Miért volt egy csomó anyajegyek a szervezetre, mint ez veszélyes, és mit kell tenni

Miért volt egy csomó anyajegyek a szervezetre, mint ez veszélyes, és mit kell tenni

Sokan komolyan aggódik az anyajegyek száma a bőrük. Még ha a barna pigment foltok alá rejtett ruházat, az ő jelenléte nem tetszik egy férfi. Előbb vagy utóbb meg kell vegye le a ruhát a tengerparton, a fürdő a hálószobában, az öltözőben, és ez lesz megint, amikor kivillantotta anyajegy. Valójában olyan sok ember van egy észrevehető csúnya mol, de ez a tömeg nem tud velük, hogy támogatják a kisebb komplexek. Hozam nyilvánvaló a helyzet: eltávolítja anyajegyek. És a felkészülés a műtét, a beteg biztosan lesz egy kérdés: milyen sok közülük származik valamit, ezek abszurd barna pöttyök?Ezért a szervezet számos mol

Az okok több, és mindegyik fejezik jellemzői az emberi szervezetben. Abszolút semmi köze a tényezők, mint az asztrológia, spiritualitás, teljesen ártatlan személy karaktere. Csak a testet. Így gyakran sok mol az emberek, akik szép bőr. Az ő kis melanin, és ez nem terjednek ki a bőrt, de koncentrálódik bizonyos pontokon. Egyúttal a pigmentáció foltok. A második ok a tömege mól - a betegség a máj. Nem szükséges, hogy fáj a májat: lehet nagyon gyorsan megsemmisül. A harmadik ok - helytelenül a humán energia. Ha túl dühös, vagy éppen ellenkezőleg, túl kicsit szomorú, hogy állandóan vidám és barátságos - megszegte az energia meridiánok, ami mol először jelennek meg a bőrön már a kora oka az ember. Itt valóban, és az összes lehetséges okok a tömeges előfordulása anyajegyek.

Sok mol - jó vagy rossz

Tény, hogy nem jó meghaladó mól nincsenek jelen. Van egy csomó legenda, amely az a tény, hogy:

  • egy ember, aki egy csomó anyajegyek, boldog lesz;
  • sokoldalú ember lelkileg és szellemileg tehetséges;
  • anyajegyek vonzza a jó szerencsét, és taszítják a balszerencse.

A tömeg a lehetőségeket, de ez - csak egy kísérlet vágyálom. Tény, hogy semmi jó sok mol nincsenek jelen. Éppen ellenkezőleg, a brit tudósok a közelmúltban kimutatták, hogy rengeteg pigment foltok páros számára közepes bőrrák kialakulásának kockázatát. Ugyanez génpár az emberi szervezetben, és felelős a kialakulását mol, és a rák kialakulásának kockázatát. Az emberek, akik nem rendelkeznek nagy számú anyajegyek, ezek egyike sem gének nincsenek jelen egyáltalán. Így rengeteg anyajegyek kell harcolni, hogy úgy mondjam, belülről.Ezek azonban egy előnye. Kétséges, azt kell mondanom, egy plusz, de úgy tűnik, a tudósok bebizonyították. Az a tény, hogy a nagy számú mol jótékony hatással van a biológiai személy kora, csökkentve azt 5-7 év. Ennek eredményeként - az emberek anyajegyek sokkal aktívabb, és belsőleg fiatal. Még ha ez az elmélet tudományos alapon, nem valószínű, az eredményeket meg kell tenni, mint egy axióma. Nem valószínű, hogy azok mindenkire vonatkoznak.

Mi van, ha volt egy csomó anyajegyek a test

Azt mondják, hogy már önmagában is számos mol - nem ok a pánikra. Különösen, ha azok az emberi szervezetben gyermekkora óta. Logikus, hogy kezdenek aggódni, ha fokozatosan egyre több és több, mert ez - az első jele egy esetleges melanoma. Ahhoz, hogy a jóindulatú daganatok nem válik rosszindulatú, akkor kell „naftalin”. Nem szükséges, hogy távolítsa el mol, csak hagyja abba a folyamatos fejlődés. Szerencsére, ma meg lehet tenni sok szempontból:

  • egy speciális szappanok, amelyek megvásárolhatók a legtöbb gyógyszertárakban;
  • egyszerű tar szappan, bár ez nem segít minden személy számára;
  • alkalmazásával a bőr különböző krémek és kenőcsök;
  • étkezési megfelelő vitaminok, például D3;
  • csak próbál tartani a jó egészség az endokrin rendszer.

És ha egy anyajegy bajok kezdett érezhetővé - sürgős szükség futtatni a endokrinológus. Duzzanat, deformitás és viszketés - a fő tényezők, amelyek kell figyelni. Ha valóra legalább egyikük - nem szabad késik. Mivel a melanoma merül pontosan azért, mert ezek a tünetek, ami azt jelenti, hogy alaposan meg kell kerülni. De a saját, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse zavaró anyajegyek - a lehető legrosszabb megoldás. Szinte biztos, hogy előfordul vérzés, és a tetején, hogy ez nagyon is lehetséges, sőt vérmérgezés. Akkor lesz nagyon nehéz kezelni az árvíz problémák, különösen annak tudatában, hogy te magad vagy a felelős. Tehát kezelés duzzadt vagy viszkető mol kapcsolatba kell lépnie egy profi orvos-endokrinológus.

Eltávolítása anyajegyek lézeres

Még ha a pigment foltok nem zavarja az a személy, nem okoz neki fájdalmat és nem látható a többi ember - akkor is érdemes eltávolítani őket. A modern orvostudomány többféle kapcsolódó ügyletek, de talán az egyetlen, amely igazolja, és nem jár káros az emberre, a lézeres eltávolítása. A többi eljárás, az első, fájdalmas, másrészt - egy nem túl kellemes következményekkel jár. Igen, és hatékonyságuk jelentősen veszít lézerek. Általában egyébként, de hogy a lézeres műtéti eltávolítása mol - az egyetlen hasznos és biztonságos.

Ez történik elég gyorsan és nagyon könnyen. Kozmetikai lézersugár különleges csak úgy rétegeibe és eltávolítja a bőr olyan helyeken, ahol a felhalmozódott melanin. Az egészséges testrészeket nem fáj, így nincs rossz hatással az ilyen művelet önmagában nem hordoz. Az, hogy mikor szükséges a zsír „felújított” test hidratáló, megismételve ezt a műveletet többször. De mivel ez az eljárás teljesen természetes, sőt élvezetes sok ember számára, hogy könnyen megállapítható: lézeres eltávolítása anyajegyek gyakorlatilag nincs mellékhatása, hogy a tökéletes módja annak, hogy megoldja a bosszantó probléma.