Miért szeretjük macskák háziállatok és a vadon élő állatok

Macska medál szavakon túl. Mi érinti a kölykök, akik nyugodtan aludni a kezünkben. És néha annyira lelkes, hogy soha nem nőnek. De itt felnőnek, és egy évvel később térdig egy kicsit bolyhos labda ugrik és gömbölyded tisztességes méretű csomagtartó, de ugyanazzal a nyugtató dorombolás. Nem, mi nem kevésbé szeretik a pet. Még több. Évek telnek, és most kiderül, elég vicces játékok a családtag, és elkezdi, hogy több és több helyet a fejekben. Itt nem tudjuk elképzelni az életemet nélküle.Készek vagyunk megbocsátani macskák összes - harcolni Area kedvenc széket, egy darab, leszakadt tapéta, ahol Murzik tegnap repült át a falon, karcos ajtófélfa, hiányzik valahol az ágy alatt gombot, bűzös tócsa a sarokban egy szekrényben ... Nem számít, hogy megpróbáltuk velük szilárd, az áhított darab sonka kedvenc nyelni mindig hitelt. És bármennyire istenkáromló hangzik, mi lesz több sírás halála Murki mint egy távoli rokon ...Macska medál szavakon túl. Tehát mi is ez? Még Zigmund Freyd hivatkozva például a fejezetben „A nárcizmus”, mutatott rá a kivételes szépség, a macskák. Termelnek a benyomást, hogy érdekli őket a világon minden a világon. És csak a saját magától is fontos. Így ezek visszavisz minket a világ gyermek- és tudatalatti feltámadt a kép a lelkiállapot, ahonnan már régóta elhagyott.

Minden kisebbíteni a macska büszkén zárni az ember. Még könyörög apróságot macska soha nem dobja méltóságát. Akkor is, ha vakarja a fülét, és ő fizetett néktek purrs, tudod mélyen, hogy kapsz sokkal szórakoztatóbb, mint ez. Minden a figyelmet és gondoskodást tartják macska biztosra. Mert ez a kutya te vagy a mester, és a macska hű szolga. És ne próbálja meg kideríteni, hogy ki a főnök. Mégis, megértik, hogy nem te vagy.

Figyeljük meg a macska. Játszadozik vele, megölel, pat a rossz irányba. Amikor elengedte, nézd, milyen kecses, milyen büszke lerázza, mit gondol küld: „Nem érdekel. Az I. és így a királynő. " És ez lenne a teljesen igaza van. És te, mint egy hűséges alá, ismét készen áll, hogy végre minden a kiszámíthatatlan hazai kedvenc, és ismét elbűvölő.

Miért szereted a macskát?

WWF - 50 év egy élő bolygó.

+100500
Kiscicák fut sehol) sebesség teszt)

És amint eszébe jutott ez az egész.

Mi az élelmiszer nem adsz a kutya?