Miért viszkető hason férfiak és a nők

Lehetséges okok viszketés

A kiütés a gyomra?

Itt az ideje, hogy lépni a komolyabb problémákat. Vannak esetek, amikor együtt viszketés bőrkiütés jelenik meg. Mit lehet jelentenek? Általános szabály, hogy bármilyen betegséget. Most - részletesebben mindegyikről.  • Bárányhimlőt. jobban ismerjük, mint a bárányhimlő. A kórokozó egy vírus meglehetősen nagy méretűek, ami lehet élni egy ideig a szabadban (a nap, ő meghal, szinte azonnal). Ezért is olyan könnyű, hogy a fertőzött bárányhimlős - érzékenység akár 100 százalék! Felnőtt szenved a betegség rendkívül ritka, mert általában minden hordozzák a betegség gyermekkorban. A kiütés általában megjelenik a felső testrész, fokozatosan „megragadva” az alján. Kis voldyriki nagyon viszket, de karcolás nem lehet, mert ez vezethet a hegképződés.
  • Sudamen. Ez a bőrirritáció okozza a túlzott izzadás, valamint a hiánya a verejték párolgás. Általában akkor fordul elő meleg időjárás. Leggyakrabban a betegség a gyermekek számára. Jelenléte jellemez a kis buborékok egy átlátszó folyadékkal, rendezett zárt területeken a bőr, beleértve a gyomrot.
  • Kanyaró. Tovább betegség, mely különbözik a jelenléte kiütések a bőrön. Valójában, ez egy nagyon komoly vírusos betegség, amelyre jellemző a nagyon magas láz, kötőhártya-gyulladás, mérgezés és a gyulladás a nyálkahártya membránok a légzőrendszert és a száj. Terjed a levegőben lebegő cseppek, annál gyakrabban a betegség a gyermekek és a felnőttek majd.


  • Vannak még más betegségek, amelyekre jellemző nem kiütés, és teljes foltok jelennek meg a has. Íme néhány betegség, amely jellemzi ezt a jelenséget: rubeola, herpesz, csalánkiütés, és így tovább. Határozza meg a betegség csak egy orvos, hanem azért, mert az én ilyen esetekben ellenjavallt.

Miért viszkető hason terhesség alatt?

Legfőképpen, furcsa módon az első pillantásra, a probléma a viszkető hason néző terhes nők, és vannak különböző szakaszaiban. Mi okozta a kellemetlenséget?

  • Tény, hogy a legtöbb esetben, akkor nem is aggódni. A tény az, hogy a terhesség alatt a nők has növekszik, és nem is nagyon gyorsan. Ennek megfelelően, a bőr van nyújtva, ami előfordulása viszket. Általában a folyamat teljesen természetes.
  • Azonban nem minden ilyen egyszerű. Néhány évvel ezelőtt a tudósok végeztek kutatást, hogy megtudja, és ha nem, ne aggódj kismamák ebben a tekintetben? Sajnos, a következtetések nem voltak a legkellemesebb. Azt találtuk, hogy a viszketés fordulhat elő, mert a problémák a májban. Ő általában rosszabb éjjel, és gyakran kellemetlen égő érzés adunk hozzá. Mint azt sejteni lehet, az ilyen tünetekkel kell a lehető leghamarabb, hogy kérjenek segítséget az orvos, és adja át a szükséges vizsgálatokat.
  • Amellett, hogy a problémákat a májjal ez lehet egy epehólyag-gyulladás - epehólyag-gyulladás, amely a leggyakrabban egy szövődménye epekövesség. Ez vezet a stagnálás az epe és a fertőzés a bélflóra. Ezt követően, a gyulladásos folyamatok indulhat az epehólyagban. A betegség veszélyes, és néha szükség műtétre.
  • Gyakran a viszketés okozta allergiák banális. Mint általában, ennek oka, hogy a hormonális változások a nők, az eredmény, hogy kezd nagyon érzékeny a minden reagál, beleértve a ruházatot. Tehát megéri viselni egy pólót készült szintetikus a gyomor azonnal elkezd viszketni. Ebben az esetben az allergia lehet nem csak ruhákat, hanem enni smink - mindez gyakran okoz kellemetlen viszketés.

Hogyan lehet egy terhes lány megbirkózni ezzel a szörnyű érzés?

Lesz érdekelt az olvasás: