Miért van az a srác, miután elválás kezdeményezésére a lányok, felejtsd el a jó

Megosztás: Denis Maria Reshetnyak (Perm)

MIÉRT pasi után búcsúzó kezdeményezésére a lányok, felejtsd el a jó, hogy nem, és ez sérti?


Ezek mind a „kecske”, és hogy „kurva”.
MIÉRT pasi után búcsúzó kezdeményezésére a lányok, és nyugodtan, anélkül, hisztéria, botrányok és vádaskodás, felejtsd el a jó, hogy nem, és ez sérti? Enyhén, hogy semleges marad egymással? Mi ez - fájt büszkeség hiánya, megértését és elfogadását a saját kisebbrendűségi (ha van ilyen gyűrődések vagy ő vele), vagy valami más? Nézzük mindkét oldalán. Az Ön véleménye.

Ajánlások: MIÉRT pasi után.

Alexey Eliseev (Budapest)

Arany lány :))))))))) Legyen türelmes, végül a szegények és elfelejtett ostanutsyatolko jó emlékek. és mikor mérges és dühös :))))))))))

Forrás: Mentor - szemében a láng rossz :)))))))

Potomu-, hogy a srác nem akarja elismerni, hogy az Ön számára ez volt schasliv. és anélkül, hogy meg se fog schaslivym nélkül legerősebb.

Aleksandr Nesterenko (Budapest)

Tehát nem egy srác és egy rongyot

Hmm. A normális reakció. És mit vártál? Hogy ő, miután szakított vele imádják kezdődik?

Kemény amikor polserdtsa szakadás,
És akkor a lányok is beszélgetni, amit lyukas zoknit és szőrös seggét, mint egy pávián), stb

Alexander Bolotnov (Vlagyivosztok)

Szeretem a srác mondhatom ezt. az ex-feleség)), mint azt. Azt nichiego csinált annyira rossz. és így. stb DE. Néhány évvel később eszébe jutott minden jót vseravno)). de az összes rossz dolgot kihagytam. Egyszerűen nem lehet a szerelem, ha minden rendben van, vagy ha a dolgok rossz. rastovaniya első bűncselekmény. és az idő begyógyítja a sebeket.

így az én tanácsot. osztja csak jó minőségű, de az egyetlen rossz, ha kiosztani. akkor nem akar élni ezzel a személlyel))
sok sikert kívánunk minden.

Forrás: Marsh dot com

Michael Konegin (Budapest)

Azt hiszem, így védve van beszoznatelno

Ez sérti őket, valamint számunkra. De ha csak érünk majd, és szeretné tudni, hogy miért olyan sluchilos.to őket hívja őket könnyebb nekünk meggyőzni magunkat, amit mi nyomorúságos teremtmények. Csak ők nem értik, ha nem vagyunk olyan rossz, miért találkozott velünk! Nyugodj meg. És nem mutatják azokat rastovaniya után rossz. A sír. Én ugyanaz a srác. ))))))))))))

Akkor hagyja, és a semleges hozzáállás, ami a legfontosabb, hogyan volt az elválasztás, talán ez az oka annak viselkedését.

minden ember eredendően szinte azonos. azt mondják, „hová megy, hogy menjen el tőlem”, és ő csak uschla a másikra. és ez nagyon fáj, hogy részben a botrány, amikor azt mondja, amíg rosszul vagyok. ez infuriates őket amiért a férfiak rasstovayas kezd emlékszem, mi volt chertikogda. mindezt az a tény, hogy az emberek azt hiszik, hogy ők mesterei ebben az életben, és nasamom tényleg csak attól ostovatsya az egyik, majd a sarkon kertelés nélkül egy ölelés egy üveg sört dobja sárban.Azt mondja, a harag. próbáld meg megérteni, de van szíve perebolit..nuzhno időben. Sok szerencsét és türelmet

Victoria Borisova (Nyizsnyij Novgorodban)

Obidno.Ya srác csak elváltak férfi 5 év után felhőtlen szerelem. Töltött ki rajtam az összes szennyeződést ezen a világon. Mintha az évek során, és ez csak olyan rossz. És az autó égeti rám, és a szüleim furcsaság, és általában én @ ka és bl @ rd. És én csak egyszerűen beleszerettem a szíve egy másik. Amit értékelik és tiszteletben tartják. Most a férjem. És a ex-barátja után is 1,5 év nem uspokoitsya.Obidno, igen! Kívánok neki megtalálni a szerelmet, és szülni gyerekek! Srácok! Viselkedj méltósággal! Az élet egy bonyolult film. És ne így legyen! Legyen az emberek, akik valami tiszteletben kell tartania.

Nem értek egyet ezzel az állítással.
Azt követően elválás - nem számít, akinek a kezdeményezésére - mindig csak a jó dolgokat. Megpróbálom mindezt egy jó projekt egy új kapcsolat. ))
és én nagyon benne, hogy én mindig csak a legjobb kapcsolatokat a legszebb lányok.
és hagyja, hogy valami nem működik, és persze a kár, hogy el kellett hagynia, de mindet rettenetesen hálás azért, amit ők, de nem Dogo, hanem része volt az életemnek. és úgy vélem -, hogy minden létrehozhat egy életem egy kicsit jobb és könnyebb. )))

KÖSZÖNJÜK lányok, mi van. )))))))

Shamil Velibekov (Budapest)

De mi van, ha a lány priperaetsya hogy a munkában, és elindul jelenlétében alkalmazottak vágva a gyors. Annyira, mikor jött, és elkezdett velem podeby..t. Csak egy szamár, hogy amint én obmateril 3 szintes trágárságokat és tette, amit én gondolok rá, s végül megnyugodott, és megállított fájt.

Igen, mert a kezdeményezés a lányokat szakítás) megsértette az érzéseit, elképzelni, hogy valaki megtudja, hogy ő adta otshili hajtóka - be? Hogy van ugyanakkor éreznék? Éppen ez az.
Csak egy ember megszokja, hogy bárhol a vezető, az első köré. Ha igen, egy szerelmi vallomás. akkor az első, ha otshit, a tanfolyam is az első, és semmi mást.
És ha sértegetni, felejtsd el, és nem hallgat, pobesitsya és nyugodjon meg. Egy ilyen ember pszichológia. teljes ruhában.

Mert. hogy ugyanez a megbántottam. Srácok nem akarja elfogadni azt a tényt, hogy ő dobja. Nem azt mondom, ezek mind önző, de vannak mások. aki, miután elválás ellenkezőleg próbálja közelebb, kommunikálni és nem elpusztítani mindent, ami történt. Úgy vélem, hogy az a személy, aki szereti, hogy képes megsérteni a lány nem áll semmilyen abstoyatelstvah. Ez a véleményem, és ha ez az ember nem ért egyet hadd fejezzék ki.

Miért van az a srác, miután elválás kezdeményezésére a lányok, felejtsd el a jó

Olga Dubrovskaya (Budapest)

Hagyta is örüljetek, hogy szakított a srác a megfelelő időben.

ő dobott on.vot nem az egész választ.

Elviselt podobnoe.paren egyszerűen önző, durva! Csak időt vesz igénybe, és gyógyítani a sebeket, és ő perebisitsya ha bármi van akkor érdemes! és raduyts, hogy végül egy ilyen ember! Meg nem szép, a mosoly)).

Lány csak önző! Fent seggfejek nem tud ugrani.

És mi van az ellenkezője történt. Én sokkal többet teszel, és erkölcsileg és anyagilag, mind fizikailag. Váltunk az ő kezdeményezésére. Én nagyon fájt. De én csak azt mondta, hogy a pénzt. töltött fel, nem szükséges, hogy adtam a szív, nem veszik vissza. És kiabált, adok minden lény, és akkor azt mondják. hogy kirabolták téged. Szégyen palacsinta. Mert az ő dagadt, akkor is.

Igen, mert kezdenek érzékelni minden hátrányát, rossz minőségű egymást.
szeretettel nem érdekel egyáltalán ő (lány) eltérés, rossz modor és a minőség, valamint a csak egy pár szakít.

Az ex-barátnője, vagy ha nem fáj, és mások nem adnak megbántani

Mi szakítottunk, és megalázza engem elhagyása után 2 hónapig, mint mi elváltunk

Vajon:

  • Az erősebb nem. És itt.
    . amely önmagában nem szexuális dolog (9. ajánlás)
  • Van-e valaki él itt?
    Itt ülök, amely (11. ajánlás)
  • K.BUDET SOUND Ön nyelvén: „szeretlek”?
    A (ajánlás 11)

Add ajánlás -