Milyen babonák és előjelek kapcsolódó kések

„Női” a nép akarata sokkal nagyobb, mint a hím. Először is, meg kell állapítani, hogy a nők sokkal babonás, mint a férfiak. Másodszor, az alapvető konyhai eszközök nem változott évszázadok óta sőt, a konyha - területén a hölgyek, akik pontosan tudják, hogy mit szórja só igen alá tartozó cukor kanál és villa így törött lemezeket. De a magabiztos vezető a szám van társítva ez lesz, nem kétséges, egy késsel.Mi egy leeső kést

Általában egy bukott dolog - a jele a közeledő vendég. Nagyanyáink azt mondta, ha valami leesett: „Ki siet vagy kar nélküli tart.” A szó utal a tárgy kés férfias. Ezért a kés ősszel - várjon egy ember. Fontos, hogy hogyan esett. Handle - egy váratlan vendég lesz ismerős és kellemes ember. Penge le - a vendég lesz ismeretlen, talán jön gonosz szándék. Annak elkerülése érdekében, ez a látogatás, meg kell, hogy vegye fel a bukott kést, és háromszor kopogtatott az asztalra, azt mondta: „House ülni, mert mi nem megy.” A felkészülés jó vendég nem csinál semmit, a kés kéne emelni.Van egy kés

Azt hitték, hogy ha valaki inkább enni késsel, akkor mérges lesz és ingerlékeny. Mások nem szeretem ezeket az embereket, ne közösülés vele. Meg kell megszabadulni az ilyen szokások, és a kapcsolatok szeretteit javulni kezdenek.

Meg kell jegyezni, hogy a kés nem csak babona, ő egy asszisztens a magatartás bizonyos szertartások. Például egy késsel vágja le a „bilincsek”, hogy a kisgyermekek. Ha egy gyerek az első szükséges lépéseket, hogy jelképesen tartsa a kést a lábak között a gyermek, mintha vágás a kötelet, hogy megakadályozta, hogy séta, amíg ő volt kisebb.

A régi időkben úgy vélték, balszerencse baba aludni, amikor valahol a ház közelében végzett temetni az elhunyt. Azt hitték, hogy az alvó baba nem ébred fel. Ez ellen is csak kés alá került a párna a gyermek számára. Most a falvakban is így van.

Kés - súgó

Kés igényel figyelmet és gondoskodást. Ez nem csak időszakosan élesítés egy kés, de csiszolni azt. Ez a tétel gondosan kell és pontosan képest. Ha rozsdásodni kezd - egy csipetnyi host vagy hostess, hogy meg kell figyelni, hogy az egészségre.

Mindenesetre ez nem szükséges, hogy a ház törött kés - a jele a közelgő bajt. Jobb, hogy megszabaduljon tőle ezekkel a szavakkal: „A kés eltörik, de a probléma nem tartozik rám.”

És ami talán a legfontosabb, fontos megjegyezni, hogy a jelek képesek befolyásolni az élet pontosan olyan mértékben, hogy az emberek hisznek bennük.