Miért nem repül a Holdra

Ha a leszállás amerikaiak a Holdon elején 70. helyen, így a modern technológia, amely messze meghaladta az eredményeket abban az időben, akkor lehet, hogy ezek a járatok leggyakoribb esemény. Ha eljut a Hold a Föld egy egyenes vonal, akkor lesz 10 óráig. De az űrhajó pályája parabola, akkor az útvonal hossza hosszabb lesz. Apollo 11 volt képes elérni a Hold pályáján 3 napon át. Miért most, így nem érhető el az emberiség, miért nem repül a Holdra?Az okok a politikai és gazdasági

Van elég homályos válaszokat tudósok, politikusok, közgazdászok és még a történészek. Erős emberek azt állítják, hogy ez politikailag célszerűtlen. Nos, igen, mert véleményük szerint a nemzetközi jogi aktusok, a hold nem lehet katonai célokra, katonai bázisok nem lehet elhelyezni rajta. És az összes modern technika vívmányait, hogy most használni a mindennapi életben, hoztak létre, köszönhetően a két faj, a két versenyt, a fegyverkezési verseny és az űrverseny. A vágy, hogy az első igazán egyesíti a nemzetet, és ad egy lökést, hogy a tudomány, amely más módon okoz nehéz.

Közgazdászok viszont úgy vélik, hogy a járatok a Holdra gazdaságilag nem kifizetődő. Miért van ez? Ismét alapuló nemzetközi megállapodás tevékenységét szabályozó államok égitestek, ebből következik, hogy a hold - tulajdona az egész emberiség. Ez azt jelenti, felhasználása és a kutatás végezhető, ha ez történik, a kamat és a javára minden országban. Ott nem számít olyan mértékű gazdasági és tudományos fejlődés az államok. Azt jelenti, hogy a forrásokat fognak befektetni a fejlesztés az ásványi erőforrások, nem kifizetődő.Okok fi

Mindez azonban emlékeztet kifogásokat. Lehet, hogy van valami más, ami rejtve van előttünk, és talán szándékosan bujkál. Mi lehet a Holdon? Amely lezárja az utat oda, és arra kényszeríti az emberiséget a Föld körül kering, attól tartva, hogy hagyják el a pályára? Vannak olyan javaslatok, hogy a képviselők az emberek világossá tette, hogy minden teremtmény kell saját helyet, a hold már mesterei. És ezek a tulajdonosok nem fognak megosztani senkivel nem volt otthon.

Különböző időpontokban, az űrhajósok állította, hogy látott egy UFO a Holdon. Például, az űrhajós Gordon Cooper nyilvánosan nyilatkozatot tett, amely hisz a földönkívüliek, ahogy a saját szemükkel a űrhajó. Vannak még sok által készített fényképek műholdak, amelyek azt mutatták, különböző meglehetősen nagy geometriai formák, kupolák, és így tovább, ami megjelent, majd eltűnt. Néhány kupola fények időnként kitör. Van egy fotó, ami azt mutatja, szivar alakú tárgyat a földön fekszik. A másik kép ugyanazon a helyen az objektum nincs. És végül ott van a kimutatás egy személy, aki a legmagasabb szintű hozzáférést az érzékeny anyagok NASA, amely igazolja, hogy az UFO a hold. Tényleg földet űrobjektumokban földönkívüli civilizációk.

Ha úgy gondolja, hogy a válasz arra a kérdésre, hogy miért nem repül a Holdra, akkor nyilvánvalóvá válik.

Még érdekesebb