Miért zenét hallgatni vk

A gombra kattintva Ön hozzájárul feldolgozása során a személyes adatok

Hajnalán a digitális zene gyakran lehetett látni az MP3-fájlokat a bitráta 192, 128 vagy akár 96 kbit / s. VBR találták nagyobb tömörítés - Variable Bit Rate. A program jeladó a kiválasztásban az algoritmus automatikusan beállítja a bitráta a fájl. Richer készítmény helyet hagy legfeljebb jelzett kevésbé telített (vagy egyszerűen csendesebb) - csökkenti a készítmény minőségét. Az ilyen fájlok csak elfoglalni legfeljebb 10 MB szabad hely a merevlemezen.Ha megpróbálja, akkor ez a korlátozás lesz alkalmas, óra dj set (ami elég gyakran). Az eredmény azonban jelentős csökkenés nem csak a fájl mérete, hanem a minőség. Egészen addig csendben lehet több csendes-nak a zene - a hang lesz az egészségügyi romlott, mint az eredeti.

Több helyes „fenshuynym” formátum MP3 állandó bitsebesség - CBR. Legalábbis, ez a kiviteli alak bemutatja az alap audio kódoló torzítás a hallható frekvenciatartományban 16 Hz-20 kHz, és miután kimélő alapfrekvenciái.

Annak ellenére, hogy nagyon fontos kodeket használni. Ha pedig a szakmai közösség, akkor láthatjuk, hogy a minimális torzítás lehet beszerezni csak ha használja a Lame codec teljesen biztos változat, a hang dekódolást CBR egy bitráta 320 kbit / s.

A teljes körű zenei albumot MP3 helyesen dekódolt a maximális minőségi körülbelül 100-200 MB. Négy perc dal - mintegy 12-20 MB.

Ha az ingatlan fájl szerepel a 320 kbit / s, ez nem jelenti annak minőségét.

Ma már aktívan terjed „transkod” - újrakódolni az alacsony bitráta magasabb teljesítményt mutat túlzott. Amellett, hogy a felismerés, mint egy audio player 320 vagy 256 kbit / s, nincs javulás ez a művelet nem működik (by the way, a legtöbb fájl mérete ugyanaz marad).

Emellett az alacsony bitráta túl alacsony lehet, és egyéb jellemzőit. Sajnos, a legtöbb esetben nem tudunk mondani semmit fájl tulajdonságait anélkül, hogy további eszközöket vagy a böngésző bővítmények (amely lehet majd megkülönböztetni).

Zenehallgatás a VK nagyon kényelmes. De találni szinte lehetetlen jó minőségű felvétel.

Korlátozások fájlok letöltése a „VKontakte” szerver vezetett hatalmas mennyiségű alacsony minőségű pályák pontosan VBR vagy CBR alacsony bitráta. A kis hallgatás kultúrája csak növeli száma alacsony minőségű hangfelvételek.

Soha nem tudhatod, mit fog hallani. De a felvétel minősége, és az eredmény attól függ, hogy az a fájl, hallgat a zene észlelését.

By the way, ne felejtsük el, hogy a zenei kalózkodás és VK kivéve PR, jelentősen eltalálja a pénztárca művész.

VBR V2 általában kódol hangot. Különösen nem vágó része a méret, természetesen. Ha úgy adódik, de meg kell hallgatni veszteségmentes, de a normál akusztikáját. A VC audio gyűjtemény nem ugyanazon audiofil minőségi célkitűzések, valamint a lakói. Akik turkálni jó hang alig zenét hallgatni egy normális prosztata egy VC.Túl egyoldalú érvelés. Így volt azonnal világos - Saját könyvtár iTunes tisztességes méretű. Úgy nőttem fel, az apja és a vinil-vásárlás kazetták és CD-t a pénzt emelt a szállítási palackok és öt iskolában. Tehát úgy tűnik, nevetséges érv, hogy mit szolgáltatások szabad zene jobb és jobb, és minél több hisztéria körül megmunkálás zene a VC az alkalmazások iOS. A lírai otsutplenie. Számomra a zenehallgatás a VC egy nagy értelme. VC és tematikus zenei PUBLIC - hatékony információs aggregátor. Ha Ön tagja a tematikus pablike, akkor kap információt: hogy új stílusok, műfajok és művészek. Néhány pályán gyűjtemények érinti - látszó művész aytyuns, ismeri minden albuma, az érintett előadóművészek valamit megszerezni, inspiráló, zadeystvuesh zene a munka, az erőforrások, amely kifejezetten a művészhez (Public a VC ismét) hallgassa meg ismét, seova szerezhet, ismét. Com információ nagyon gyorsan növekszik. Most mondja meg nekem, van ugyanakkor mindegy, hallottam az első pályán a 96 vagy 320 kbit / s? Van-e különbség, hallottam az első pályán a VC vagy szomszéd énekelt, majd ha azt kivenni előrendelést az új album?

A beteg a diéta

0. 6. 0. 4. 1. Az igény, hogy tegyen valamit (((felfutásával, kezdjük a történetet a kategóriában a „Miért van szükség erre!”. 63 (profit)

Nos, te és Misha duraaak! Azt olvasni, így kiderül, hogy az énekes, hogy szolgálja a törvényes tulajdonos, és nem hiszem, hogy a művész átadja a jogokat, hogy a munkáját - a bizonyos feltételek és valószínűleg kedvező feltételek mellett, vagy ő egyszerűen hagyja a jogokat a dalok maguk! Nem? Nem gondolja?

Kulcsszó „jelentések”! A oroszlánrészét hozzájárulások megy túl a művész. Ha a hagyományos lemez zenei értékű $ 20, az előadóművész közülük fog 2. És az Iron Maiden, eközben szerzett milliók Koncertturnékon azokra a helyekre, ahol a kalózok szivattyú a legtöbb zenét. Ingyenes fájlmegosztó önmagában nem fáj az értékesítés, és esetleg segíteni. zenei eladások minden évben csak nő. Legaktívabb „kalózok”, a legvalószínűbb, és a legaktívabb fogyasztó prémium tartalmat, koncert járók, a vásárlók szelvény. Meg kell jegyezni, még a zenészek maguk! Ispolniteoi legpontosabban koncerteken keresni Ui És sértés idegenek illetlen. Tehát, az úton

XLI. Ha egy személy füle különbözteti csak a „hangos” és a „csendes”. mi különbség Milyen forrásokat zenét hallgatni? Általában különbség nélkül, de audiofil zenét hallgatni a számítógépen. Kifejezetten kiélezte azt. (Ha hallgatni), azt hiszem.

Van egy másik probléma, hogy miért yuzayu VC a zene. Minőségi illik rám, de. Nem rendelkezik kedvenc előadó, album vagy dal. Csak az élet fut be dalokat, amelyek örömet a fül, találom őket, és kioldódásának én alkotnak lejátszási listát. Itt az ideje, hogy vesz egy dal aytyunse nem túl jövedelmező, és fizetni az album nem mosott el, hiszen 14 dal közül 15 nem érdekel. Két, hogy gyakran én playlist unatkozom, és keresem az új, a régi szinte soha nem tér vissza, fojtogat egy állat fizetni azért, amit én csak hallgatni 3 hónap, és ez nem túl gyakran. Három szolgáltatásoknak zene felveszi az azonos érdekek, a Google Play, és így tovább, de úgy történik, hogy 10-20 dalt, csak egy tetszett, és újra visszatérnek a lejátszási listához. Azt hiszem, az emberek, mint én och. nem elég. Röviden, hallgatja a dalokat 5-10 „míg rohanó.”

Az ígéret a cikk általában igaz, de vannak hibák. Így ebben a műveletben, „transkod”, amely gyakran nevezik „apkonvert”, és megemelve azt a bitráta, a méret mindig növekszik! Nos, nem maradhat a 320 kbit / s, az ugyanaz, mint a 256 kbit / s feláldozása nélkül tartósság. Miután bitráta - nem jelzi a minőséget, az a méret, ami egy 1 másodperces hangfájlt. A Vkontakte talál rekordot egy (veszteségmentes) nem valami, hogy nehéz, de nem lehetetlen.

Ki emelt) De ez nem jelenti azt, hogy ezek jelentős része a pálya -. Jellemzők megérteni mást. És audiocd natív bitráta 1411 kbit / s, de nem 192.) Ismét egy percig matematika: audiocd vesz 700 MB. A VC is töltse ki a 200 MB-ot. Tömörítés nélkül - nos, egyáltalán semmi. WAV lehet elfoglalni egynél több lemezt. Az MP3 320 átlagos térfogata lenne: 320 (kb / s) 60 * (c) * 70 (min) = 164 MB. Ha a több mint 2-3 óra - sajnos, még egy normális mp3 nem fog illeszkedni.

Ön általában tisztában, hogy mi a bitráta? Ő svzan a zenei hallása? Tudja, hogy a készítmény részét létrehozott egy zenész, csak nem hallja? Ez olyan, mint a képeken közel 25% -a az interneten.