Miért viszkető hason tippek

Miért hasa karcos? Számos oka ennek a jelenségnek. Vannak teljesen ártalmatlanok, ami nem kell félni.
Például, karcos has a ruha (gyapjú után harisnya) miatt bizonyos kozmetikumok (mint a bőr a has nagyon vékony és érzékeny, akkor reagál az első), cserzés után (túlzott mennyiségű ultraibolya szárítsa a bőrt), és így tovább. De viszketés jelezhet problémát a szervezetben, vagy a bőrön.


Viszketés gyomorban a terhesség alatt
Mi anyukák hasa viszkethet a terhesség korai szakaszában, és egy későbbi időpontban. Előfordul, hogy a viszketés elviselhetetlen. De lehet csökkenteni, vagy teljesen megszűnt. Nagyon ritka ez a viszketés riasztó jel. A has növekszik, a bőr megnyúlik, így viszket. Enyhíteni a viszketést, akkor kenje be a bőrét zsírtartalmú tejszínt. Ez lesz sokkal könnyebb.
Okai között viszketés biztonságos a has is nevezhető kozmetikai visel műszálas, gyapjú vagy más szövetekben. Terhesség után - egy különleges állapot. A nő érzékenyebbé válik.
És az a tény, hogy a terhesség előtt, nem keletkeztet semmilyen mellékhatást alatt gyermekvállalás nem lehet érzékelni a szervezetben.
Azonban egyes esetekben az oka a viszketés lehet súlyos betegségek:
Megsértése a máj (epehólyag-gyulladás, hepatitis, stb). Ez fáj nemcsak a gyomor, hanem a hát, karok, lábak, mellkas. Ilyen viszketés növekszik, addig éjszaka, néha hirtelen égő.
Cholestasis. Rendkívül veszélyes a jövőbeli állapotának anya és a magzat. A kockázati csoportba tartoznak a nők epekövesség át hepatitis A, a krónikus epehólyag-gyulladás; A többes terhesség, és miután harminckét éve. A cholestasis, viszketés gyomor, a kezek és lábak.
Allergia. Sajnos, a terhes is hajlamos az allergiás reakciók. Gyomor viszketni kezd, miután az allergénnel való érintkezés: a fogyasztás citrusfélék, tejtermékek (amely a várandós anya kénytelen enni, mivel terhesség előtt nem használja őket), tenger gyümölcsei, stb


Szerencsére, a terhes nők, hogy keresse fel orvosát rendszeresen, és tegyen meg minden szükséges teszteket. Ezért nincs esély, hogy hiányzik a betegség. Ha a vizsgálat nem mutat, akkor nincs ok arra, hogy megtapasztalják.
Viszkető kiütés a gyomor
Ha azonban úgy tűnt, hogy viszkető kiütés a hasán van egy betegség. Viszkető bőrkiütés jelezhet száz különböző patológiás állapotok: az allergiás reakciók a fertőző betegségek, valamint vaszkuláris betegségek és a vér.
Legprimitívebb oka viszkető kiütések és gyomor lehet a higiénia hiánya miatt. Annak érdekében, hogy pontosan a diagnózis felállításához szükséges, hogy orvoshoz. Miután a kiütések más. Ezen túlmenően, a legtöbb betegség kapcsolatos tünetek.
Tekintsük a leggyakoribb oka a viszkető kiütés hasi:
Allergia. Allergiás bőrkiütés, miután megkapta allergén befelé illetve tapintási. Úgy néz ki, mint egy égés csalán és karcos. De a viszketés nem kívánatos, mert ez vezethet szövődmények. Csökkentik a viszketést allergia gyógyszereket.
Sudamen. A kisgyermekek sokkal gyakoribb a felnőttek - ritkán. Nagyobb mértékben érintette a gyomorban.
Cyrus. Az utóbbi években ez a betegség hatással van nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek. Ez által továbbított levegőben cseppek. Először öntjük az orr, a bőr fülek mögött, majd - a has, lábak, karok és az egész testet. A beteg lázas, hatással van a légúti, mérgezés fordul elő. Kitörések sötétednek és héj.
Bárányhimlőt. Az első, a kiütés jelenik meg az arcon és a fej, majd - a has. Fésülés pattanások nem bárányhimlő. Ez ahhoz vezethet, hogy komplikációk. Bárányhimlő kíséri a hőmérséklet emelkedését.
Rüh. A kiütés jelenik meg először, az ujjak és lábujjak. Fokozatosan az egész testet érinti. Pattanások párokban vannak elrendezve. Egy ilyen szervezet kiütés viszket rettenetesen.
Az okok a viszkető kiütés a hason is több mint elég. Kísérlet a diagnózis felállításához nem szükséges. A szakszerűtlen kezelés csak súlyosbítja a helyzetet.
A gyomor helyszínen viszket
Vörös foltok a has problémákról tájékoztatást a szervezetben: a test igyekszik megszabadulni a problémát, így vannak különböző kóros képződése. Határozzuk meg az ok csak az ellenőrzés után. Self nem ad meg a kívánt eredményt. Ezen túlmenően, a viszkető, vörös foltok lehetnek fertőző.
Gyakori oka a megjelenése a hasa viszkető vörös foltok a következő:
urticaria (által provokált rovarcsípések, élelmiszerek, gyógyszerek, fertőzések, betegségek, a máj, gyomor-bél traktus, a vese, stb; Body vörösnek viszkető hólyagok);
zoster (virális betegségek kezelésére, ahol a pikkelyes foltokat és erősen karcos);
erythema (fertőző betegség, kifejezett lapos, vörös papulák, hogy fokozatosan emelkedik egybeolvadnak);
rubeola (kis kerek foltok halvány rózsaszín).
Ez nem egy teljes listát az oka a viszketés és vörös foltok a has. Létre kell hozni egy pontos diagnózist csak akkor lesz a szakember.

Hozzászólás navigáció

Kategóriák