Miért van az a srác, miután elválás sértéseket nő

Jó napot! Úgy gondolom, hogy sérti az egyedi, nemtől - az neveletlenség és illetlen. Különösen, ha ez teszi egy srác kapcsolatban a lány. Úgy beszél csak a gyengeségét, az oktatás hiánya és jelentéktelenség. Nos, ha a pár már szét, csak nem kell adni neki a lehetőséget a visszaélésekre. Csak azt kell, hogy szüntessék be a kommunikáció vele. És ennyi. Nos, ha ő nem a háta mögött, meg kell mondani neki róla, és arra figyelmeztetett, hogy ha nem hagyja abba, akkor kap nagyon fáj az arca, és esetleg a más szervekben.rendszer választotta ezt a választ a legjobb

Egyfajta pszichológiai tehetetlenség. Talán, nagyon hasonlít a cselekmény a mese a róka és a szőlő. Ez az eset áll fenn, ha a kezdeményező az elválás volt egy lány.

Ember, váratlanul érkezett elutasítás további kapcsolatok, sőt az üléseken nem ért egyet ezzel, annak ellenére, hogy a vonat indulása szem elől. És elkezd emlékeztetni magad a csúnya szavak és feltételezések.

A lány valószínűleg vagy nem érdekel, vagy akár egy kicsit örülök, hogy időben elhagyta a pszichológiai puhány.

Válasz. A fiú meghökkent, hogy mi történik, és nem tudom, mit kell csinálni. Ha valaki nem tudja, hogyan kell, hogy legyőzi a pesszimizmus fordul a tizenéves. Ez kiköpi szó.Miután elhagyta a lány megalázhatja srác egy gipertrafirovannoy Samtsova. Ő egy férfi, meg kell, hogy állandóan bizonyítani, hogy ő a legjobb, hogy a lehető legjobb rendelkezésre álló nőknél az övé. Ha az elválasztás történt kezdeményezésére a lány, ő fölénye más hímek taposott a porba, megalázott, rangját csökkent, mint a férfiak. Nem tudta elviselni a versenyt (más hímek), vagy csak véletlenül fizetésképtelen (igazolás jármű funkció szoptató nők). Számára ez a megalázás és a szégyen. Ezért oskorbleniya- a felismerés, a tehetetlenség és a megaláztatás a helyzetüket. Viselkedése alapul szintjén ösztönök és nem vezérli miatt.

Ez fájt büszkeség mondja: hogyan lehetséges, hogy jó vagyok, és merem kilép. De ha egy pasi után búcsúzó sértegeti a lány, akkor sajnos, egy ilyen keret nem méltó tiszteletet, egy kicsi, szűk látókörű, nárcisztikus szellemes. Lehet, hogy ez úgy hangzik, durva, de egy ilyen személy nevezhető hírhedt gazember, sajnálom egy ilyen kemény támadást. De nincs más szó, mert az ilyen ember nem méltó tiszteletet. Ő még egy ember nem nevezhető, így az egyes hím.

Mert ő nem egy kicsinyes magabiztos ember, aki arra törekszik, hogy tudtak a másik rovására, ebben eset- ex-barátnője. Ez nem elég önbizalma és integritását, hogy egyszerűen nem kommunikál, akkor csinál egy tisztességes ember.

Miért van az a srác, miután elválás sértéseket nő

Ez egy védekezési reflex. Ő (a férfi), nyilván hibázott ítélet és tiszteletben neki, és nem süllyed az ugyanazon a szemen és / vagy a szemek barátok (senki sem szeret, hogy rossz) - belittles neki. Ezt nevezhetjük „hullámzó ököllel a harc után.”