Miért újszülött csuklás, hogy gyakran újszülött

Mi van, ha a baba gyakran csuklás?

Egy kis dudor, hozta a kórházból, másokat csak a szeretet és öröm. Eleinte a csecsemő csak eszik és alszik sokáig. Ugyanakkor további, a gyermek fejlődését, a szülők a problémák kapcsolatos érdekel. Bizonyára a fiatal anyukák és apukák szembe csuklás gyermek. Ez a jelenség általában megijeszti őket, mert a baba gyakran még sírt. Hogyan segíthet a gyermek, és mit kell tenni?A harc csuklás

Most sok módszereket és eszközöket, hogy hagyja abba a csuklás, ami gyakran használják az új szülőket. Íme néhány közülük:

 • Adj vizet. Előfordul, hogy a baba lehet kötni lefoglalás miatt, amit akar inni. Ez teljesen természetes, ezért ebben az esetben a probléma gyorsan kiürül a palack vízzel.
 • Hogy lezárja melegen. Igen, néha okoz fájdalmas csuklás válhat banális hipotermia gyermek teste, ezért fontos, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a baba nem peremerzal. Emlékezz, az újszülöttek érzékenyek a hőmérséklet-ingadozás, így enyhe szellő viszont hideg a jövőben a gyermek számára.
 • Változás a mellbimbó. Mivel az eltérő ezek a tételek a gyerekek szülei gyakran választják azok bábuk, amelyek szép vonzó megjelenésű, nem figyelembe véve azok jellemzőit. Mellbimbók különböző, gyakran válnak az oka nyelési levegő, és hogy a baba csuklik, így meg lehet vásárolni csak a gyógyszertárakban.
 • Ahhoz, hogy a többit. Néha az oka, hogy a baba csuklik, ez egy hangos zaj, ami kísérte a látogatás a vendégek az újszülött. Az idegrendszer a baba az első napokban / hetekben korban még nagyon érzékeny, ezért is gyakori vendég a gyerekszoba is okozhat szorongást és gyermekek szorongás.
 • Változás helyzetben, miközben etetés. Rossz helyzetben a baba közben etetés okozhat rohamokat Icahn, így anyám, figyeljenek erre a kérdésre. Tudod kap tanácsot egy gyermekorvos, de a szabály, az eljárás tanított még a kórházban. Tartsuk szem előtt, hogy ha etetés egy újszülött kell lennie a fekvő helyzetben, de nem vízszintesen.
 • Ne túltáplál. Gyakran túl kiadós étkezés okozhat csuklás baba. Ezért fontos, hogy ne túltáplál a gyermeket. Ha vette észre, hogy az etetés után a baba ki van téve a támadásoknak - hogy következtetéseket és csökkentse az adagot tej vagy formula.

Mit nem tenni

Néha anyukák a saját vágy, hogy segítsen a gyermek tenni valamit buta, amely aztán vezet nem kívánt következményekkel jár. Íme néhány példa, hogyan lehet nem csinálni, ha egy újszülött csuklás.

 • Pánik a baba. Mindenki ismeri a régi trükk rémület? Felnőttek gyakran megpróbálják megijeszteni csuklott férfi, őszintén azt hiszik, hogy ez segít. Azonban nem szükséges kísérletezni gyerekeknek. Fright vezethet az a tény, hogy később komolyan akadhat. Ezen túlmenően, ez a módszer nem járulnak hozzá a megszűnése a támadás, éppen ellenkezőleg, az újszülött elkezd még sírni a félelemtől.
 • Grudnichka rázza. Néha anyukák kezdik pop a baba, és rázzuk össze, remélve, hogy elviszik, és felejtsd el a csuklás. Ne csináld. Az a tény, hogy az újszülött gyakran csuklás adagoljuk túl, és az aktív szórakozás vezethet túlzott köpködés akár csak lenyelte a reggelit.

Ha a gyermek nem áll csuklott

Néha csuklás okozta patológiás okok miatt. Ez normális, ha a baba csuklás 15 percig, mert ilyen időben kell folytatni összehúzódása a rekeszizom. Azonban, ha azt észleli, hogy az újszülött szenvedett körülbelül fél óra vagy annál több - hívja fel kezelőorvosát.

Az okok eshet sokkal mélyebb. gyakran ez lehet annak jelzése, egy súlyos betegség, így nem késleltetheti a látogatás a szakember. Tehát, ha azt látja, hogy:

 1. újszülött csuklás több mint fél óra;
 2. folyamatot kíséri erős sikoly és kiáltás.

Ne próbálja használni mindenféle népi jogorvoslat a gyermek. Lásd a klinikára, és kérjen egy alapos vizsgálat. Ne felejtsük el, az ilyen helyzetekben, az idő ellened.

A hagyományos módszerek

Számos módszereket és eszközöket lehet használni, mint egy gyermek csuklás leáll, és megakadályozza annak előfordulását. Például etetés után mindig annak biztosítására, hogy a baba meg böfögés. Ő teljesen megakadályozza a későbbi támadás és jótékony hatással van az emésztésre az újszülött.

Emellett van egy másik módszer, amellyel gyorsan megállítani a csuklás: kell csöpög alá a baba nyelvét, néhány csepp citromlé, vagy egy erős infúzió kamilla, amely megtalálható szinte minden gyógyszertár. Azonban ne feledjük, hogy ez kell fordulni, ritka esetekben, a túl gyakori az ilyen szerek alkalmazása okozhat negatív következményeket.

Nem kell, hogy vegye igénybe a legvégső esetben, ha a baba sír, és a csuklás, amíg ez lehet egy komoly tünet. Ebben a helyzetben, hogy megértsék az oka, és hogy hatékony segítséget csak szakképzett orvos.

Csuklás csecsemők

Még egy terhes nő gyakran úgy érzi, a gyakori, ritmikus remegés gyermek. De egyeztetve vele boldogan kifejtette, ez a jelenség nem jelent semmi különöset. Csak csuklás tipikus gyerekek esetén. De a szülés után folytatódik: a gyermek még olyan gyenge, hogy bármelyik pillanatban irritációt okozhat a rekeszizom oszcilláció. Ezért az a tény, hogy az újszülött gyakran csuklás nem megijeszteni az anya.Miután olvasni okos könyveket, miután meghallgatta a tanácsot a barátok, sok nő úgy vélik, hogy ha egy gyerek folytat csuklás, éppen annak a jele, egy súlyos betegség, amit sürgősen kezelni minden lehetséges pirula, amely csökkenni fog a kar alatt. Ne essen pánikba: a baba, hogy nem annyira jellemző. Szinte nem zavarja, még egy kicsit szórakoztatta a gyereket.

Mielőtt lépéseket, biztos, hogy kitaláljuk, miért kezd egy csuklás a csecsemőnél. Szinte biztosan van egy ilyen esetben.

Emlékezzünk arra, hogy az ilyen esetekben azt tanácsolom, hogy nem nagymama. Takarmány, hogy némi víz, csavarja. Ez a fő oka annak, hogy nem volt egy csuklás - fiziológiai:

Itt egyszerre világos, hogy mi a teendő, miután a baj, a megoldás nyilvánvaló. Sokkal könnyebb meggyőződni arról, hogy ezek az okok egyszerűen nem jönnek: győződjön meg arról, hogy a baba nem fagy, győződjön meg arról, hogy az etetés után ő nem éhes. Gyakran előfordul, hogy sok anya észre sem az ő szórakozottság vagy gondatlanság.

Nem kevésbé gyakori vannak más okok, amiért a baba gyakran csuklás - külső:

 • hangos hangok
 • ragyogás
 • éles mozdulatok
 • szörnyű dolgok
 • Kellemetlen vagy idegesítő emberek
 • új barátságok

Bármi hozhat egy csecsemő az egyensúly, és ez viszont hatással lesz ideges állapotban. Így kezdődik egy csuklás. Ebben az esetben jobb, hogy a baba egy pohár vizet, a kis, hogy nyugodt és távolítsa el a bosszúság forrása. Ez azt jelenti, kapcsolja le a villanyt, print „rossz” ember ki a szobából, hogy egy ijesztő játék. Néhány perc után a csuklás át, újszülött pihenni.

Továbbá, nincs nagyon gyakori oka egy újszülött csuklás. Ezek közé tartozik a tömörítés az idegek, a hatása a hipoxia terhesség után, és mások. Általában ők maguk is, de ha a gyermek nagyon hosszú csuklás, akkor jobb, ha orvoshoz.

Nos, a leggyakoribb oka annak, hogy a baba csuklás - helytelen táplálkozási folyamat. Ez az, amit meg kell tenni óvatosan, óvatosan úgy, hogy az újszülött nem volt sérült. Miért általában gyermekek csuklás után etetés? Együtt az élelmiszer, gyakran lenyelni egy kis levegőt, ami az buborékokat és ki. Ez az ügy az úgynevezett visszaáramlás.

De mielőtt ez megtörténik, a gyermek a mellkas nem túl kényelmes helyzetben. Fali gyakoroljon nyomást a membrán, amely összenyomódik kissé csökkenni kezd. Úgy kezdődik, csuklás. Gyakran a hibás anyák maguknak: ők a szakszerűtlenül végzett a folyamat etetés. Természetesen az étel lassan emészthető, a gyomor már nem gyakorolnak nyomást a membrán, csuklás leáll. Mégis, a jövőben jobban emlékezni, mit kell tennie, így ő nem indul el.

Próbálja meg az alábbi néhány tipp etetés közben, ha a baba gyakran csuklás evés után:

 • Csecsemőjét szögben majdnem függőlegesen
 • Etetés közben gyakran jobb tartson szünetet, hogy a gyerek sikerült kihagyni az élelmiszer és nem siet túlságosan
 • Evés után egy kis tartsa ugyanabban a helyzetben - függőlegesen
 • Ne egyék túl gyakran: elég elvégezni etetés 2 óránként, de úgy, hogy a gyerek megeszi.

Ha az újszülött is csuklás étkezés után, hogy neki egy gyengéd masszázs has: simogató, körkörös mozdulatokkal. Meg kell csinálni halkan és finoman, hogy ne hozza a babát kellemetlenséget.

Mint korábban már említettük, ha a mellkasi baba kis csuklás, ez nem ijesztő. Előfordul, hogy mindenki, és ez nem így van, miért ne essen pánikba. A kezelés gyakran nem szükséges. Van azonban számos olyan jelek, hogy kísérje a csuklás, hogy a jel a baj:

 • Ismételt, gyakori öklendezés
 • tartós köhögés
 • ideges ingerlékenység
 • hőmérséklet
 • Túlzott aktivitás, nyugtalanság

Ha az újszülött mutatja a fenti tünetek bármelyikét, ha a csuklás, megpróbálja gyorsan orvoshoz, hogy megtudja, ha minden rendben van vele. Baba csuklás naponta körülbelül 10-30 percig minden órában, és ez normálisnak tekinthető. Ha az újszülött továbbra is így hosszabb ideig, hasonlóan kell aggódni. Szorosan figyelemmel kíséri az állapotát és egészségét a baba, és nőni fog az erős és egészséges.

Csuklás újszülöttek - mi a teendő?

Az élet minden szülő eljön az az idő, amikor először szembesül a jelenség a baba csuklik.

Még mielőtt csinálni valamit, akkor létre kell hozni az oka csuklás az újszülött.

 1. A fő oka ennek a jelenségnek nevezik gyermekorvosok gyenge kapcsolat az agy és a rekeszizom.
 2. A második ok lehet nevezni túlevés: csuklás az újszülöttek után figyelhető meg a túlzott etetés. Ezen túlmenően, a baba is lenyelni az ételt egy csomó levegőt, ami összehúzódása a rekeszizom, amely a megfigyelt csuklás.
 3. Gyakran az oka annak előfordulása az újszülöttek lehet banális hipotermia. Azt magyarázza ezt az a tény, hogy az idegrendszer a baba elég tökéletes, és a hőszabályozás mechanizmusok még nem teljesen hibakeresése.
megnyilvánulásai

Sok anya, miért újszülött csuklás hosszú és gyakran. Meg kell jegyezni, hogy az időtartam a jelenség semmi csatlakoztatva, és más lehet. Átlagosan egy baba csuklás 15 percig. Azonban ez a folyamat eltarthat akár egy órát. Ebben az esetben meg kell, hogy tegyen intézkedéseket, hogy leállítja a csuklás.

Ha csuklás csecsemő első felmerült, a szülők általában nem tudják, hogy mit és hogyan kell kezelni azt. Ragaszkodnak szavatolt tippeket, akkor megakadályozzák ezt a jelenséget.

 1. Amikor a csuklás az eredménye eszik túl sokat, anya kell ellenőrzés alatt tartani, az élelmiszerek és csökkentik a személyre.
 2. Ha egy gyermek lenyel egy csomó levegőt, amikor etetés egy üveg, úgy, hogy jött ki, meg kell szemrehányást a gyermek karját álló helyzetben visszaáramlás. Ebben az esetben, a baba meg kell nyomni az anya hasában.
 3. Ha a szoptatás figyelemmel kell kísérni a helyességét befogó mellkasi baba. Ebben az esetben meg kell ugyanakkor megragad a mellbimbó a bimbóudvar. Ebben a helyzetben, hogy megszabaduljon a csuklás segít pozícióba etetés közben morzsákat.
 4. Ha a csuklás az újszülött már elkezdődött, akkor gyógyítható egy egyszerű módja: csak hogy a gyerek egy kicsit kevés vízzel vagy csatolja a mellkason, amikor etetés. Miután néhány kortyot tett a probléma magától megoldódhat.
 5. Elég gyakran, a baba csuklás miatt hipotermia. Ebben a helyzetben, akkor viseljen zoknit gyermek.
 6. A legtöbb esetben ez a jelenség nem okoz sok kellemetlenséget morzsákat, így nem csinál semmit, csak várni rá.
megelőzés

Minden anya, tapadó néhány egyszerű szabályt minden nap, lehet, hogy a morzsákat ő soha nem jelent meg a csuklás. Ha a baba üvegből táplált. akkor nem kell folyamatosan figyelnie az állapotát a mellbimbó a palack. Ha a lyuk még sok - vesz egy cumi egy kisebb áramlását. Ez csökkenti annak valószínűségét, hogy a csuklás etetés után.

Kerülje hipotermia baba, mindig ellenőrizze, hogy a testhőmérséklet és a végtagok.

Etetés után várja meg, amíg a baba srygnet, tartva a karjában függőlegesen.

Így a csuklás nem minden olyan betegség, kezelést igényel. Ugyanakkor bizonyos esetekben (ritkán) lehet tünete egy komplex betegség, amely kíséri a zavar az idegrendszer és az agy működéséhez. Ilyen esetekben, ha ez a jelenség gyakran előfordul, érthető ok nélkül, akkor forduljon a gyermekorvos. De általában, szinte minden szülő a saját megbirkózni csuklás újszülöttek, anélkül, hogy segítséget szakorvosok.