Miért nem szeretem azokat, akik szeretnek engem

Miért nem szeretem azokat, akik szeretnek engem

Mindannyiunknak szembesül hasonló paradoxon.

Miért nem szeretem azokat, akik szeretnek engem? És miért nem tetszik azoknak, akik szeretnek engem? Ez a két kérdés merül fel gyakran a szem előtt az emberek, akik nem tudtak választani a partner a hosszú távú kapcsolatok, így ez a kérdés merül fel a párbeszédet a pszichológus. Ez a probléma, bár a közös, de nem általános. Ebben a kérdésben van válasz. Ellenkező esetben nem számít, aki nem volt inspiráló kapcsolatokat.Tény, hogy nagyon érdekes és fontos kérdés mindenki életében. Most már nem a téma az egyensúlyhiány a kapcsolat már felmerült. Ebben a témában, írja jól evolúció. (I összeállított kiterjedt anyagok egy tömör és hozzáférhető megértéséhez a cikk).

Most beszélünk a kezdeti szakaszban a kapcsolat, a megválasztása idején, amikor az emberek néztek egymásra, nyitány és hallgatni érzéseit a potenciális partner.

Ebben a szakaszban vannak, akik szeretnek sokat. Szinte mindent. Nem meglepő, hogy nagyobb valószínűséggel, mint te is. Ez a személy lehet akkor, ha élt a teljessége az emberi élet. lehetséges, (egyedi jellemzője mindenki megkap, mint potenciális).

Itt szeretnék idézni én újabb bejegyzést. szentelt, hogyan kell kiválasztani a megfelelő partnert egy hosszú távú kapcsolat.
Idézet:


... Nem egy személy szintjén intuíció, hogy ez történik a tudattalan folyadékok és szagokat, akár szintjén történik az archetípusok. hagyja a szóban forgó ügy. Elismerés fordul alapján néhány gyenge tudatos mechanizmusok, hogy hívjuk a belső hang, vagy intuíció ...
És most itt vagyok, mint egy pszichológus, azt ajánlom, csak hallgatni a megérzés, amikor kiválasztják a partner, hogy ez a szavazati jogot itt, ebben a tudattalan jeleket. Ha úgy érzi, hogy így is van szükség. Így szükség van, annak ellenére, hogy minden akadály formájában a fent említett különbség a pénzügyi helyzet, a korkülönbség, etnikai, vallási és egyéb egyenlőtlenségeket ...


Tehát biztos, hogy tényező, amely nagyban növeli a valószínűségét az egészséges utódok egyfajta állam, hogy lehet nevezni a természetes hívás az élet ünneplése, inspiráció, ez egy durva leírása őszinte érzések, amelyek azt tapasztalja kapcsolatban a partner. Fény érzés a repülés. Meg nem lehet tartós, de még ritka látogatók ebben az állapotban világossá teszik, hogy közeledjenek egymáshoz szinten intuíció - jobb megértését, mint megfontolások célszerűségi, anyagi gyarapodás, logikus magyarázatot, érveket ismerős és hasonló sekélyebb bázis ...

Emberek, akik szeretnék választani a sok közül, élni az életet még teljesebben, bennük megtestesülő. Jobb a bennük rejlő lehetőségek, akkor felderül az élet tüze. Ők több mint magukat.

Ennek megfelelően, ha úgy dönt, egy pár, vagy egyáltalán nem, ez közvetett bizonyítéka az a tény, hogy nagyon messze, hogy teljességében az emberi élet, amely elérhető lenne, ha. Ez a „ha”, az más kérdés, amely elkötelezett a sok mennyiségű pszichológiai irodalomban. Hagyjuk ki az egyenlet még. Megjegyzem csak az, hogy vannak olyan módon, hogy ezt a kérdést, mert másképpen nem létezik pszichológia.

Így az eredmények:
1. Miért nem szeretem azokat, akik szeretnek engem? Mert ezek az emberek szeretnek mindent, és te csak egyike azon kevés nekik. Nem az a tény, hogy a legjobb. És lehet választani.
2. Miért nem szeretem azokat, akik szeretnek engem? Mert akkor nem egy értékes tárgyat, és Peck rád, csak azok, akik magát nagyon messze van az élet teljessége. Ennek megfelelően, ha nem tetszik nekik.
3. Miért nem szeretem senkinek? Ez a legszomorúbb dolog, ami történhet. Ha ez nem egy átmeneti állapot (átmeneti - ez normális), akkor beszél a tény, hogy van-e elég eloltani a tüzet az élet, hogy az intuíció önmagában nem ajánlom senkinek, hogy közelednek. Ebben az állapotban a kockázat nagy, hogy mozog a betegség, és a kockázatot, hogy a utódot lesz egészségtelen.

Téves következtetés ebből poszt lesz a vágy, hogy bebizonyítsa magának és másoknak, hogy meg tudja-e kérjük az embereket. Egy jó következtetés lesz a vágy, hogy dolgozni magunkat abba az irányba, hogy növeli a képességét, hogy él az élet teljessége.

A forrásanyag a blogomban LiveJournalon:

Zaharov Mihail Gennadevich

Pszichológia, klinikai pszichológia - Izhevsk

Pozdnyakov Vasiliy Aleksandrovich írta (a):
Miért nem szeretem senkinek? Ez a legszomorúbb dolog, ami történhet. Ha ez nem egy átmeneti állapot (átmeneti - ez normális), akkor beszél a tény, hogy van-e elég eloltani a tüzet az élet, hogy az intuíció önmagában nem ajánlom senkinek, hogy közelednek. Ebben az állapotban a kockázat nagy, hogy mozog a betegség, és a kockázatot, hogy a utódot lesz egészségtelen.

De mi a helyzet a skizoid? Vagy egy bizonyos körét pszichopaták? Nos, a második, hanem az első valami - az egészséges emberek, miért megsérteni őket, így)) Üljön otthon magát, valószínűleg olvassa el a cikket, és rájönnek, hogy az emberek váltak több, mint egy kicsit kevesebb?))

Pszichológus, Gestalt terapeuta - Voronyezs

Köszönöm a cikket, Vasili Alexandrovich!