Miért nem működik a fejlesztés a hold

Miért nem működik a fejlesztés a hold

Ha az amerikaiak valóban sikerült leszállni a Hold a korai 70-es években, a jelenlegi technológiák sokkal jobb elérése érdekében azokban az időkben, hogy engedheti meg magának, hogy utazás a Holdra hétköznapi esemény. Akkor miért vált a műholdas Föld nem áll rendelkezésre az emberek? Nem állami, amely rendelkezik a szükséges hely technológiák nem siet, hogy magas potenciállal program fejlesztése a Hold. Politikusok, tudósok, történészek és közgazdászok így meglehetősen homályos választ erre a kérdésre. A közgazdászok azt állítják, hogy egy pénzügyi szempontból, hogy a hold nem kedvezőek, és a politikusok úgy vélik, hogy ez politikailag célszerűtlen. De ebben az esetben megmagyarázni azt a tényt, hogy ma kifejlesztett hihetetlenül drága projektek fejlesztésére Mars, míg a hold megpróbálta figyelmen kívül hagyni azt a kérdést? Miért olyan hirtelen megállt a honfoglalás a hold az emberiséget? Mi lehet megakadályozni a magyar vagy az amerikaiak, hogy megvessék a lábukat a Holdon? Érthető hivatalos magyarázatot ebben a kérdésben, van egy csomó spekuláció és nem hivatalos tényeket.A leggyakoribb feltételezés az, hogy a Hold már régóta a tulajdonosok, akik adott megérteni, hogy a jelenléte nem kívánatos ember van. 1064-ben jött az első forrás, amely megemlíti, hogy mi történik valami furcsa a műholdas bolygónkon. Ezekben források szerint a csillag egy nagyon erős fényerő, amely megjelent a lemez a hold néhány nappal azután, hogy szakított a nap. Ahogy csillagászat kifejlesztett, a furcsa anomáliák üzeneteket a hold egyre nagyobb. Végén a XIX században volt jellemző a legtöbb jelentés megmagyarázhatatlan jelenségek a Föld műholdas.Tehát 1866-ban, valami csodálatos történt - az egyik legnagyobb Hold kráterek hirtelen megváltozott a megjelenését. Egy másik szokatlan esemény kapcsolódó hold történt 1874-ben. Csillagász Csehországból Safarik, miközben nézi a mozgás egy fénylő tárgy a lemezen a Hold, amely hamarosan esni. Egy évvel ez után a megfigyelés, csillagász Schroeter is megjegyezték, a hold fénylő tárgy mozog észak felé, majd látta, hogy a második az azonos tárgy, amely megjelent a déli. Schroeter is képes volt kiszámítani a sebesség - 110 km / h. 1888-ban, csillagász Holden nézte a hold másik anomália. Hasonló megfigyelések furcsa tárgyak a XX században nőtt többször át.

Sok változata a titokzatos események a Holdon. A legérdekesebb, és elég kézenfekvő közös kettő van belőle. Az első esetben a Hold az alapanyag bázis az idegenek, ahol bányásznak ásványi anyagok. Hívei ezt a hipotézist azzal érvelnek, hogy a csúcs a tevékenység a titokzatos jelenségek a hold történik az érkezés pillanatában a műholdas másik tétel repülőgép kivitelére a nyersanyagok. Szerint a második esetben a Hold egy hatalmas tér idegen kutatási bázis mesterséges eredetű. Hívei ezt a hipotézist úgy vélik, hogy ez egy hatalmas űrállomás megmagyarázhatatlan tört le, és talált menedéket a Föld közelében, egyre társa. Úgy véljük, hogy a Föld 10, 000 évvel ezelőtt, nem volt saját műholdas. Ez azon a tényen alapul, hogy a Hold nem határozza meg sem a régi csillagtérkép.

Az ilyen hipotézisek állíthatók azonban azt állítani, hogy valami konkrét nem lehet olyan hosszú, amíg meg nem kezdődik a globális felmérést a Hold. Azonban van még egy véleményen van, hogy a Föld kormány már régóta kapcsolatba idegenek és bizonyos kötelezettségek nem erősítik tetteik a Földön a műhold egy kis időt. Végtére is, ez ugyanaz a Holdon, tehát, hogy míg rejtve az emberek, vagy szándékosan titkolták.

Mi a műholdas, hogy az út le van zárva? Miért emberiség több mint negyven éve, fél attól, hogy hagyja el a Föld pályáját? Talán az emberek képviselői kifejtették, hogy minden teremtmény a saját helyet, és hogy a Hold már a tulajdonosok, akik nem kívánják megosztani másokkal szülőföldjét? Az emberek megszokták, hogy a gondolkodás a hold és ritkán gondolunk arra, hogy valaki rajtuk kívül is megvan a joga hozzá.

Nincs kapcsolódó linkeket

Ossza meg ezt: