Miért nem repül a Holdra, és egy másik rejtély a NASA

Miért nem repül a Holdra, és egy másik rejtély a NASA

Ott Poroshenko gyár

Nemrég néztem - éjszakai temnyuschaya de semmit a csillagok. Másnap éjjel a telihold ragyog, és olyan magas, a csillagok, krasoten. És másnap, és a következő öt napon a Hold, már nem figyelt. Bár az éjszaka a csillagok. Az ilyen dolgok történnek?Láttam egy árnyék a fényképet idegen és a farkát

Ckazhite egy átlagember. A hold nem csak lakott a keringő űrszonda, amely mindkét megközelítés, és mozgassa el, ez a tranzit bázis miatt az állítólagos bolygó, belülről üres, igen, ez egy mesterséges bolygó, hidd el, tudom, hogy amit mondok, az igaz. Mi töltött több száz tanulmány. Mi egyértelműen adott érthető, hogy nem tartozik ide, ez kettő. Hatalmas költségek + ismét a félelem az ismeretlentől három. Információk 100% senkinek semmilyen módon nem akar vitatkozni, és nem akarják, hogy csak bízz bennem, és mindent.

Mik az idegenek? Mi a forgatás? Mi csúnya? Nem teljesen ismert jelenség a Földön befejeződött, és a tudósok egyszerűen állományban a érthetetlen és ne szaladjon el a sötét sarkokban. És körülbelül az ember alkotta tárgyak, épített valamilyen idegen intelligenciával mondom ezt: emeld fel a fejed, nézd meg a felhők, és meg fogja találni és nyuszi és hajóval. Szégyen 90% fent leírt. Bred delírium delírium, nonszensz. Elnézést.

valóban a Holdon zhivot.No valaki, aki?

A hold sokkal több, mint mondjuk a „tudósok” .Polety más bolygókon általában lehetetlen a mi tele.Eto minden rajzfilmek, hogy távolítsa el a repülő kering Zemli.Eta igazság leírt ősi szent trktatah.Vse a találmányok csak a spekuláció.

Nos ez lényegében újrafelhasználható készülékek, amelyek mind prilunitsya akár meg is vegye le a hold és a föld után. Hát nem hiszem, hogy még abban az időben a Hold verseny amerikaiak létrehozni egy ilyen eszköz. Bár azt írja, hogy Space Shuttle alapján a Hold modulok létrehozott, de 2 közülük haltak meg a Space Shuttle katasztrófák. Mi ez, hogy korábban a űripar jobb volt, mint a nap, a Space Shuttle?

még mindig nem az igazat sem. most itt, nézd meg a mese az Apollo 13 szépen feküdjön cherti.i nem hallgat nonszensz körülbelül kozmológiai sugárzás vagy akik soha nem repült az űrbe most, és ne feküdjön krasneyut.poluchili hab vagy egyetértett. Észrevenné a tudomány állt a kábulat, és sehol nem mozdul.

Működés Nass amikor elküldte a műhold pályára a Hold készült tiszta képeket. Graftoprofenovyh hajókat. Azaz a repülő csészealjak

Mivel a Föld sugárzási övek és a védelem hiánya a kozmikus sugárzás a mágneses mezőből bolygónkon. Van egy kemény röntgensugárzás, két nappal a repülés az egyik végén az összes űrhajósok kap sugárbetegség, és azt, hogy szállhasson.

Az amerikaiak nem voltak a Holdon. A kérdés le van zárva. Amit akár a Holdra? Helyezze el, hogy a Földön. Nem kell az orrodat Suva bárhol.

Most kapcsolatos fotók, érdekes volt a nap kapcsolatban bolygónk szonda és készítse el a képet a parttól 200 millió km-re a Föld. Tedd fel magadnak egy egyszerű kérdést, hogy ez a kép, csak a nap, látod? Colntsu hatalmas képest a földön, és különben is, a szó ebben a képet a nap a távolból 50mln.km és föld a 200, akkor nem is lehet megkülönböztetni a többi a föld tárgyakat az égen, ha a fénykép volt az a távolság, , amit tesz a föld pont a háttérben a nap, van egy csomó kis pontok a távolban éppen azért, mert a Föld nézne ilyen távolságban. Ha követjük a kifejtett elmélet, hogy miért ezt az objektumot a háttérben a nap nem lehet mondani, a Vénusz vagy a Merkúr, miért Földet? És a legközelebbi bolygó a Föld, a Vénusz, a legjobb, a parttól mintegy 40 millió km, a Földtől akkor nincs teleszkóp tudta különböztetni Venus más csillagok és bolygók az égen?A HOLDRA nem repülnek TOMUCHTO WHO, hogy ez a SAW ÉS MINDEN

Csak az emberek wised és elkezdett több pénzt költenek a megfelelő dolgokat.

ez az egész egy álom, semmi nem létezik, bánja az univerzum ..

Hogy az emberek miért nem repül a Holdra? Igen, mert soha nem megy repülni! Golivudskie Realty megjelenítése 1969 nem számít. Azt hiszem, az egyetlen válasz zravomyslyaschy.

Mik az idegenek? Milyen ostobaság itt még ilyen számokat? Vajon mit zabál ott a hold és a fűtött? Ott -170 fok hőmérséklet átlagos

beszéljünk. Moondust ér 32-szer több, mint brilianty.dazhe ha a járat lesz 5 milliárd nyereséget razy.ne repül ki több vezkih okokból. Személyes véleményem a Holdon látjuk, hogy egy gyors svernuli.dazhe űrhajósok, akik látták az egészet nem tért haza pontosan nem tudjuk vissza őket. olyan volt, mint egy áldozatot. róla, nem mindenki tudja, hogy nem az igazat általában zamalkivayut azt. pl űrhajós Aldrin soha nem tért vissza ottuda.est dokazaelstvo ezt, amikor találkozott az Apollo 11, Aldrin nem alakult ki a kapszulából, hogy egész idő alatt volt klón. Azt hiszem, a fejét a nagyhatalmak szerződése van egy másik tsivilizatsiey.a nem repülnek, mert szakítottunk a szerződést. behatolások vagy megszűnése poletov.my áhított egymás a ismeretlenek, hogy valami borzalmas .luna már elfoglalta valaki, aki okosabb, azaz inoplanetyanami.ya gondolja, hogy civilizációnk nem élnek sokáig, mi is znaem.poroy azt hiszem, hogy megy mindannyiunk slezhenie.my nem egyedül az univerzumban. Ez egy bizonyított

minden könnyebb Lunny egyáltalán. és ugyanazt a helyet

Nem kell a hold nem A komplex kezdeni, van egy rossz gravitáció, a légkör nincs jelen, akkor csak durván szólva ugrani, és repülni vele

Egyszerűen már van az összes eladott részek.

van egy hír, hogy a Hold egy ellenséges életformát elpusztítja az összes nem szeretem őket

A hold nem a 2. és 6-szor gyengébb nehézségi gyorsulás szerezted?

minden teljes képtelenség

Um. Mi a titka?) Ha megpróbálja kiadni forgása 2 testben úgy, hogy egyikük sem kapcsolja ki a másik fél egyszerre világossá válik O_o Gondolkodtam rajta, még iskolás tudja, O_o

Interesnenko akkor nézek)))

Gravity a hold nem két, hanem hatszor kevesebb, mint a Föld - azzal, ami van. A tévében és a könyvekben olvasta? Ahhoz, hogy a hold nagyjából két nyári napok (a gyorsítási és lassítási a pályára) A modern technológia, akkor „töltse ki” Hold próbák és kutatási robotok. Nagyon furcsa, hogy nem repülnek az emberek. Száz font „kirúgták” ki minket.

Biztos vagyok benne, 100%, hogy a Hold nem repül, kivéve a különböző robotok, amelyek ott, és meghalt, az emberek nem lesz ott, mert nem tért vissza onnan, mert az UPS nélkül űrkikötőjéből még nem találták fel. Csak azt nem értem, miért a Szovjetunió, Magyarország, Kína nem teheti ki az Egyesült Államok a saját hazugságait.

A hold felfedezett egy furcsa szerkezet és anyag. van egy fotó. titokban letöltött NASA hackerek. idegenek léteznek. már nem 3000let látogasson el a földön. Hold Orbiter őket - függetlenül attól, hogy ellenséges - az más kérdés.

Az egész trükk az, hogy a Hold szemben a Föld forgása, és az amerikaiak tudják, de elrejteni, mert a nyilvánosság, amely ahhoz vezet, hogy el kell ismerni a kölcsönösen központú bolygórendszer, amelyek megszüntetik az összes modern csillagászat. És ha a visszatérés a Holdra összemérhető az építési gyorsító, ez magyarázza, hogy az amerikaiak nem tett kísérletet, hogy repülni. UFO - egy külön kérdés. De ez természetesen nem valami idegenek.

Egyetértek az utolsó nyilatkozatot. Az amerikaiak nem d = repült a Holdra. akkor is, ha figyelembe vesszük, hogy a gravitáció a Hold felét. akkor kell nagy erő repülni vissza a Holdról.

Mindezen kifogások, hogy obratno kemény doletet hogy Zemli! Dazhe Esli és kemény Lo haladás Daleko shagnul vperod, ha drága, akkor dumayu ne dorozhe vegy tratit dengi nA sozdanie kolaydera vagy invistitsii az razvyazki ocherednoi háború Amennyiben ölik az embereket! Poka vagyunk druga Nedvesítsük nloshniki teljes otzhimayut hold Minden poleznye iskopaemye! Meg kell DELOM zanimatsya an voynushku igrat!

Talán nem repülnek. De ha ez azt jelenti, hogy a repülés megtalálható. És mi van a túloldalon a hold? Végtére is, nem lehet zagyanut a földre! És ha megadja magát a fi?

Rúgott, ez rúg.

igen látott a Holdon dal megállapítottuk, hogy nem repül többé.

Te magad tudod, hogy a súlya a gravitáció a Holdon többször kisebb, mint a Föld. Mivel nem bonyolult nem kell levenni vele. A problémák után kezdődik.

Repül a Holdra, mert nem. hogy ő és senki sem repül. A jelenlegi szintje felszállási technológiák csak elvégezni jelenlétében a kiindulási komplex. Durván szólva meg kell repülni a Holdra, hogy építsenek egy űrkikötő, majd ismét vypulnutsya a Földre.

További hírek a szakasz