán, hogy valakinek van egy fejfájás és a zaj zavarja, hogy az orvos fogja szidni. Kása nem feltétlenül kell, hogy erős és egészséges, hanem azért, mert a kecske gore és apa a munkából nem kell várnia az öröm, és a félelem, hogy az anyja mindent elmondani neki, és a gyermek is büntetik.2. De a legszörnyűbb veszélyt a baba adnak valakinek a rossz viselkedés. Egy gyermek számára ez azt jelenti, csak két dolog -, hogy ez rossz, és ez nem tetszik. De az ilyen létesítmények nem segíti elő az egészséges lelki fejlődését a gyermek.

4. Meg kell kiemelni a megfélemlítés „doktor” és „faszok”. A szülőknek meg kell emlékezni, hogy a gyermek élete során kell menni egészségügyi intézmények, mint egyszer különböző célokra, például annak érdekében, hogy a beoltott vagy segítséget kapnak a medence, a kert vagy az iskolában.

Miért nem lehet megijeszteni gyerekek

Hogyan ijeszteni gyerekek

Ugyanez ijesztő lehet, de ésszerű határokon belül is kell?

1. ijesztgetni gyermek költségek közül csak azokat a dolgokat, amelyek nagyon fájt - a jelenlegi az aljzat, forró vas, autók az úton, stb

2. ijesztő kilátás, hogy olyan lesz, mint egy híres gazember a film vagy mese.

3. megfélemlítő, hogy nem kap a gyermek személyiségének - a gép lő le, ha nem felelnek meg a közúti közlekedés szabályait, nem azért, mert van szeme hátul. A kutya harap, ha ugratja egy bottal, de nem azért, mert hívja az anyját, a tömegben, akkor eltéved, mert egy csomó ember, nem azért, mert mindig alszik útközben. Látod a különbséget?

4. Madárijesztő megfelelően. Ha a gyermek vesz mások játékok, nem valószínű, hogy az orvos, hogy neki egy injekciót a kapzsiság. De a srácok játszanak a bíróság, és megáll.

Mindig próbáljuk meg a módját a békemegállapodás a saját gyermeke. Megfélemlített és kapott az eredményt - a mottója a rossz és lusta szülők, akik nem akarnak sokáig megtalálni megfelelőbb módon az oktatás. Természetesen az út a megfélemlítés a neve engedelmesség - oly módon kivetett sok apa, de jobb felszámolására ilyen gyakorlatokat, mivel azok nem károsíthatja a baba.

Készítette: Maryana Chornovil

Miért nem lehet megijeszteni gyerekek