Miért viszkető hason terhesség alatt (fő oka)

Terhesség kíséri az országokat, amelyek nem tartoznak a normális élet tüneteket. Egyikük - a hasa viszket. Ez a probléma hatással van szinte minden nő különböző szakaszaiban a terhesség. Leggyakrabban a 2. és 3. trimeszterben, de lehet aggódik az első hónapban. Ha viszkető hason terhesség alatt, a legtöbb esetben ez nem egy jele a problémák a szervezetben, és egy kísérő tünete.Oka a hasi viszketés terhesség

Jelenleg 4 ok, hogy miért vakarja a hasát:

A legtöbb „népszerű” - nyújtás a bőrt. Ez egyszerű: a gyomor növekszik és a bőr megnyúlik. Ha ez nem eléggé elasztikus (száraz), nyújtási eljárás okozza a viszketés. Ezt követően, a has jelenik striák - egyfajta „hegek”, származik a bőrt mikroszkopikus szálak. Számos oka van annak, amiért a bőr kiszárad. Először is - száraz definíció szerint. A száraz bőr nem csak egy személy, hanem az egész testet. Ha egy nő a száraz bőr, az arc, igénylő párásítás, majd gyomra az azonos típusú, csak nem annyira észrevehető.

Másodszor - természetes folyékony hiány a szervezetben a terhesség alatt. Gyermek fogyaszt hatalmas erőforrásokat a szülő szervezet. A víz nem kivétel. Ezen kívül használt víz a szervezetben a terhes nő a „kettős arány”, amikor a veséket kénytelen dolgozni kettő.

A harmadik - a hiánya részeg folyadék. Ha a kismama saját kezdeményezésére, akár véletlenül fogyaszt elegendő mennyiségű folyadékot vagy eltúlzott és italok egy kicsit a kezelő orvos abban az esetben, ödéma, a test vizet veszít és kimerül.

Negyedik - mesterséges szárítás. A száraz levegő és kozmetikai készítmények, amelyeket egy bőrrel szárítási hatás szárítjuk. Ezek a leggyakoribb oka a száraz bőr, de vannak mások - az egyén, a betegséghez kapcsolódó vagy nagyon ritka.

Ez a fő oka a szárazság, ami megmagyarázza, hogy miért van karcolva a gyomra a terhesség végén. Ezt az indokolja, hogy erős feszültség és a maximális erőforrás költségeket. Ha a bőr érzékeny vagy túl száraz, viszketés, rohamok zavaró lehet, és a korai szakaszában, de kisebb mértékben, és ritka esetekben.

Allergia. A csökkent immunitás - egy természetes folyamat, a terhesség alatt egy másik oka a viszkető hasa. Alacsonyabb kárpitok, eső valamennyi mutató a test rendszereket. A bőr nagyon érzékeny, finom és indulhat viszket. Nő néz eddig láthatatlan problémákat, beleértve az allergiát. Viszketés és bőrpír okozhat szereti és használt 5 évig T-shirt pamutból, nem beszélve a szintetikus textíliák. Pet haj könnyen okozhat allergiát, akkor is, ha a probléma nem volt megfigyelhető korábban. Allergia előfordulhatnak mind korai, mind a késői szakaszában. Nem ismert, amikor az immunrendszer meggyengül teljesen.Máj. A ritka jelenség, amikor miatt májbetegség terhes nők hasát vakargatta. Ez a tény már megállapították az orvosok nem is olyan régen, és vetettük alá alapos felülvizsgálata és elemzése. Bebizonyosodott, hogy a nők, akik talpra hepatitis A, a tendencia, hogy a hasi bőr viszketése. Számos a betegségek, a máj, amely úgy működik, mint tünet a viszketés. Ezekben az esetekben a viszketés egy speciális karakter, eltér az érzések feszültség és allergiák. Ráadásul nem csak a viszkető hason, de más területeken a bőr.

Bőrbetegségek. Alacsony immunitás lépés „felveszi” bőrgyulladás, ekcéma és az övsömör. Esetek ritkák, de van egy hely, különösen akkor, ha a ház egy gyermek vagy egy állat, hogy hozhat a betegség az utcákra. Bőrgyógyászati ​​betegségek, a bőr nem csak viszketés - bőrkiütés, bőrpír és hámlás.

Mi van, ha a terhesség alatt hasa viszket

Az első dolog az, hogy meghatározza a aggodalomra ad okot:

Ha nem jelentkezik bőrpír, hámlás, kiütés és egyéb jelek az allergiás reakció, beszélünk a száraz bőrt. Ebben az esetben a módja, hogy viszkető gyomorpanaszok lesz a helyreállítása vízháztartás:

Ha az ok viszkető hason kiáll az allergia, az egyetlen eszköz -, hogy megszüntesse az allergén. Forrás lehet étel, állati szőr vagy szövet. A leggyakoribb negatív reakció a szövetben. Szintetikus anyagok ellenjavallt terhes egyrészt azért, mert az allergén, és mert a tulajdonságok nem lélegző, nagyon káros a bőrre. Még ha nem allergiás, meg kell szüntetnünk, amennyire csak lehetséges, a szekrény szintetikus terhesség alatt, beleértve az ágyneműt.

Különösen fontos, hogy ne szintetikus anyagokat, fehérnemű. Azt ajánlja, hogy azok a természetes pamut anyagból. Élelmiszer allergia azonosítani egy kicsit bonyolultabb, mert meg kell, hogy tartsa egy ideig, milyen terméket a szervezet reagál. Globális szinten ez lehet ülni szigorú hipoallergén diéta és fokozatosan, egyesével, hogy bekerüljenek a diéta élelmiszerek, allergiát okozhatnak.

Májbetegség elmondható csak egy orvos, miután elhaladtak a teszteket. minden szükséges teszteket a terhes, mi lenne az ideje, hogy az eltérés és a szükséges lépéseket is nagyon fontos, hogy rendszeresen és időben. Mivel a terhesség alatt, a nő nem tud a legtöbb gyógyszer, a betegség észlelése korai szakaszában biztosítja a kezelés, a legkevésbé káros a magzatra.

Bőrbetegségek meggyőződni, és kezeljük a bőrgyógyász. Főleg kenőcsök, amelyek nem okoznak nagy kárt a magzatnak. Lehet, hogy a tabletták használata enyhítésére folyamat meggyorsítása és a kezelést. A tanfolyam van rendelve csak egy orvos és önálló tele legyen mind az anya egészségének és a gyermek.

Annak elkerülése érdekében, az az érzés, viszketés terhesség alatt, ez a legjobb a korai határidőket vezet az egészséges életmód, és használja a forrásokat hidratálja a bőrt. Ezután a gyomor nem karcolódik, és könnyedén fájdalom elkerülése érdekében a határidőt.