Miért nem írja a srác az első találkozó után

Lásd még:

A válaszokat (68):

ha azt szeretnénk, hogy írjon az első írási), de nem ezért nem írtál, és feltűnésmentesen

lehet ő is ül, és azt hiszi, ha ő írja), írtam volna az első oldalon.)Ne írjon az elsőt.
Szeretne-write.
Azt írja, azt jelenti, nem fogott.

Brunetka 5 · Speciális résztvevő

Azt hiszem, amit akar - írja majd először, és kiszabott semmit.

haha · Speciális résztvevő

óvoda. hogy „nem írok először, azt akarja, hogy írjon” serdülő büszkeség. egyszerűen csak félénk srác, akkor nem tudom, mi folyik benne, látszólag nyugodt, de az agy forr

Brunetka 5 · Speciális résztvevő

Lehet, hogy van, és nem akar beszélni és írni először néma napokig, bár hozzátette nekem, mint egy barát. Miért megy, ha nem kíváncsi. És ha írni, azt gondoltam, hogy fut utána, és továbbra is beszélni mást tenni.

Brunetka 5 · Speciális résztvevő

csak minden szabályozás figyelembe veszi, zavaros, vagy csak kis valószínűséggel, de ez csak szégyenlős. vagy tényleg nem tetszik neki ((. Én is oly gyakran volt. poznakomishsya egy nővel, miután az első napon, a héten nem történik meg a kapcsolatot a lány.Hívjon vagy írjon az első, vagy hogyan kommunikálnak velük.

és sztereotípiák arról, hogy mi az a srác, hogy köze van az első ki a fejét. buta és elavult sztereotípiákat, ha mindet magad magánéletéről szervezett, fél a párok, és most nem nebylo

Andryukha · Helpster csillag

Most a kérdés az, hogy néhány találgatás.
Miért nem mondja meg neki, „Miért add nekem, hogy egy találkozót, hogy megfeleljen a mai, így csendes, és nem válaszolt.” Magad, és nézd meg, hogy egy ilyen üzenetet, hogy pánik, talán ő, és akkor nem kell egyáltalán.)

Brunetka 5 · Speciális résztvevő

ne aggódj), csak annyit írj, hogy mit szeretnek est..iskrennih) hi) nem tam..a dolgot egyszerre kérdezni valamit akkor, mint ő baráti segítségével, vagy tanácsot)), mint például: „privetik.ty nem tudja véletlenül, hogy hogyan itt csinálni, vagy van itt egy kis probléma a srácok az ismerős etim.Prosto nincs semmi jó, és nem ajánlott. „t.d.Ili és ha úgy tesznek, mintha bátran kérdezni, hogy menjen bárhová to.V ez rendben van))) Ha is el kell számolni a világ ebben nem somknetsya)) Bízzál, és legyen benne), találtam egy férj) 18 év alatt élt egy férfival, aztán feleségül zamuzh.I saját írta) A fiúk most elrontotta ment)

Brunetka 5 · Speciális résztvevő