Miért viszkető ujját a jegygyűrű

Főoldal »Egészség» Miért viszkető ujját a jegygyűrű?

Miért viszkető ujját a jegygyűrű
Néhány megjegyzés az ő viszket a jegygyűrű, és nem tudom, hogy ez miért történik. Általános szabály, hogy a legtöbb ember több éves viseljen ékszereket az ujjak érzés nélkül minden kellemetlenséget, de egy bizonyos ponton észre, hogy valahogy karcos ujját egy jegygyűrű. Miért van egy ilyen reakciót? Mi az oka, és hogyan kell harcolni? LássukHa ez gyakran viszkető, általában csak az egyik lehetséges problémákat. Például, bőrpír, és a bőr kezd leválását is alatt jelennek meg a gyűrűt. Ez a közös bőrgyulladás, amely lehet kezdeni a különböző okok miatt, a banális sár és befejezve az allergiás reakció. És bár sok, különösen bizalmatlanok az emberek azt mondják, hogy az ujj viszket nem véletlen, keresse meg a rejtett értelmét itt nem ér egy jegygyűrű.Ahhoz, hogy megszabaduljon a viszketést kell, először is fel a gyűrűt az ammónia oldatban. Ez egy bevált módja annak, hogy megszabaduljunk a nem csak a kosz, hanem a baktériumokat, amelyek allergiás reakciót okozhatnak. Továbbá, egy jegygyűrűt lehet tulajdonítani semmilyen ékszerész, ahol ő lesz a tiszta és lengyel.

De nem mindig az ujja alatt jegygyűrű karcos emiatt. Végtére is, a mindennapi életben gyakran használjuk mosószerek, ha ennek a tisztítást, elmosogat, vegye ki a ruhákat a mosógép. Mindezekben az esetekben meg kell foglalkozni a kémia, ami leggyakrabban válik oka a bőrirritáció, mint a felhalmozott pereme alá.

Az arany Törökország lehetnek káros adalékanyagok, természetesen gyári arany nagyon jó minőségű, de az arany kézműves, ezért úgy tűnhet, allergiás additív arany ötvözetek. Mindannyian tudjuk, hogy bármilyen arany vannak kiegészítők és annak árnyékában attól függ, hogy sokan vannak. Ezért az oka annak, hogy karcos az ujját egy jegygyűrű tovább. mint gondolnád. Tehát nem hiszem, de mindenekelőtt forduljon orvoshoz.