Miért van az a srác megállt beszélgetni, miután az első napon nepsiholog

Kérdés: Nemrég volt egy dátum egy srác, akivel találkoztunk az interneten keresztül. Egy időpontra ő bók nekem, mondván, hogy én egy nagyon édes és szép, összehasonlítva a legszebb színésznője. De miután társkereső valamilyen okból megállt hívó és írásban. Lakom egy kis sokk - mint én szép és jól felszerelt, sok, mint én, de ezen a napon próbált prihoroshitsya még, hogy a fiúk megfordult velem a nyomvonalat, hogy bókokat. Igen, és van egy jó karakter - nyugodt vagyok, kedves. A furcsa az, hogy nem ment haza az időpontig valamennyi kért egy kicsit, hogy maradjon vele, így beszélgettek vele egy pár órát. Ő és aranyos, és a gazdag, rájuk gondolni lányok rohangál, de én nem is rossz, jól fizetett. Nem értem a viselkedését. Azt hittem, az első két nap, hogy nem írnak nekem az első, mert vár rám az első lépés, de most az elmúlt 2 hétben, elhallgatott, és még csak nem is kifejtette, hogy miért nem akar tartani a kapcsolatot. Nagyon sajnálom, mert nekem, mint még soha senki nem tett. Tudom, hogy él és jól van. Ki tudja a pszichológia, mert amit az ember megteheti.Ne_Psihologa Válasz: A helyzet, sőt, nem teljesen normális. Általános szabály, hogy ha az emberek nem úgy viselkednek, mint azt várjuk, mi ideges, mérges vagy megsértették. És ha az emberek nem úgy viselkednek, mint a legtöbb normális ember, az első helyen van a kérdés: „Miért?”. És ha megmagyarázni az emberek viselkedését tudjuk, hogy valahogy, az abszolút idegenek továbbra is rejtély számunkra - és idegenek. Miért van ez aranyos srác nem úgy viselkedett, ahogy általában szokott az átlagember?

Az első lehetőség a leginkább reális, azt hiszem kizárhatjuk azonnal. Ez - ő volt őrült. Fogyatékos emberek elméletileg így a történet, hanem az elmélet a valószínűség nagyon valószínűtlen. ))

A második lehetőség is irreális, de meg kell vizsgálni mindent. Ez - ha nem szeret. De akkor miért viselkedett? Ő hízelgett a hiúságának, gyakorolják a képesség, hogy becsapják. Azaz, ebben az esetben - ez egy cinikus gazember (mint lehetőség - egy selyemfiú vagy egy mániákus). Ha gigolo vagy mániás - megértsék, mit figyelmes, és nem esik a nettó)) Általában ebben az esetben, akkor örüljön, hogy Isten elfordította tőle ..Most, a folyamat megszüntetése, mi jön pontosan ugyanolyan állapotban van a problémának, ez - egy hétköznapi ember, és tetszik. Ennek alapján ez a feltétel, úgy a többi lehetőség.

A harmadik lehetőség - Tetszett neki elég, hogy ő volt nagyon akart találkozni veled. Alapvetően azt akarja, hogy hívja az első, ha a hívás - nos, nem - nos, rendben. Szeretem ezt a lehetőséget tűnik a leginkább reális. De miért ez a viselkedés a napon? Lehet, hogy a férfi már eltúlzott ő együttérzését, hogy támogatást jelenthet a jövőben ez a csinos lány. Ki tudja, lehet, jól jöhet. Ez egy ilyen jellegű - a gyűjtő, de anélkül, hogy valamilyen alattomos szándékai. Ez egy kicsit olyan, mint a két lehetőség közül, csak nem ilyen szélsőséges megnyilvánulása. Ezt a lehetőséget támasztja alá az a tény, hogy ő szép, és akkor rájön, hogy a lány letette. A megnövekedett figyelmet az ellenkező nemű tette vicces és kedves barátom, hogy minden nő, hogy az egyik nehéz meghatározni, mert ezek mind szép. És ez csak szép időt tölteni velük. Még csak nem is kell külön valaki elérni szexuálisan - ezzel ő nincs probléma (és talán van, aki tudja ;-)). Általában, ebben a kiviteli alakban, a vidám-nőimádó szövőszék. Ha ez - a harmadik lehetőség, hogy kérni fogja, hogy hívja a pár hét, és újra találkozunk, jól kezdődik, amit én „tyagomotina” - ő szenved, beleszeret, és csak alkalmanként jelenik meg, megőrizve illúziókat. Miért tette ezt? A szórakozás és az öröm, és a további megerősítés. Ebben az esetben, azt hiszem, te is nem veszít el semmit, ha nem kommunikálnak vele.

Ezután ismét a folyamat megszüntetése, a fennmaradó lehetőségeket, hogy tetszett neki. Itt kezdődik a fő rejtély. Miért olyan fickó, aki szerette a lányt, hogy nem csörög?

A negyedik lehetőség - akkor nagyon tetszett neki, de rájött, hogy nem tud eleget tenni ha valamilyen oknál fogva. Mi ennek az oka? Akkor is a fantázia (ő beteg, és nem akarja, hogy megkapja a betegséget, mert nagyon nemes, hirtelen megbetegedett rokonok, már van egy barátnője (vagy feleség), és nem tudott felállni, lett érdekel téged, de most meggondolta magát, mindig elfoglalt munka és rájött, hogy még nem látni, mint a lány nem tetszik, nem számít, mennyire szereti, de először meg kell, hogy a karrier, ez körülbelül azt mondtad pletyka (ha van közös barátaink), és így tovább, és így tovább .. ) .. Ez a lehetőség is realista ahhoz, hogy legalább egy részét az esemény történhet az életben, ami nem teszi lehetővé, hogy mint azt szeretnénk. Ne kínozza magát, próbálta megérteni az okokat megakadályozta, hogy találkozott veled. Talán lesz legyőzni, és minden rendben lesz, de így a kártya fog esni.

Ha ezt meg az első lépést, és próbálja felvenni a kapcsolatot velük, akkor „olajozza” a teljes képet, de akkor több esélye, hogy megtudja az igazságot, így ha a kíváncsiság erősebb, mint a félelem látszik tolakodó - hívja, és kérje, hogy a dolgok)) nélkül is reméli, hanem egyszerűen megérteni a pszichológia az egyén - és hirtelen nagyon aggódik, hogy elutasítja azt, és ezért nem hívja))) (de még mindig legyen óvatos az 1. és a kettő).