Miért Yuliyu Samoylovu nem megengedett - Contest - Kiev

Ukrán Biztonsági Szolgálat úgy döntött, három évig, hogy megtiltja a beutazását Yulii Samoylovoy - énekes kiválasztott, hogy képviselje Magyarországot a „Eurovision”. Kérésére a kijevi intézkedések tekintetében a színésznő kapcsolódik hozzá utazik a Krím-félszigeten. „Times” arról szól, hogy a politikusok és a showbiznisz reagál a kivétel lista a versenyzők Samoilova.tisztviselők

tovább:

azonban mélyen csalódott ezt a döntést, és úgy vélik, hogy ez sérti a versenyszellem és a fogalom az esélyegyenlőség mindenki számára,

amelyek alapját képezik annak értékeit, - nyilatkozta a hivatalos honlapján az EMU. - Célunk, hogy folytassa a párbeszédet az ukrán hatóságokat, hogy minden résztvevő, hogy beszéljen a 62 th „Eurovision”, amely kerül sor Kijevben idén májusban. "

„Annak ellenére, hogy a lehetőséget, hogy néz ki, mint egy civilizált módon, az ukrán oldalon nem volt józan ész” - nyilatkozta érkezett a szerkesztőségbe a műsorszolgáltató.

Később a First Channel sajtószolgálatának mondta Tass, hogy Julia Samoilova Magyarország bemutatására a „Eurovision” a következő évben. „Ebben az esetben, ha Ukrajna nem engedi Yuliyu Samoylovu hogy részt vegyenek” Eurovíziós „a következő évben, függetlenül attól, hogy a helyszín a verseny fogja képviselni Magyarország Julia Samoilova,” - mondta a képviselő a csatorna.

A VGTRK, amely úgy dönt, Magyarország képviselője a verseny jövőre, ezt az információt megerősítette.

„Ukrajna nemzeti állami műsorszóró és továbbra is megfelelnek a döntéseket az állami hatóságok Ukrajna, beleértve a döntést a Biztonsági Szolgálat megtiltani az Ukrajna területén a magyar állampolgár Yulii Samoylovoy” - mondta egy nyilatkozatában, hogy a szervezők meghosszabbították „Eurovision” az ukrán oldalon, által idézett Tass. A műsorszóró cég megjegyezte, hogy előkészületek a dalverseny intenzíven folyik tovább.

megjelenítése az üzleti

„Biztos vagyok benne, hogy ma az ukrán hatóságok tettek és a SBU, személynek megtiltja a kerekesszékben, hogy vegyen részt a versenyben, olyan dalt angolul - nem is orosz, tudod! - megmutatta az igazi arcát - azt mondta: „Gazeta.ru” termelő Iosif Prigozhin, aki maga is szerepel a fekete listán, hogy adja meg az Ukrajna területén több mint egy évvel ezelőtt -Biztos vagyok benne, az a brutalitás - ideértve a fogyatékkal élők számára. "

Szerint a termelő véleményét, most minden a világsztárok - nyugati, magyar, ukrán - kell kiállni Yulii Samoylovoy és fejezzék ki tiltakozásukat. „Ha nem, akkor felejtsük el ezt a versenyt jó - kínál bemutató üzletember. -

Mi felvillanyozott fel, hogy a szégyen - hidd el, ha az „ESC”, hogy hagyjon, felejtsd el, hogy a következő évben. "

tovább:

Egy hasonló kezdeményezés történt az énekes és producer Philip Kirkorov, hivatkozva egy beszélgetés Russia Today döntés „transzcendens” az ukrán hatóságokat, és a „tisztességtelen”. Sőt, Kirkorov címzettje az összes résztvevő „Eurovision” a show előtt, hogy fordítson a dalok magyar résztvevő. Kirkorov megkérdezi: „mindenki azt egy, de egy nagyon fontos mondatot:” Ez a dal végezzük tiszteletére Yulii Samoylovoy, a fogyatékkal élő nők, akik félnek. "

A zenekar vezetője „Time Machine” Andrei Makarevich egy beszélgetés a nemzeti hírszolgálat úgynevezett tilalmat a bejegyzést Yulii Samoylovoy Ukrajna „nem a legokosabb döntés Kijev.”

„Nagyon szomorú vagyok, hogy mi vagyunk az azonos szintű butaság ősszel - mondta a zenész. - Két évvel ezelőtt, itt nem engedték ukrán zenekar „Okean Elzy”, „Kiabálás Vidopliassova” - szintén nem értem, miért ... Hülyeség volt, ez hülyeség. Már vártam, hogy valami válik valaki okosabb, de ez még nem történt „- arra a következtetésre jutott Makarevich.

Gyártó Igor Matviyenko követelte a szervezők a „Eurovision” (nyilvánvalóan azaz a European Broadcasting Union, amely Ukrajna is együtt Magyarország), hogy beavatkozzon a helyzet SBU betiltották.

„Ez nem egy összejövetel a politikusok és a zenészek, akik énekelnek a fesztiválon, és semmi köze a politikához” - idézte őt, mint mondta RT.

„Figyelmeztettem - ne hagyja, hogy a lehetőséget, ernichat és rusofobstvovat ezek a gazemberek. Én nem hallgattam „- idézte Kobzon TASS.

Kobzon is úgy véli, hogy nem szükséges, hogy reagáljon a döntést a SBU.

„Nem csinál semmit. Spit rájuk háromszázszor, mi mást tehetnék. Amerikaiak, ha nem jön hozzánk az olimpiai játékok 1980-ban? Nem csinál semmit”- tette hozzá.

tovább:

LDPR vezetője Vladimir Zhirinovsky azt mondta egy interjúban a hírügynökség a Szövetségi Biztonsági Szolgálat szerint a döntés „igazi nácik”, és az etnikai alapú megkülönböztetést. Első elnökhelyettese, a Védelmi és Biztonsági Bizottság a Föderációs Tanács Frants Klintsevich azt mondta, hogy az ukrán hatóságok tettek „aljas, gyalázatos döntés” félve a győzelme a magyar előadók.

„Elvitték a legtöbb álmait. Hadd emlékeztessem önöket, hogy beszélünk egy lány a fogyatékos, ami a döntés még soha nem látott, „- Szenátor Tass mondta.

Állami Duma alelnöke hangszóró Peter Tolstoy átgondolt döntést SBU Samoilova „szégyenletes”.

„Önmagában a helyzet szégyenletes Ukrajna és szégyenletes, és nehéz a” Eurovision „és megkérdőjelezi a sorsa a jövőben a verseny” - arra a következtetésre jutott Tolsztoj.

olvasó választása