Miért nők nem várja meg a fiúk a hadsereg, a sorozott katona

Két szerelmes találkozik, és a barátok, hanem az életben eljön egy szomorú pillanat a fiú és egy lány.

Army - ez egy hosszú teszt a két szerelmes. Ez megmutatja, milyen erős érzelmek. És egy lány és egy srác megy keresztül. Azt hiszi, hogy fog élni nélküle, ő fogja tölteni minden szabadidőmet nélkül szeretett?A srác még jobban aggódik a barátnőjét. Ő rettenetesen félt, hogy egy egész évre szolgálati érzések fakulnak, és találja magát egy másik sráccal.

Miért nők nem várja meg a fiúk a hadsereg, a sorozott katona

Lányok, természetesen eltérőek, és a bíró minden egy teljesen lehetetlen.

Például, egy lány, amikor a srác elment a hadsereg. Úgy éreztem, a teljes szabadságot. Míg korábban, a férfi, akit megtiltotta, hogy menjen el barátaival a klub, de most ő is járni sehova. Ez ellazítja és rájön, hogy ő nem akarja leélni az életem próbál engedelmesen várni. mert ő fiatal és azt akarta, szórakozás, ne üljön otthon.Ha egy lány, abban a pillanatban, míg a srác a hadseregben, talált egy helyettesítő neki, akkor nyugodtan nevezhetjük áruló. Különben is, a srác csalt, súlyosan megbosszulja barátnője.

Emellett gyakran előfordul, hogy a barátok gúnyolódni szerelmeseinek. Különösen rágalmazás kellemetlen dolgokat, amelyekben lehetetlen nem hinni. A legvalószínűbb, így nem szoros, és a legaljasabb barátok. Azt kell megérteni, Man. Ez nem könnyű, ott van a hadsereg, amely saját egyedi kegyetlen és szigorú törvényeket.

Miért nők nem várja meg a fiúk a hadsereg, a sorozott katona

Ez nem csoda, hogy a hadsereg a „teszt”. Ez volt ő, aki megmutatja hűségét egymással kapcsolatot. Ha a lány várta a barátja. ezért nem is az igazi szeretet, mert ha nem szeretsz valakit, akkor nem valószínű, hogy várni fog rá. És ha a lány nem várta meg a srác a hadsereg. elárulta őt ebben a pillanatban, hogy egyáltalán nem méltó tiszteletet. Ex-barátja, a legvalószínűbb, akkor hívd a csúnya szavak.

Tehát, ha nem szereted a társad, vagy nem teljesen elégedett a jelenlegi kapcsolat, a legjobb, ha elhagyja a hadsereget, hogy ne kínozza és bántják egymást. Nem minden lány vár a srác a hadsereg.

Érdekes téma:

Várom a fickó a hadsereg