Miért Yandex nem indexeli a helyszínen felfedi a titkot

Miért Yandex nem indexeli a helyszínen felfedi a titkot

Szia barátok!
Sok SEO különböző fórumokon gyakran megkérdezte, hogy miért Yandex nem index az oldalon. Ebben a cikkben megpróbálok válaszolni részletesen ezt a kérdést, és írjon a lehetséges okokat Yandex még annyira nem tetszik az élet, hogy ő nem akar index.Tehát, térjünk a tárgyra.

1. A telek nagyon fiatal.
Ha nemrég regisztrált domain és írjuk cikkeket, akkor nem kell aggódni, minden projekt megfelelő. Yandex indexek fiatal nagyon hosszú források néha meg kell várni néhány hónapot, igen, ez történik.

Ha a webhely nagyon fiatal, nagyon is lehetséges, hogy a Yandex még nem találtam az interneten. De segíthet neki ebben. Most olyan sok módon lehet gyorsítani indexelés a blog. Rájuk elolvashatja itt. Ha mindent megtesz, hogy meg van írva ott, majd egy héttel később lesz index webhely pontosan Yandex, és esetleg gyorsabb.

2. Szankciók a keresők.
Ha a helyszínen már nem fiatal, és ő volt az index, de aztán hirtelen levette, akkor valószínű, hogy Yandex nem szeretik, és ő kiszabott szankciót. Ezek a szankciók olyan sok, de a legnépszerűbb a szűrő AGS. Néhány kérni, „Miért nem Yandex indexek helyén kívüli honlapon?”. Ha az index csak a főoldalon, akkor valószínű, hogy az AGS honlapján. Arról, hogy hogyan kell ellenőrizni a blog a AGS és hogyan lehet ki onnan, írtam itt.

Amellett, hogy az éves növekedési helyszínen is kap Ban - ez az, amikor minden térni az index oldal.

3. Véletlenszerű tilalmat indexálás.


Sok kezdő tévesen megtilthatja indexelés oldalon. Például egy robots.txt fájl, amely megtiltja az ilyen indexelés felelős a lényeg:

Ha azt szeretnénk, a webhely megfelelően indexelve a keresőmotorok, akkor ezt a sort nem kell a robots.txt.

Ezen kívül vannak más módszerek, amelyek segítségével véletlenül tiltják keresőmotorok index oldalon. Ha volna egy erőforrás számunkra wordpress motor, akkor megy a „Control Panel” - „Beállítások” - „Olvasás”, és győződjön meg arról, hogy mellette a felirat: „Ajánlani a keresőmotorok nem index a webhely” nem volt a négyzetet.

4. Szerver hiba.
Néha lehet, hogy a bejáró felkeresi a webhelyet, és kiadott egy 505 hiba. Persze azonnal elhagyja az oldalt, és úgy gondolja, mégis hamar vissza fog térni.

Ha megy a blog, és gyakran látni a 505-ös hiba, ez nagyon rossz, azt tanácsolom, hogy módosítsa a tárhely. Vannak még sok más hiba (500 404 302), és így tovább. D. De azt hiszem, nem szabad elfelejteni, ezt a fejet. Csak nézd a szerver válaszát, meg kell 200 kb. Meg tudja nézni ezen az oldalon:

5. Domain rossz történet.
Ha regisztrálja az új domain, és nem ellenőrizte a történetet, ez nagyon rossz. Lehet, hogy ezen a területen volt régen gavnosayt és keressen a rendszer betiltották. Akkor is, ha már létre is hozott egy másik fehér és bolyhos erőforrás keresőprogramok tudja a történetet, és ezért nem indexet. Nemrég írtam egy cikket arról, hogyan ellenőrizheti a történelem a domain. Akkor használja ezt az utasítást.

Általában nem hallgat senkire, aki azt mondja, hogy akkor másolja valaki másnak a cikket. Ha azt szeretnénk, hogy támogassák a webhely a nagy látogatottsága, majd pénzt keresni az interneten, meg kell, hogy írjon cikkeket magad, vagy könyv egy szövegíró. de biztos, hogy ellenőrizze azokat egyediségét.

Tehát, megbeszéltük a fő oka annak, Yandex nem indexeli az oldalt. Ha még mindig nem találta meg a választ a kérdésre, hogy lehetséges, hogy másképp. Azt tanácsolom, hogy ezt a kérdést, hogy az alkalmazottak a Yandex. Ezt meg lehet tenni itt. Csak írja helyzetük a lehető legrészletesebben, és várja a választ. Néhány nappal később feliratkozását.

Ez minden mára. Sok szerencsét, barátaim! Szeretném kap a webhely indexelt gyorsan.

Teljesülnek, és átirányítja. Csend.

90% -a az oldalak repült. Beletelt néhány up, de következetesen Tish.

Trackbacks egyáltalán nem segít, és a szociális szféra -, mert ingerlékenység Yasha spam nekik. Th nem - nem tudom. De havonta egyszer egy robot. I helyén 5 minden jó.

Az első alkalommal találkozom, hogy amíg az index a helyszínen. Küldtem egy levelet Plato 2roe. Ülök várva.

Ahogy a mondás tartja, „hogy tudja ezeket a dolgokat - úgy élnék, Szocsiban. "