Miért nem megy neki a szamár, Trapattoni "

Húsz perccel vége előtt az előszezon meccset „Palermo”, leült a padra, és figyelte, ahogy Trapattoni közlemény a fiatalok az ifjúsági csapat. Öt perccel a vége előtt a mérkőzés, Di Canio hagyta el a pályát, alig volt ideje, hogy megérintse a labdát, mint egy síp. A harag, megcélozza az öltözőben Paolo gondolkoztak hol dobja a haragjukat. „Szörnyen játszottam, még azokban az öt perc” - miután dobott Trapattoni. - „Mit Mit mond Van az ideg valamit mondok, miután ezt velem van a bátorságot, hogy meséljen a rossz játék után öt perccel hoztál ki magam ???? " - „Fiatalember, meg kell tanulni néhány modor Nyilvánvaló, hogy a szüleid oltott akkor a modor civilizált ember Miféle emberek hoztad fel!.?” - méltatlankodott mondta Trapattoni. - „Miért nem mész neki a szamarat, Trapattoni Nem kell ez a szar tőled Ki vagy te a pokolba, így beszélni velem, így Hogy mersz beszélni a szüleimmel, akit nem is tudom mindezt?.?! tudod, hogy feleslegesen hangsúlyozzák a többi „- Paolo már megállíthatatlan. Trapattoni félénken futott, Di Canio nem egy szempillantás alatt megfordult egy pillanat feküdt a fűben. „A végén, Di Canio Nem, nem, akkor a végén !!!!” - Trapattoni sikoltozni kezdett, és megpróbálta felkelni a gyepen. - „Nem, nem vagyok kész Nem rúghat, van egy szerződés én úgy dönt, hogy elhagyja, vagy maradni, és én nem leszek rosszul vagyok a szar! ....!”.Egy hónappal később Lipii nevezte a „Juventus”, játszik a háromszög Vialli és Ravanelli, egy fiatal Del Piero kellett menni bérelni. De Paolo visszautasította, akarnak játszani a déliek. Elnöke „Napoli” Gallo megígérte, hogy megváltsa transzfer „Juventus”. A végén, Del Piero volt egy nagy szezon, és lett a csillag a torinói klub, és Paolo Gallo hazudott, és nem fizet a transzfer. „Te megy,” Genoa, mert akkor maradhat anélkül, hogy a futball „- Moggi mondta -” Nos, én nem bánom „- Di Canio úgy döntött, hogy tartalmaz egy blöff.” Mit jelent ez? Ön megőrült. - „Egyáltalán nem nem fogok játszani csak egy év akkor pénzt veszít, mint az én kompenzáció csökkenni fog, akkor nem tetszik, ugye ...?” - mondta mosolyogva Di Canio. - „Hogy mersz beszélni velem hangon Tudja, hogy ki vagyok Ki maga foglalkozik Legyen óvatos, tudom tönkreteheti a karrierjét, azt is megteheti, hogy soha többé nem focizni ???!” - vezérigazgató igazgatója „Juventus” annyira dühös volt, hogy egy pillanatra úgy tűnt, mintha a windows a szemüvege most tele. Moggi nem tréfált, de úgy tűnt a horizonton, „Milan”, és Di Canio két millió dollárt átkerült a „Rossoneri” táborban. Eran, Donadoni, Baresi, Maldini, Kosatakurta, Tassotti - minden játékos az olasz csapat, az egyetlen, aki még nem játszott a "Azzurri" - Ruud Gullit. Egy ilyen verseny boldogság megállapítást lehet tekinteni a padon.

Az első évad nincs megadva. Szinte azonnal, Di Canio fogott mononukleosis bontás - négy hónap anélkül, futball, negyedik helyen a szezon végén, és elvesztette a Bajnokok Ligája döntőjében. A következő szezonban, Paolo gyakran jön ki a pályán, pontozási célokat és segíti a „Rossoneri” nyert egy negyedik bajnoki címet öt év alatt. A szezon végén, „Milan” útra indult a Távol-Keleten. Annak a ténynek köszönhetően, hogy néhány játékos elment játszani a válogatottban 96 euro, Capello volt néhány játékos a többi csapat a túra, ami kezdtek megjelenni gyakran a területen, szemben a Di Canio.

Az egyik ilyen mérkőzések Paolo elhagyta a tövénél, hogy egy háromszög Baggio és Lentini. Az első félidő után, "Milan" vezetett - 1: 0. Capello úgy döntött, hogy a helyettesítés. „Di Canio, pihensz” - Fabio nem is megnézi Paolo. - „Mi a fenét csinálsz?” -. „Baszd meg leülsz, mert a fékek játék, ne próbálja meg” - „Te beteg vagy a fej maga őrült mentél.”. Capello ugrott Di Canio és ütött több ütést - Paolo nem volt az adósság. Egy perccel később az egész öltöző húzni őket egymástól. „Takarodj a szemem elől Gyere vissza kibaszott hotel!” - morogta Capello. Egy órával később, Di Canio nevű megbízottja Moreno Rogen: „Vedd a következő jegy Rómába mész az.” Kelta „várnak rád.” Silvio Berlusconi adott egyik sík, amelyen Di Canio, Rogen és Braida ment regisztrálni transzfer.Skócia, hideg, eső, üres utcákon, volt egy olyan érzésem, hogy a város esett egy nukleáris bombát. Manager „kelta” Tommy Burns bemutatta a sál, a klub és volt egy rövid túra a klub múzeumban. Di Canio költözött Glasgow 800 ezer font. Az első sajtótájékoztatón jött sok ember és az újságírók, mint Maradona megérkezett.

Egy hónappal később, Di Canio újra „lefedett”. Volt egy reggel edzés és a partnerek egyikét adta kínos pass, mert volt, hogy elérje. „Igen, ez szar átmegy Ez csak szar!” - korlátozott szókincs nem tette lehetővé, hogy mondjon még valamit, és az ingerlékenység elhomályosította szem előtt. Pitter kérdezte Grant Paolo hogy megnyugodjon, és a választ kapta: „Nem! Mondom ezt azért, mert ez a szar amit szar adsz szar átvitel, akkor szar a játékosok ezt a szart !!!” - „Paolo, csitt ne mondd Szedd össze magad !!!” - Tommy kiabált. -. „Nem, Tommy, az összes ezt a szart Nézd ezeket a szaros játékosok” - „Paolo, kuss” - „Nem, nem fogom tartani a csend, hogy szar játékos Ez egy gagyi csapat ..” - „Kifelé a mező győztese ebben a pillanatban.! ! „- kiáltotta Burns, rámutatva, hogy a kiutat.

Anger gyorsan lehűtjük, és Paolo és Tommy megtalálták a közös nyelvet. Ebben a szezonban „kelta” újra elismerte a bajnokságot az ő elvi ellenfele, „Rangers”, és elvesztette mindkét mérkőzést a bajnokságban. Miután egyikük, egy védő a „világoskék” Ferguson, provokált Di Canio és ő kergette az egész területen. Paolo nevezték az év játékosa a skót Professional League, a szertartás, jött egy szoknya Klán „St Andrews”, mi sokkolta a közönséget. Tommy Burns kirúgták, és ígéri adatok Di Canio, a szerződés aláírása előtt nem tettek eleget.

A következő állomás „Sheffield Wednesday”. És ismét, mindegy komor utcákon, az eső és a hideg. Indítsa el az új csapat már kiderült hasonló az első benyomás a város. „Sheffield Wednesday” lógó alján az asztalra, Di Canio nem érhette el az optimális alakját. Plusz, az egész játék épül egy hosszú labdát előre tanácsot, ha a csatár kellett kapaszkodni a labda - technikailag Paolo nem volt alkalmas arra, hogy egy ilyen játék. Miután a pusztító vereséget „Old Trafford”, David Pleat menesztették, és helyére Ron Atkinson. Ezt követően, a csapat nyert négy egymást követő győzelmet, és vált, hogy ki a pincéből. De a következő körben, "Sheffield Wednesday" elveszett az úton, "Bolton" - 3: 2. Atkinson berepült az öltözőben, és azonnal lecsapott Di Canio. „Paolo, te csak szar, ha játszik az úton!” - üvöltötte. Arca vörös volt, és a szeme úgy tűnik, hamarosan kész ugrani az üregéből. „Te szarházi, te így tegye a nadrágot, hogy még ha a labda nem érintette! A következő alkalommal, amikor megkapja a fizetését, jól nézd meg magad a tükörben! Szégyelld!”. - „Ki a fene vagy te, mert te magad építeni, amely lehetővé teszi magát, így beszélni velem - Di Canio volt komolyan mérges -.” Hogy kell szégyenkeznie! Gyere, hogy a képzés hetente egyszer! Miután! Valaki, aki, és jobb lenne, ha kuss! Igen, ők fizetnek neked egy font egy hétre, akkor lett volna mindegy tolvaj, mert nem tett a klub! Te csak egy tolvaj! Ön ellopja a pénzt a csapat, a szurkolók, „Atkinson eltorzult a dühtől, ott állt az egész bordó, úgy tűnt el a füle most megjelent a gőz, mint a rajzfilmekben Walt Disney Paolo odahajolt hozzá, és azt suttogta ..” Gyerünk, gyerünk, azt kell ?., akik kibaszott nadrágot fel „egy pillanatra Atkinson elszabadult egy szélroham az ütések a Di Canio, aki leesett a padra, amelyen állt csapattársak elválasztotta őket gyorsan -. szenvedély fokozatosan alábbhagyott a következő napon az esemény és bal. nyoma. Atkinson és Di Canio úgy tett, mintha semmi sem történt volna, és miután Én egy ideig Ron Paolo a csapatkapitány. A szezon végén, „Owls” tudtak elmenekülni a kieséstől, túrázni legyőzve „Arsenal” és a „Manchester United”. Paolo lőtt 12 gólt a bajnokságban, és kulcsszerepet játszott a „Sheffield Wednesday”.

Miután a „West Ham” Di Canio átkerült a „Charlton”, 31 és 4 gól a játék - nem a legjobb mutatója. Miután végzett a szezon „Eddiks”, Paolo hazatért „Lazio” a klub, ahol egykor elkezdte megtenni az első lépéseket a labdarúgásban. A klub, amely még mindig a játékos Primavera utazott mindenütt a „Irriduchibili”. Van még emlékszik az első cél a „Eagles”, a kibékíthetetlen ellenfél cél - „Roma”, ami után Di Canio futott a dobogóra fan „dzhalorossi”, és megmutatta nekik a középső ujját.

Befejezte játékát karrier Di Canio egy szerény és újonnan alakult (az összefonódás által a klubok „Lodzhiani” és „Chisko”) klub „Atletico”.

Nem a kiadások egy játékot a nemzeti csapatban, Di Canio nem talál nagy labdarúgó dicsőség. A szíve, Paolo maradt a fiú, aki ellopott egy kerékpárt testvére, büszke arra, hogy a bevételt eladásából származó pénz, sikerült kezelni a barátai szóda és édességek.

Friss tartalom a blog:

Fotó: Gettyimages.ru / Ross Kinnaird / személyzet; Gettyimages.ru / Ben Radford / Allsport; Gettyimages.ru / Shaun Botterill / Allsport; Gettyimages.ru / Clive Brunskill / Allsport; Gettyimages.ru / New Press / Stringer