Miért viszkető hason 1

Miért hasa karcos? Az okok a jelenség egy pár. Vannak teljesen ártalmatlanok, ami nem kell félni.

Például, a gyomor karcos miatt ruházat (gyapjú után harisnya), mivel bizonyos kozmetikumok (mint a bőr a has nagyon vékony és érzékeny, akkor reagál az első), cserzés után (túlzott mennyiségű ultraibolya szárítsa a bőrt), és így tovább. De viszketés jelezhet problémát a szervezetben, vagy a bőrön.Viszketés gyomorban a terhesség alatt

Mi anyukák hasa viszkethet a terhesség korai szakaszában, és egy későbbi időpontban. Előfordul, hogy a viszketés elviselhetetlen. De lehet csökkenteni, vagy teljesen megszűnt. Nagyon ritka ez a viszketés riasztó jel. A has növekszik, a bőr megnyúlik, és mert karcos. Enyhíteni a viszketést, akkor kenje be a bőrét zsírtartalmú tejszínt. Ez lesz sokkal könnyebb.

Okai között viszketés biztonságos a has is nevezhető kozmetikai visel műszálas, gyapjú vagy más szövetekben. Terhesség után - egy különleges állapot. A nő érzékenyebbé válik.

És az a tény, hogy a terhesség előtt, nem provokálni semmilyen mellékhatást alatt gyermekvállalás nem lehet érzékelni a szervezetben.

Azonban egyes esetekben az oka a viszketés lehet súlyos betegségek:

Zavarai máj (epehólyag-gyulladás, hepatitis, stb). Ez nem csak karcolja a gyomorban, hanem vissza. karok, lábak, mellkas. Ilyen viszketés növeli az éjszaka, néha hirtelen égő.

Cholestasis. Rendkívül veszélyes a jövőbeli állapotának anya és a magzat. A kockázati csoportba tartoznak nők epekövesség, át a hepatitis A, a krónikus epehólyag-gyulladás; A többes terhesség, és miután harminckét éve. A cholestasis, viszketés gyomor, a kezek és lábak.

Allergia. Sajnos, a terhes nők is fogékonyak az allergiás reakciók. Gyomor viszkető után az allergénnel való érintkezés: evés citrus, tejtermékek (amelyeket kénytelen enni kismama, mivel a terhesség előtt nem használja őket), tenger gyümölcsei, stbSzerencsére, a terhes nők, hogy keresse fel orvosát rendszeresen, és tegyen meg minden szükséges teszteket. Ezért nincs esély, hogy hiányzik a betegség. Ha a vizsgálat nem mutat, akkor nincs ok arra, hogy megtapasztalják.

Viszkető kiütés a gyomor

Ha emellett a viszketés bőrkiütés jelent meg a gyomor, akkor van betegség. Viszkető bőrkiütés jelezhet száz különböző patológiás állapotok: az allergiás reakciók a fertőző betegségek, valamint vaszkuláris betegségek és a vér.

Legprimitívebb oka viszkető kiütések és gyomor lehet a higiénia hiánya miatt. Annak érdekében, hogy pontosan a diagnózis felállításához szükséges, hogy orvoshoz. Miután a kiütések más. Ezen túlmenően, a legtöbb betegség kapcsolatos tünetek.

Tekintsük gyakori oka a viszkető kiütés hasi:

Allergia. Allergiás bőrkiütés, miután megkapta allergén befelé illetve tapintási. Úgy néz ki, mint egy égés csalán és karcos. De a viszketés nem kívánatos, mert ez vezethet szövődmények. Csökkentik a viszketést allergia gyógyszereket.

Sudamen. A kisgyermekek sokkal gyakoribb a felnőttek - ritkán. Nagyobb mértékben érintette a gyomorban.

Kanyaró. Az utóbbi években ez a betegség hatással van nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek. Ez által továbbított levegőben cseppek. Először öntjük az orr, a bőr fülek mögött, majd - a has, lábak, karok és az egész testet. A beteg lázas, hatással van a légúti, mérgezés fordul elő. Kitörések sötétednek és héj.

Bárányhimlőt. Az első, a kiütés jelenik meg az arcon és a fej, majd - a has. Fésülés pattanások nem bárányhimlő. Ez ahhoz vezethet, hogy komplikációk. Bárányhimlő kíséri a hőmérséklet emelkedését.

Rüh. A kiütés jelenik meg először, az ujjak és lábujjak. Fokozatosan az egész testet érinti. Pattanások párokban vannak elrendezve. Egy ilyen szervezet kiütés viszket rettenetesen.

Az okok a viszkető kiütés a hason is több mint elég. Kísérlet a diagnózis felállításához nem szükséges. A szakszerűtlen kezelés csak súlyosbítja a helyzetet.

A gyomor helyszínen viszket

Vörös foltok a has problémákról tájékoztatást a szervezetben: a test igyekszik megszabadulni a problémát, és ezért vannak különböző kóros képződése. Határozzuk meg az ok csak az ellenőrzés után. Self nem ad meg a kívánt eredményt. Ezen túlmenően, a viszkető, vörös foltok lehetnek fertőző.

Gyakori oka a megjelenése a hasa viszkető vörös foltok a következő:

  • urticaria (által provokált rovarcsípések, élelmiszerek, gyógyszerek, fertőzések, betegségek, a máj, gyomor-bél traktus, a vese, stb.; Body vörösnek viszkető hólyagok);
  • zoster (virális betegségek kezelésére, ahol a foltok héjas és erősen karcos);
  • erythema (fertőző betegség, kifejezett lapos, vörös papulák, hogy fokozatosan emelkedik egybeolvadnak);
  • rubeola (kis kerek foltok halvány rózsaszín).

Ez nem egy teljes listát az oka a viszkető, vörös foltok a has. Létre kell hozni egy pontos diagnózist csak akkor lesz a szakember.

Legnépszerűbb honlapunkon