Miért nem megyünk, ha nem érzel, és hogy az emberek miért hagyja

Miért az emberek mennek, vagy miért nem hagyjuk, ha nem érez, és nem tart semmit. Miért hagyja el a kedvenc, így lehet jobb?

Miért nem uhodimot kedvelt vagy álló helyzetben is, és úgy dönt, hogy a lépés?Sokan, akik továbbra is együtt élnek anélkül, hogy érzelmek egymásnak, és még csak nem is a gyerekek. Csak egy csomó ijesztő magány és a bizonytalanság. hogyan minden lesz a jövőben. Azt hiszem - jól, dobd (vele), ezt követően - még nem tudni, ki fogja találni. Lehet csinálni egy (a) felfüggeszti, vagy találni, és még rosszabb lesz.

Sőt, lehet, hogy meg kell változtatni sok minden - egy életforma, talán még a munka, a környezet, sőt elég valószínű elvesztését barátok, és nem könnyű dönteni. És te is, tedd fel valahol, de még mindig valamiféle stabilitást.

A nők e, mivel ez jobban félnek. Attól félnek egyedül maradni - erejüket nagyon ijesztő magány és a bizonytalanság, de természetesen nem minden. És gondoljunk csak bele kevesebb. De ha tényleg úgy gondolja, hogy ebben az esetben több mint kínos, hogy senki sem fog érdekelni szempontjából főzés, mosás, takarítás, stb

Ugyanakkor képtelen vagy nem hajlandó megoldani a mindennapi problémák a saját, sajátos, férfiak és nők egyaránt. Attól függ, hogy a pszichológiához.

függő pszichológia. vagy hogyan is nevezik, amikor egy személy nyereséges marad csendben csak érdekel, hogy dugjon egy partner. Pszichológia, ha nincs függetlenség, több, mint egy parazita vagy egy polip. Szívtam, és élni magát, még akkor is, ha valaki nem vonhatók felelősségre csak. Ha egy ilyen ember, akkor is helyesen cselekszik - szenved, élni és szopni.

Néhányan talán úgy gondolják, és az ilyen - mint mindig a szex, nem számít, mennyire, hogy az ő oldalán, és így nem lesz - nézd meg, hova, kinek, kivel és hogyan, nem mindenki könnyen meg tudnak felelni, és kapcsolatot teremteni. Általában ugyanazt a stabilitást és a félelem kezd élni egy új, egy, vagy egy a sok megálló.

Mások véleménye, hogy lehet gondolni az emberek, hogy találkozunk az életben, a munkahelyen, a bejáratnál régi hölgyek csak álmodnak, hogy valaki megkarcolja a nyelved, és valami - ez is lehet az oka a tétlenség. Ebben az esetben meg kell tanulni, hogy független.

További meghatározó az, hogy lehetőség, mint tulajdon, a pénz. Az egyik leggyakoribb oka. Még ha nincs gyerek, és az ember elég jól, fáradt, rosszabb, mint egy keserű retek, a pénz és a kényelmes életet - jó ösztönzést, hogy továbbra is együtt létezni, és nem nevezhető másképpen. Könnyebb - ha az ingatlan közös, jól van nem olyan egyszerű.

Ugyanazon a helyen, ahol laktam korábban, mindig egy példát a szemem előtt voltam. Az egyik srác élt egy nagyon régi nő (azt mondta neki jó, ha elég idős az anya), és csak azért, mert nem volt sem háza, sem otthon, és csinál valamit nem akart. És a nők, akik élnek azzal az elvárással, általában nem elég - a férfi köpött fő -kormushka.

Szokás. ahol a mellékletet egy személy. Ez is az egyik oka annak, hogy az emberek, akik között hosszú ideig nincs értelme - továbbra is együtt élnek. A legegyszerűbb szokás és félelem a változástól, attól tartanak, hogy egy hirtelen rosszabbra fordult az állapota. Megszoktuk, hogy az emberek és már, ha nincs jelen, mint minden további nélkül.

Mindannyian sok különböző szokások, a jó és a rossz. Ez arra utal, hogy a szokás nagyon rossz. Kiderült, hogy a férfi már régóta megszűnt az érdeklődés, amellett, hogy a közöny és ellenségesség, és semmi, de ha egy kis időt nem látni van egy tudatalatti érzés, hogy valami hiányzik.

Vicces hallani, amikor a kérdés - „Szóval, és mi nem dobja?” -follow felelős „Ah, annyira hozzászokott, hogy (la) már ilyen.” Az embernek az a benyomása, hogy az a személy nem hisz magában, hogy ő méltó a legjobb, és ez jobb lesz, ha véget vet a túlélők a kapcsolatukat. A helyzet - „n Ust Legalább valaki a közelben van, még akkor is, ha valaki az ágyban, amíg az egyik nem (k) -szerű megalázó még úgy gondolom, hogy jobb egy (második), mint a régi gyávák ...

És néha egy személy szenved egy másik szánalom. Munkahelyen van egy ilyen munkák. Igaz volt egy szeretője, de a korábbi ismerősei nem hagyott. Sőt, nincsenek gyerekek. Igen, együtt éltünk sokáig, és az érzések voltak, de már a múlt.

A kérdés az, akkor mi nem porvosh végül a kapcsolat, mert van most az új partner mind kiváló. A válasz: - „Kár, mindegy, annyi éltek együtt, és ez lesz a nehéz, nem nagyon alkalmas az élet” - nos, ez lehet megmondani, hogy ez a választás. Egy személy csak érez szánalmat, és ahol még a bűntudat.

És talán valahol, és egyfajta önértékelés, azt sem lehet kizárni. Ezek az érzések jellemző férfiak és nők egyaránt. Lehet, hogy a nő még, mert egy nő több olyan érzés, mint az érzés az anyaság.

Amit általában írta ezt a cikket? Ezen kívül, azt hiszem, mindannyian lehet és kell élni. valamint nem létezik. Elvégre élünk csak egyszer, és a fiatalok egy van. És ez nem sajnálom, hogy a jövőben féltek, vagy valamilyen okból nem akarja megváltoztatni az életüket. Mehetünk akkor biztos most mit kell tennie, és nem lesz-e megbánni keserűen.

Adott esetben szenved, és kínozza magát, és a másik személy, ha nem tud egy teljesen megáll és elölről kezdeni az egészet.

Az itt sledok akarom látni - a közös üzleti, megértés, tisztelet és a közös nézetek, érzelmi és szexuális kompatibilitás - mindez együtt biztonságosan összeköti az embereket, sőt anélkül, hogy a nagy szeretet érzése. Emellett lehetséges, hogy ezek az érzések jöhet később. És ilyen unió az emberek között lehetnek a leginkább erős. A döntés az Ön számára.Nem egyetlen ember nem válhat egy idegen, mint valaki, akit szeretett a múltban

Erich Maria Remarh

Akkor is egy életre, hogy sajnálom, hogy nem szerető ember, és hogy továbbra is a választott út, vagy szokást, mert anyagi juttatást, fontos, hogy ez valósult meg, te és amit nem bántam meg döntését, akkor legyen csak a tudatos és tájékozott döntést.

Isten talán azt akarja, hogy megfeleljen sok rossz ember, mielőtt találkozik a megfelelőt, amikor megtörténik, készek voltunk és hálás


Keresztrejtvény neked (kattintva elindul, ha nem látta tsifr- frissítse az oldalt)


 • További cikkek az oldalon:

  Én ugyanaz a helyzet, de úgy tűnik, én még mindig gyenge, és nem engedheti meg magának, hogy nem mondok, és hogy egy kövér pont a kapcsolat, felismerve, hogy nincs jövő. Minden nagyon fontos

  Olya, ha már megadtuk maguknak, amit a jövőben net..to hamarabb feladja ezt a kapcsolatot .tem jobb. Ezek a kapcsolatok nem csak hogy nem ad boldogságot, de tozhe..sily természetesen erre van szükség, ha az szükséges, hogy megtörjük a félelem és a kétség, mert túl maradt benne az az, hogy megakadályozza, hogy ezt a lépést. Azt hiszem, az új kapcsolat már segített meghatározni a végleges és elkezd változtatni életét.

  Kérjük Svetlana..I nem a helyes dolgot. Nem támogatom, amit kellett volna élni egy olyan férfival, aki nem él, és terpet..eto nem az élet.

  Egy furcsa hozzáállás boldogságot. De mi a helyzet a régi kifejezés „hogy a szerencsétlenség nem boldogság posiroish”?

  És nem épít semmit. Csak élni, és boldog. Mi a jó és mi ploho.- ennek is másképpen kezelik, és ezt is furcsának tűnhet.
  Szerint mi van a közelebb a természethez, vagy akár valami (a társadalom, hogy a tudat, stb). Ha az előbbi, akkor mondd meg, és a természet (a világ körülöttünk) jó ??
  És mi agyunk (a tudat). - Nem gondolja, hogy ez az, amit korlátozza minket, a különböző tilalmak kiigazítás valaki és valami ??
  Általánosságban elmondható, hogy a világon nincs fogalma a boldogság vagy a jó. Mi sem akarjuk, hogy boldog.

  Mondani. „Valaki másnak szerencsétlenséget boldogságot nem lehet építeni.” És Svetlana valaki másnak a szerencsétlenséget, és nem épült. Azt írja, hogy ellopta a család, kitört mások érzéseit. Nem félt a saját boldogság és a boldogság, hogy a gyermekek, hogy egyedül a nehézségeket, hogy megszabaduljon a teher egy sikertelen házasság.

  A férfiak nem minden esetben ez nem szükséges, hogy feleségül szeretet nélkül, még akkor is, ha egy nő úgy döntött, hogy a nyakkendő kedvenc rebonkom.Pust jobban segít abban, hogy egy gyerek, de nem elvenni kedvelt zhenschine.Moya nővére szerelmes férje több mint 40 éve. De nem tudom azt mondani, hogy ő schastliva.Da uvazhaet.I anyja háztartásbeli, ő horoshaya.I ház épült, és a kertben minden rastot.Emu -Szóval most nagyon horosho.Muzhchinam egy bizonyos korban a szex nem szükséges, de közel megbízható, szerető nő zhenschina.No, amit akar egy életre a szeretet hallás édes szavakat és szeretve lenni, de ez nem az.
  Megállapítottam, hogy a nő feleségül nélkül szeretni, de egy férfi, aki neki nagyon lyubit..Iskhodya élettapasztalat, azt lehet mondani, hogy alapvetően ez a helyzet, végül beleszeret egy nőbe kedvelt muzha.Da ha egy nő férjhez csak a szeretet, az egyedülálló nők lenne messze bolshe.A nőknek kell a gyermekek és semya.Tsitata a film: „egy nő, hogy kecske póráz nélkül.”

  Úgy vélem, hogy az emberek nem térnek el a szokás. A kapcsolat alakult egy ismeretségi köröm, egy bizonyos ritmus az élet. És menni. Meg kell kezdeni újra :. menedéket, pkupat új készülékek, stb Ez legyen az ő öregségi? Igen, és bármely életkorban? 15 évesek nem számít!

  Igen, néha megy a szerelem, de nem akarja elhagyni, mert ő már megszokta, hogy a férfi és a szerelem megy egy másik állam, és ez nem teszi lehetővé, hogy és könnyű elhagyni, különösen azért, mert a gyerekek már))

  Nem vagyok házas még, de megpróbálom minden otvetvennostyu megközelítés ezt a lépést.

  Julia elméleti és gyakorlati felelőssége különböző dolog. Ez dicséretes, hogy készen áll rá, de a gyakorlatban a tanácsot nem működik. Továbbá ne felejtsük el, hogy akkor csak beleszeretni, és hidd el, minden előkészületet valahol rontja fejét.

  És mi már azt mondta, hogy egyetért. 🙂

  Jó kérdés. Az első alkalommal nem történt semmi, és menj fel a második, valamint Ön felelős és lassan. És a tanácsot valóban nadoedayut- jobb hallgatni a belső hang, hogy nem az érzelmek, és csak ritkán becsapták oschuscheniyam-. Rovására a többi, amit napisali..mozhete lásd a cikk „Mi legyen a felesége” - vagy „emberi hátrányai” -, hogy ez segít tisztázni, vagy ..
  És szeretnék hozzáadni, mindenki megtalálja a kedvére normális ellátás, de nem az a tény, hogy ha ő ott van, hogy tud valamit, akkor azt kell követnie. Ez az egyik dolog, hogy tudja, egy másik is alkalmazni kell, senki nem biztonságos harmadik mindig van esély oshibitsya- és különböző körülmények között.

  Van olyan vélemény, hogy a „menyasszony” van egy nagyon érdekes értéket. Korábban a lányok készen áll a házasságra. Tudták, mit kell tennie. És hívják az „üzenetet”. De azok, akik nem rendelkeznek ilyen ismeretekkel, az úgynevezett „nem-Vestavmi”. Most már szilárd menyasszony.
  A házasság fel kell készülni, mint egy lány. és a srác.

  Ez, természetesen, a mi mentalitás kicsit vadul. (Bár én nem zárja ki, hogy ez a helyes).
  Tudjuk, hogy három házasság: a szeretet, az antenna, a számítás. (Nos, néha az ilyen típusú vegyes).
  De a házasság a terv-algoritmus - ez valami új. Gyengén képzelni, hogyan lehet felkészülni rá a tanfolyamokon, majd lépésről lépésre, a minta mások építeni az életüket.
  Mivel ugyanaz a érzések, érzelmek, érzések, átfedésben, jelleme, vérmérséklete, személyiség, és az egyének? Mivel lehet előre megtervezni, és a lépések? A jogot, hogy nem tudom ..

  Valójában az a helyzet, hogy nem szükséges, hogy semmit valaki másnak a minta, és egyszerűen nem lehet. Ha megy át, amit a pályán, és ha ezek a tanfolyamok nagyon jó. meg kell értenünk, hogy csak akkor lehet mondani, hogy valamit, megmagyarázni, hogy irányítsák, hogy mutassa az utat. de senki nem fogja ajánlani, hogy másolja valaki sablont. Mindannyian egyedi és érzések, érzelmek, temperamenty- itt már szükség, amelyek alapján az alapítványok, építeni valamit a

  Hibák is valamit tanítani. Meg kell elemezni őket időben. Például előfordul, hogy egy nő házas harmadik alkalommal, és minden alkalommal, amikor átjön alkoholista. És mindez azért, mert nem von le a hibáikból. És változtatni magunkat. Végtére is, valami vonzza az embereket, mint ő, és ő ismét alkot család velük.
  Minden változás kezdődik magunkat.

  mondván: „jól ahol nem” nem néz ki sokkal, minden összehasonlítást. Ha valaki szerencsés volt, és távozása után egy személy, akivel élt 10-15 éves, akkor lehet boldog vele. De általában az emberek. dobott minden gyűlt, akkor az élet keresi a boldogságot. És jönnek az elhasználódott azzal a gondolattal, hogy ha ez a család schaste-, deti..druzya és szeretteivel.

  ez. Csak a megértéséhez ez gyakran jön csak a veszteség ..

  Helló
  A szöveges, arra késztette a következő gondolatokat:
  1) hogyan kell meghatározni a dátumot, mert a kár, vagy nem? És ha igen, hány ember tapasztal Sajnálatos, de nem valami mást;
  2) a második személy, aki dobta könnyebb átmenni ez a helyzet?
  3), hogy úgy fogja érezni, az a személy, aki leesett?

  Helló Ki tudja pontosan znat..tem többen maszkot viselő. de úgy érzi, majd megérteni ez lehetséges. 2) megpróbál nem zatsilivatsya gondolatokat róla, hogy az üzleti és megérteni, hogy az élet nem ér véget ezzel a személlyel, megtalálja a boldogságot egy másik 0,3) ő is érzi a fájdalmat