Miért sárgulnak és száraz levelek paradicsom 1

Miért paradicsom megsárgul és száraz leveleket. Mit kell tenni? És itt most, és megmondja a leggyakoribb oka az, és lehetséges megoldások. Mintegy burgonyavész nem írok, mert ez a szörnyű ellenség tudja, az arca szinte mindent. A hő és a természetes öregedési is annyira egyértelmű. Vannak még más pillanatok, beszélünk róluk.Miért sárgulnak és száraz levelek paradicsom 1

Paradicsom talán a legkedveltebb zöldségek legtöbb kertészek. Néhányan még sikerül növekedni őket egy ablakpárkányon. Több szörnyű nézni, mint tegnap goromba és zöld paradicsom ma a megsárgult levelek. nem tart sokáig henceg, kezdjük megtakarítás.

kár, hogy gyökerei

Jelek. Csak az alsó levelek sárgulnak, majd kiszáradnak. A növény úgy néz ki vidám, nincs más gyanús depresszió jeleit.

Mit kell tenni. Csendes integetett egy kapa vagy ploskorez. Sokan tudják, hogy a paradicsom hosszú központi gyökér. Erre azért van szükség a nedvesség kivonással nagy mélységekben, száraz időben. És szinte mindenki elfelejti, hogy a növény még mindig kiterjedt rendszere kis feeder gyökereit. Ez nagyon közel van a talaj felszínén. Alatt lazítás vagy gyomlálás kertészek szívből ted föld körül a szárat. És aztán csodálkoznak, sárguló levelek.

Óvatosan, elvtársak. Oldja meg a talaj legyen nagyon óvatos. Sokkal jobb, hogy feküdt talajtakaró és ismét, hogy ne zavarják. Miután megújuló sérült gyökerek, paradicsom helyreáll. A levelek kell törni, nem zöldre.

A nedvesség hiánya

Jelek. Lombozat podvyadaet első, elveszíti turgor. Majd göndör, sárgák, és hervad.

Mit kell tenni. Abban a pillanatban, akkor valószínűleg meg kell önteni a paradicsom elegendő mennyiségű vizet. Ezután a víz a növény tartósan lejárta előtt növekedését vagy termés.

  1. Amikor swordplay vagy leszállási a nyílt terepen 100% -os prischipnuli hosszú központi gyökér.
  2. Ezt az eljárást követően az erőmű kezdett aktívan építeni sekély gyökérzet.
  3. A fiatal növényeket öntözzük, te kis és gyakran.
  4. Aztán elkezdett inni kevésbé vagy egyáltalán nem paradicsom megállt.

Paradicsom nem kell locsolni gyakran, és jobb, ha nem vizet. Ellenkező esetben a növények szokni potyázásomat és lusta keresni vodichku saját. Miért, ha a tulajdonos minden nap fog? A gyökerek terjednek nagyon közel a felszínhez, és nem szeretné, hogy megy le.

És akkor megáll a víz a paradicsom. Ezek súlyosan hiányzik a nedvességet, a levelek pedig sárga és elhervadnak. Ebben a szezonban már a betakarítás otpaivat keresztül. Magukat nabalovali a növényekhez. A következő évben, figyelembe veszi a hibákat.

alultápláltság

Jelek. Először is, a nagyon tippeket a levelek sárgulnak, majd pirosra. Ezután az egész lemez lemez hengerelt és megszárad. Győzd érezhető az egész növény.

Mit kell tenni. A takarmány a paradicsom. Valóban, művelni számos zöld tömeget, és még öntsük a gyümölcs, már valahol, hogy jelentős mennyiségű mikrotápanyagok. Nem kétséges, hogy amellett, hogy a talaj ültetés előtt jól elkorhadt trágya vagy komposzt teljesen érett részben megoldja a problémát. Nitrogén hiány nem lesz pontos.

A többiek időközben vidáman suhogó a ládákat és zsákokat ampullák műtrágyával. Olvassa el a csomagot, és megy, hogy mentse a paradicsomot sárguló levelek és a későbbi szárítást. Az utasítások, nem haladja meg az adagot. Etetés közvetlenül hozzájárul a gyökér alatt, és csak azt követően locsolás vagy eső.És a paradicsom gyarapodását.

Jelek. Levelek felderül a középső erezet. Akkor viszont sárga, elszárad, és leesik a saját. Betegség alján kezdődik, és fokozatosan kúszik felé a koronát. Ha bízzák a véletlenre, majd a paradicsom hamar elpusztul, egyidejűleg megfertőzni minden blizrastuschih szomszédok.

Miért sárgulnak és száraz levelek paradicsom 1

Mit kell tenni. Ahogy lapozna Babkiny könyvtárak és kereső az interneten kezelési Fusarium hagyományos módszerekkel. Ezzel a csapás minden gombaölő és jobb fogsz végrehajtani a gyógynövények?

Itt a szurkolók a biogazdálkodás, hogy egy nehéz választás. Vagy povydergivat a gyökerek mind az érintett paradicsom, vagy használjon gyűlölt kémia. Mellesleg, fungicidek nem kezelik a növényeket a gombás és más betegségek. Gátolják a növekedését és szaporodását a patogén baktériumok. Ez lehetővé teszi, paradicsom oklematsya saját.

A megelőző karbantartás segít minden időben. Csak elkezd szükséges attól a pillanattól kezdve a vetés. Mentesítésére magok, a talaj, a konténerek palánták jelentősen csökkenti a túlélés esélyét a gombák. Az előkezelő ágyak erős forró kálium-permanganát oldattal (egy hónappal ültetés előtt), majd az oldatot fitosporin (2 hét) csökkenti a túlélési esélyeit a patogén baktériumok szinte nulla.

Kezdve a második héten a kiültetés után a nyílt terepen, akkor kell, hogy rendszeresen kezelni műtrágyák paradicsom. Mellesleg, lehet őket használni az ökológiai gazdálkodásban, a kémia, a készítmény - nulla. Barátságos, de teljes hasznos baktériumok.

És még egy. Nem megvastagodása ültetés, időben vegye ki az alsó levelek és kerüljük a pangó vizet. Még ezeket az egyszerű intézkedések kockázatának csökkentése sárguló levelek paradicsom 50% -kal.

Jelek. Paradicsom fékezett növekedés. A levelek sárgulnak, és az egész egyszerre. Kaim ad kékes vagy kék. Gyakran előfordul, hogy a száron egy lila vagy bíbor árnyalat. depressziós tünetek nem láthatók.

Mit kell tenni. És mit lehet tenni? A szőrzet növények nem csomagolva. Boots is ad haszontalan. Ha van egy ültetett ágy paradicsom, akkor próbálja fedezni őket vastag, nem szőtt, vagy film, hogy dobja az ívet. De a gyökerek továbbra is a hideg földben.

És ki Magyarországon hozza a paradicsom ágyon egy? Ők mindig nőnek egész ültetvényt! Ez nem nakroesh ...

Meg kell betartani néhány egyszerű iránymutatás:

Néhány egyszerű tanács, de ez megvalósítható. By the way, hogy segítse a növények is megpróbálja. Persze az eredmény nem garantálja, mert a tudományos kutatást végeztünk. De jó vélemény segít paradicsom, hogy gyorsan felépüljön a hideg légtömeg.

Beszélünk adaptogenes. Ez Appin, aloe lé, cirkon. Ehhez csak az szükséges egy csepp per liter tiszta vizet a jó permetezés közvetlenül a leveleken. folyadék maradékok adhatunk vizet öntözésre.

Hiánya világítás

Jelek. Szórólapok sekély, elveszíti turgor, sárgulnak, puha. Ezután szárítsuk ki, és leesik. Ebben az esetben a hajtások hosszú, vékony. Virágzás felfüggesztik vagy hiányzik.

Miért sárgulnak és száraz levelek paradicsom 1

Mit kell tenni. Szüntesse meg az okot. Ez azt jelenti, add fényt. Hogyan kell csinálni, ha a paradicsomot ültetnek nyílt terepen a nem túl sikeres a helyet? Izzók ne tegye, a nap nem forog, transzplantációs paradicsom hová menni, és túl későn. Fák, könnyű burkolat, csapkod értéktelen. Épületek szintén nem mozdult.

Nos, amikor a magyar nép számára az igazi nap fogása a probléma? Van Kulibin még nincs lefordítva? Minden megoldott nagyon egyszerűen. A leggyakoribb fényvisszaverő pajzs egy rétegelt lemezre és a konyha fólia tökéletesen kielégíti a funkció egy tükör. És nem feltétlenül egész nap volohtat ő helyén. Ez elég ahhoz, hogy úgy, hogy a nap tükröződik a felület és a fény a leszállás egy ideje, és ímé már nem engedélyezte a paradicsom és a levél - sárgás.

A titok az, hogy a normális növekedéshez és a gyümölcs minősége töltő növények hiányzik néhány órás megvilágítás naponta. By the way, ahelyett, fólia, akkor egy tükör, vagy fólia szigetelés. A lényeg az, hogy a felület jól tükrözi napfény.

És a jövőben alaposabban válasszon egy helyet a telepítési paradicsom. Meg kell simogatják a nap szinte minden nap. Végtére is, sok világítás segít gyümölcsök pirulni.

És még egy. Rendszeresen ellenőrizze paradicsom jelenlétére kártevők. Ezek a kis ellenségei minden kertész végez minden lehetséges fertőzést. Tudod növény paradicsom steril talajba steril kezét. De egy kis cucc képes megfertőzni minden ültetés.

Most már tudom, miért magad paradicsom levelei sárgák, és hervad. Mit kell tenni? - akkor is tanítani senkit. Használja ezt a tudást maguk és elmondja másoknak, hasznos és jutalmazzák. Ugyanakkor, és gyűjtsük össze egy tisztességes termés.