Miért nem törlik tetoválás

Akkor miért a tetoválás nem veszít a szín és a kontúrok, míg a bőr ki van téve állandó regeneráció?

Ahhoz, hogy erre a kérdésre válaszolni, meg kell érteni, hogy nem minden a bőrfelület „húzza le”, így rendszeresen. A bőr két rétegből áll: egy belső réteget (néven ismert a bőrben) és a külső réteg (epidermisz). Amikor az emberek azt mondják, hogy a bőr „állandóan regenerálódik”, akkor szinte biztosan olvassa el a felhám, vagy inkább egyik rétege - a felső elhalt réteget a bőrön vagy a szaruréteget. A halott sejteket rendszeresen „eltűnik”, de az új nőnek a helyükre. Ez a folyamat zajlik segítségével keratinociták, amelyek „élő” az alsó rétegekben a bőr. A 2-4 hetes, a sejtek fokozatosan fejlődik, és hogy az utat a tetején a bőr, ahol meghalnak és a forma a szaruréteget.Azonban, a belső réteg a bőr, a bőrben, nem folytatódik az új sejtek növekedését ugyanolyan sebességgel, mint a felső párja, mivel nem igényel - a káros hatásait a környezet és védi a baktérium ez a felhám. Bár abban az esetben kellően mély bőr károsodását, ami hatással lehet a bőrben, akkor visszaállíthatja magát és intézkedések végül hegesedés vagy hegesedés, mivel a sérült felhám nyomait sebek nem marad egyáltalán.

Miért nem törlik tetoválás


Most viszont, hogy a választ arra a kérdésre, hogy miért tetoválás fakul a bőr nem „gyógyítja” magát az ilyen ellenséges manipuláció? A válasz egyszerű - tetoválás, „élő” a belső réteg a bőr, és nem a külső.

Master teljesíti tetoválás nagyon gyors tűvel injekciók (50-150 ütés per másodperc) prodyryavlivaya külső réteg a bőr, és így az injekció a tinta a bőrben az egyes szúrás. 1-2 hónapon belül a bőr lassan visszaállítja magát, és annak ellenére, hogy néhány kezdeti veszteség fényerő és színtelítettség a tinta a gyógyulási folyamatot, végül pedig a megfelelő ellátás megtartja a legtöbb közülük a réteg alatt a határ között a felhám és irha. Itt is, mint általában, a tinta marad életben, feltételezve, hogy nincs komoly károkat a hely a szám.

Persze, bárki, akinek van egy tetoválás több évtizede, fogja mondani, hogy ez egy kicsit megfakult képest, ami kezdettől fogva volt. De miért? Mint minden szabályt, ez is vannak kivételek. Például, ha a tetoválás nagyon kicsi vagy, ha nem megfelelően törődött vele, hogy van, akkor vesz egy forró fürdőt, élénk színek és tiszta vonalak gyorsan eltűnik, mint a bőr sérült a közelmúltban tinta könnyen „menekülési”. Arra is lehetőség van, hiszen évtizedek óta pigmentek vonható mélyen a bőrben, ami lehetővé tenné számukra kevésbé észrevehető a bőr felszínén, és kissé változik a minta színpalettát. Ez történik a különböző okok miatt, beleértve a gyulladást a bőrben.

Természetes, hogy a tetoválás eltűnik az idő miatt az ultraibolya sugárzás és hatékony fehérítő pigment. Minél többet tan, annál több a tetoválás téve. Tehát, ha megy menteni trikó képet, majd a raktárból a fényvédő, ritkán mossa forró kád kemény szivaccsal és „mérgező” tisztítószerek.