Miért paradicsom sárga alsó levelek mágikus növények

Miért paradicsom sárga alsó levelek mágikus növények
Paradicsom - az egyik fő féle zöldség, kertészek, akik nőnek a földjüket. A világos zöld levelek a növény mutatják, hogy a paradicsom egészséges. A megjelenése sárga levelek a paradicsom nem a norma.Miért sárgulnak az alsó levelek a paradicsomot?

Ha elindította sárguló alsó levelek palánták, ami azt jelenti, hogy meg kell a lehető leghamarabb a növény a földön. Benőtt palánta gyökérzete ebben a helyzetben teljesen csavarja Föld körül com, ami a bankban, és a növények nem rendelkeznek elegendő élelmiszer. Minden hatalom a fiatal paradicsom levelek, hogy amennyire csak lehetséges, hogy növekszik az új gyökerek, amely a kínálat a növény a tápanyagokat. Ezért a levelek a paradicsom elkezd megsárgul.

Az alsó levelek paradicsom viszont sárga, ha a növényeket ültettek a talajban saját nyaraló túl korán. Sárga levelek jelzik túlhűtés növények. Ez lehet a hideg vagy a talaj alacsony hőmérsékleten. Ha ez bekövetkezik, akkor a tavaszi, kívánatos a kertben paradicsom telepíteni fém ív, és a felső vonatkoznak rájuk a műanyag csomagolást, ami melegház feltételek a növények számára.A transzplantáció vagy miatt túl aktív lazítás a föld egy ágyban paradicsom növény gyökerén károsodhat. Ennek eredményeként a paradicsom elkezd megsárgul alsó levelek. Ha ez megtörténik, akkor várjon egy kicsit, és nyugodj meg egy lazítás a földön. Hamarosan a gyökérzet helyre kell állítani, és a növény visszanyeri normális megjelenés.

Annak ellenére, hogy a paradicsom - növény, ellenáll a szárazság, a hiányzó nedvességet a talajban való alsó levelek kezdenek megsárgul. Általában alatt termő paradicsom nem ajánlott túl aktív a víz, mert a gyümölcs is kezdenek feltörni és a rothadás, hanem teljesen nélkül maradt víz vagy a felszíni víz a növények nem érdemes. Emlékeztetni kell arra, hogy a fő gyökér paradicsomos mély, így a gyenge öntözési a nedvesség elpárolog a felületről anélkül, hogy azok a gyökérzet. Paradicsom kell itatni ritka, de bőven.

Sárgás alsó levelek jelezheti hiánya a nyomelemek a talajban. Hiánya nitrogén vezet az a tény, hogy a paradicsom levelei egyre sárga. Egy ilyen helyzetben szükség van a takarmány a paradicsom nem túl tömény oldat az ásványi műtrágyák.

Az ok a sárga levelek alsó része a növény lehet veszélyes gombás betegség Fusarium. Amikor elhagyja a nem csak a sárga, hanem lelassul, annak ellenére, hogy a rendszeres öntözést. Ha az ok kár, hogy a levelek csak a Fusarium, a növények kell kezelni gombaellenes szerek - mint például a „fitosporin” vagy „Fitotsid”. Vízzel hígítva kell lenniük az utasításoknak megfelelően, az is kívánatos, hogy ismételje meg a permetezési eljárás után 10 nappal. Beteg sárga leveleket el kell távolítani.

Sárgás az alsó levelek a paradicsomból oka lehet, hogy a különböző okok miatt. Tapasztalt mezőgazdászok a megjelenése a szorongás ajánlott kezdeni normalizálására öntözés a növények.