Miért tetoválás elhalványul, úszók, kék színűvé, tetováló stúdió jó tetoválás

Körülbelül a színét a tetoválás. Gyakran kérdezik tőlem, a fekete tetoválás és miért nincs fekete. majd fekete, vagy miért kellett feketébb, és az ő „kék”, majd tegye ezután vitte.


Így elhatároztam, hogy írok egy kicsit, hogy valami (nem az összes) a helyére került.

Az elszíneződés tetoválás sok tényezőtől függ. Különösen a vastagsága a felhám és az ügyfél által generált melanin mennyiségét a bőr, azaz a pigmentáció. Abszolút fekete elérhetetlen. Mivel a szem érzékeli a visszavert fény a pigment. alatt található a bőr réteget. Pigment fekete egyébként, de ez a mennyiség és a mélység változik. Mélység alkalmazkodóképesség kondicionált pigment leválasztási körülmények, azaz a mint a mester úgy érzi, jó bőr, a sterilitás folyamat és a gondozás a gyógyulási folyamat alatt. De a vastagsága a felhám változhat személy személy, és még a helyeken a szervezetben.

A szem érzékeli csak egy része a spektrum a visszavert fény, mert első fény áthalad a bőrön, részlegesen kiszűrjük sejtek, hanem a sejten belüli anyag, majd felszívódik a pigment, és csak egy töredékét tükröződik, és a visszavert fényt kell elviselni azonos módon, a bőr újra felszívódik része a spektrum fény. Aztán van egy határ bőr- levegő, és ha eszébe jut, és figyelembe veszi a fizika fénytörés, ami bekövetkezik az átmenet az egyik anyagból a másikba, mi van a kimenet ugyanaz kékes árnyalat.Most, vannak különböző színek, és az összetétele a pigment ezekben festékek változatos. Az árnyék színezőanyag mennyisége, azaz pigment minimális. Minél több, mint a kontúr a festék átfesteni a legnagyobb arányban a pigment. És helyes alkalmazásának pigment függ helyességét e cél elérésében. A fentiekből mindig van egy választás, hogy vagy alkalmazza a festéket, hogy fekete, hanem úszik. vagy alkalmazzon festék, amely nem lebeg, de halvány. Azt javaslom az utóbbi, mert mindig lehetséges, hogy a korrekció.

Ebben a színárnyalat felfogás tetoválás lehet változtatni a színeket a fényforrást. Mesterséges fény alatt, minden tetoválás feketének látszik. Plusz, a szem maga egy összetett eszköz, ez is befolyásolhatja a felfogás a szín intenzitását, számos vélt színekben.

Akkor miért kék? Miután a tetoválás történik, és csak most hámozott. Megvan a kiindulási réteget a felhám nem 100%, de attól függően, a kár, például 70%. Ez csaknem egyharmada a tetoválás fényesebb, mint ha a hámréteg már teljesen helyreállt. De ismerve az orvosi gyakorlat epidermisz igyekszik visszanyerni, akkor is, ha csak 4% a sejtek. Most tegyük fel, 70% -át a sejtek vannak osztva, és csökkentette a legfeljebb 100%, akkor kiderül, hogy a rendelkezésre álló, a bőr pigment növekszik térfogat és 100% -kal, a pigment meglévő (hagyományos) megkapjuk a helyreállítási 70%.

Ez röviden arról kék pigment. Ugyanakkor nem fogok beszélni a tényleges veszteség a gyógyítás során, a folyamat a fagocitózis a gyógyító, a korral járó változásokat, befolyása ultrofiolet, a minősége a pigment is, keringési intenzitás különböző területein a bőr a bőr sűrűségét és bizonyos funkciókat a kérelmet.