Miért zárolt telefonszám megafon mobiloid

Miért történik ez, és hogyan lehet visszaállítani csatlakoztathatóság Megafon hálózaton? Sok oka van annak kártya zár, és nézzük meg őket.

kimerült költségén

A legegyszerűbb a letiltás okát - a pénzhiány a mérlegben. Ha bármilyen módon felsorolni a szükséges összeget a számot, a SIM-kártya van oldva, akkor hívja újra.Ha használta a „Ígéret fizetés”. kölcsön a szükséges összeget teljes mértékben ellensúlyozni.

SIM-kártya nem használható hosszú ideig

A szabályok szerint megállapított Megafon, ha nem használja a SIM-kártya több mint három hónapot, akkor automatikusan bekapcsol. Be kell menni bármelyik szalon a kapcsolat Megafon, magával vitte egy útlevelet. Ha ez a szám még mindig elérhető, akkor biztos, hogy feloldhatja a kiadásra kerülő új SIM-kártyát.Nem volt szükséges módosítani a SIM-kártyát, ne húzza felszabadítása. Mentsd meg a régi SIM-kártyát, akkor is, ha abban a pillanatban, a zár nem volt több, mint hat napig.

Ha le van tiltva a SIM-kártya

Ha az „Önkéntes lock” idején az ő távozása vagy más módon oldja a SIM-kártya, akkor:

  • A kezelőfelület, a Beállítások, a fül segítségével „Block számok”;
  • használva a tárcsát * 105 * 156 * 0 #
  • egy hívást, hogy az üzenetrögzítő 0500 követve a hang menüben.

Ezen felül, akkor mindig segítséget feloldásával a SIM-kártyát a boltba kapcsolat Megafon. Célszerű, hogy konzultáljon egy tanácsadó, amelynek az útlevelét a kezét.

Nem sikerült csatlakozni a hálózathoz

Egyéb beállítások hiba

Ban bejövõ és kimenő hívásokat lehet az oka:

Letiltása hibás beállítás visszaállítható a kapcsolat, és akkor a SIM-kártyát, a szokásos módon.