Miért nem repül a Holdra, ha az emberek képesek lesznek visszatérni a Holdra útvonal

„Miért nem repül a Holdra?” - kérdezi az emberek szerte a világon. Ez az egyik dolog, amikor járatok voltak akár csak álmok. És ez egészen más, amikor a valós lépéseket tettek lefordítani valóság fogant. Mi történt? Mert amit az emberiség nem volt hajlandó folytatni a repülést az űrbe? Idő a kormány nem akarja felfedni részletesen a témával kell összegyűjteni minden olyan információt, apránként.Repülő egy „éjszakai fény” - valóság vagy fikció?

Miért nem repül a Holdra, ha az emberek képesek lesznek visszatérni a Holdra útvonal
Több száz kép a hold az űrhajósok rögzített hangfelvételek a Föld lett alkalmat heves viták sok szkeptikus. Jelenleg, az információs technológia túlságosan is könnyű hamisítani a kép valamit. Mit kell tenni a tudományos berendezések, beleértve a lézeres reflektorok maradt a Hold, ami a további vizsgálat? Elképzelhető, hogy a szülés pilóta nélküli rakéta modulokat. Ha egyáltalán hinni tegyen semmilyen berendezés a Holdon.

A szkepticizmus velejárója a sok ember. Agyafúrt politika túl gyakran hazudott a lakosság a mai napig megmaradt a vak hit az azokat ambiciózus projekt. Akár több száz kilogramm Hold talaj nem lehet meggyőződve arról, hogy az a személy tényleg a Föld műholdas. És néhány büszkélkedhet a felsőfokú, lehetővé teszi, hogy erősítse meg vagy cáfolja a létezését valódi minták talaj a Földön.

Továbbra is megoldja mindenki - hajtottak végre a járatot, hogy a hold ember. Mindenesetre, ha nincs megbízható tanú a nagy eseményt, meg kell bízni a belső intuíció. Nem lehet azt bizonyítja, hogy a repülés volt igazán, sem azt, hogy nem volt.

Miért állt a kutatás műholdas Föld?

Három évvel azután, hogy a leszállás az ember a Holdon, mint járatok teljesen leállt. 1972 óta fokozatosan jött semmi fejlődés ezen a területen. Továbbá, semmit sem tudunk a leszállás az emberek a környező tér szervek. Úgy tűnik, hogy a tudományos elmék hirtelen haladt a más kihívások a világban, így az ötlet, hogy meghódítsa a földönkívüli helyet.

Több mint 40 év, az emberek egyszerűen seb körök körül a Föld megfigyelésével zajló eseményekre a bolygón. Ez idő alatt, a technológia lépett messze előre, hogy bizonyítani a mindennapi kommunikációban. Itt is felvet egy érdekes kérdést: „Miért nem repül a Holdra, minden nap egy túra?”. Tudomásul véve haladás más területeken a tudomány, a kortársak már régen tett ilyen járatok, mint valami közönséges.

Miért nem repül a Holdra, ha az emberek képesek lesznek visszatérni a Holdra útvonal

Feltételezhetjük, több okból is, hogy megáll a repülő a Holdra:

Változások a politikai helyzetet. A szovjet időkben, volt egy híres verseny a két nagyhatalom. A területen a karok zárul a tanulmány a nukleáris reakciók. Lehetőségek vannak társítva, akkor az igazság egyidejűleg nyitott izgalmas és félelmetes. A fegyverkezési verseny volt egyértelmű győztes, így sok figyelmet fordítottak a kérdés az űrutazás. A Szovjetunió volt az első, aki képes volt, hogy küldjön egy ember az űrbe.Ez egy hatalmas kő irányába Amerikában, amely minden erőfeszítést megtett annak kölcsönös természetesen. Szenzációs járat a hold - egy kísérlet, hogy megmutassa, fölénye a világ többi része. A közeljövőben nincs állami, aki képes lenne többet elérni a világűrben. Tehát érdemes kiadások erőfeszítéseket, hogy mi már úgy a meghódított? Itt Amerikában, és elfordította a fejlődés ezen a területen.

Gazdasági háttér. A feltételek a piaci viszonyok meglehetősen pazarló kiosztani jelentős mennyiségű pénzt űrutazás. Ha a terület a hold lehetne osztani egy adott állam, felülete nézne vonzóbb az emberek szemében a hatalom.

De ennek eredményeként egy nemzetközi megállapodás az összes égitestek váltak tulajdonát emberiség egészét. Minden kutatás az űrben használt javára minden országban. Kiderült, az elkülönített alapok nem segítenek fejlődésének elősegítése érdekében az állam. Semmi értelme, hogy fordítsanak pénzt valami, hogy a jövőben lesz kihasználni a másik nélkül, fészkel a részükről.

Gondok vannak a termelési területen. Egy időben ez volt célszerű átalakítani a cég, hogy az igényeket a jelenlegi igényeket az állam. Most már nincs módja annak, hogy a rakéta a szükséges paramétereket csak azért, mert nincs hely erre. Re-átalakítás termelés nehéz lesz a különböző felek.

A kérdés nem csak a pénzügyi befektetések, hanem az elemi nem rendelkeznek a szükséges szakértelemmel. Generációs régi iskola már biztonságosan már nyugdíjas, és az új szakemberek még nem emelkedett kellően magas szinten. Ugyanebben az űrrepülés ár hiba válik az élet űrhajósok. Így könnyebb lemondani repülő, mint oly sok kockázatot.

Ütközés egy földönkívüli civilizáció. Van egy fantasztikus feltételezés, hogy érintkezésbe idegenek végezték a Hold felszínén. Mert ez az igazság nem minden készen áll, így az adatok a földönkívüli civilizációk úgy döntöttek, hogy osztályozza. De a spekuláció ebben a témában már kiszivárgott, hogy a tömegek. És másképp elmagyarázni a hirtelen korlátozását repülő az űrben? Talán a fejlesztés az idegenek olyan nagy volt, hogy az emberiség megijedt ismételt érintkezés.

Vagy repült űrhajósok kiadott „Kínai figyelmeztetés” nem soveli orrát mások dolgába. Ezért a tudósok gondolkodnak részletesen a kérdésre, hogy „miért néha látni repül a levegőben színtelen légy? „És nem szabad kitenni a Törvényszék információt idegenek. A szokásos a Föld lakói javasoljuk, hogy emlékezzen a közmondás: „Minél kevesebbet tudsz - alvás szoros.” Ott lehet, hogy pontosan akkor, amikor az extra tudás nem szükséges a mindennapi életben.

A hiánya hatékony lehetőséget repülni. Már megvizsgálták a feltételezést, hogy valójában a lábát az ember nem teszi be a lábát a Hold talaj. Ennek fényében ez a feltevés logikusnak tűnik nincs rendszeres emberi repülés a különböző égitestek. Aztán minden világossá válik, hogy a közeljövőben meghódították a hold.

Megváltoztatni a helyzetet meg kell sok erőfeszítést. Az emberiség kész feláldozni kapzsiság kedvéért természetes kíváncsiság? Indulás űrbe - a következő fejlődési szakaszban, hogy le kell küzdeni minden együtt.

Ckazhite egy átlagember. A hold nem csak lakott a keringő űrszonda, amely mindkét megközelítés, és mozgassa el, ez a tranzit bázis miatt az állítólagos bolygó, belülről üres, igen, ez egy mesterséges bolygó, hidd el, tudom, hogy amit mondok, az igaz. Mi töltött több száz tanulmány. Mi egyértelműen adott érthető, hogy nem tartozik ide, ez kettő. Hatalmas költségek + ismét a félelem az ismeretlentől három. Információk 100% senkinek semmilyen módon nem akar vitatkozni, és nem akarják, hogy csak bízz bennem, és mindent. Ha valaki kínozza a kérdés: vajon az űrhajósok a Holdon, az amerikaiak, stb „A válasz igen, és többször ..

És ki világossá tette, hogy ez nem az a hely? Aliens?

Csak egy járókelő. Nem semmilyen módon nem is csodálom. De az történet jut a régi mese. Nemtom a Hold. Ott is az első járat, és a hold üreges.

Aprólékos, hogy ez a pontos. Nasafilikov agyatlan utódokat. Kashmar. De általában, nem számít, mennyire nézd át a témát lunosracha hálózat, soha egyetlen erőforrás nem található józan és demonstratív tények listája, amelyek azt mondják, hogy a Holdon voltak Pindos. Az egyik forrás, hogy megfeleljen egy szép fejlécet a témával kapcsolatban: „A gyávák teljes szar, de a tudományos széklet, engedelmeskednek neki szánt helyet, mert a cél volt egy hold.” Itt van ez optimista szlogen, egy négysoros, meg lehet jelölni minden olyan kísérletet NASArogov és hülyék védekező Hold opupeyu. Jelen és a szó összesen, nem egy 100% bizonyítéka tartózkodás a Pindos hold, hogy bár tört. A bizonyítékok támasztják alá ezek az idióták csökken öt gyermek fecsegek kifogásokat evett üveg lekvárt és fordítási nyilak Barabashka. De bizonyíték a felszólaló csak tele tények és megalapozott elméletek csak hiányzik a vitéz lunoprohodimtsev NASA által a szatellit. 99 százaléka az összes lunosrachey után pár kézhezvételét indokolt szar zaschitnichki lunoopupei kezd legurulni az egyén, hogy megalapozatlan visszaélések és megvetést ellenfelek. Nem is vicces.