Milyen gyorsan fehéríti fogait otthon - hatékony módszereket

Milyen gyorsan fehéríti fogait otthon - hatékony módszereket
Meg kell jegyezni, hogy a hatékony fogfehérítés lehet tenni a lakásban, ami nem csak pénzt takarít meg, hanem a kívánt eredmény eléréséhez anélkül, hogy károsítaná a fogzománcot, ami elkerülhetetlen következménye a fehérítés fogak a klinikán.Annak érdekében, hogy elvégzi az eljárást otthon nem kell tapasztalt fogorvos, mindössze annyit kell szükség -, hogy figyelmesen olvassa el ezeket a tippeket, válassza ki a legmegfelelőbb módszert és minimális kiadást.

Az egyik legnépszerűbb módszerek fogfehérítés hidrogén-peroxiddal. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy ez a módszer lehetővé teszi, hogy elérjék a kívánt eredményt rövid idő alatt, és ez teljesen ártalmatlan az egészségre. A legjobb hatás akkor ötvözik a hagyományos módszerek és korszerű eszközöket fogfehérítési, amelyeket értékesített a gyógyszertárakban.

1. módszer - Fehérítő hidrogén-peroxiddal

Milyen gyorsan fehéríti fogait otthon - hatékony módszereket

20 csepp hidrogén-peroxidot összekeverünk 50 g vízben - ezt a megoldást kell öblíteni a száját után minden egyes fogmosás. Ezt követően, öblítse ki a száját vízzel.

2. módszer - peroxidot és fogkrém

Alkalmazni egy kis mennyiségű hidrogén-peroxid egy vattával, amelyek törölje fogak. Ezután ecsettel fogak tiszta fogkefével, és öblítse ki a szájat vízzel.Meg kell jegyezni, hogy ezek a módszerek a leghatékonyabb az összes népszerű receptek fogfehérítés, de nem nagyon kellemes, mivel a használt ágensek specificitásának.

Tovább népi orvosság, amely azért jött le, hogy korunkban a mély múltban, fogfehérítés használ szén. Korábban erre a célra használják fa hamu, ami szitáljuk, majd letétbe az ujját a fogak, amelyek hozzájárultak a fehérítés.

3. módszer - Whitening fahamu vagy aktív szenet

Jelenleg alternatív fahamu volt az aktív szén, mely eldolgozzuk, és a kapott port mos fogat, hozzátéve, hogy a fogkrém, vagy csak helyezze a fogkefét.

4. módszer - fogfehérítés szódabikarbóna

Milyen gyorsan fehéríti fogait otthon - hatékony módszereket
Egy másik népszerű orvosság fogfehérítés tartják szóda. A kétségtelen előnye, annak használata, hogy a kívánt eredmény eléréséhez a lehető leghamarabb. Vannak azonban jelentős hátránya - ez a negatív hatását az eszközt a fogzománcot és a fogínyt.

Ha mégis úgy dönt, hogy hagyja abba a választási eljárás fogfehérítés szódabikarbóna, nem szükséges elvégezni az eljárást gyakrabban, mint hetente egyszer. A legnagyobb hatást akkor lehet elérni, ha össze ezt a módszert más emberek recepteket.
Tegyünk egy kevés szódabikarbónát a fogkefe vagy add fogkrém. Ezt követően, a fogmosás, és öblítse ki a száját vízzel.

5. módszer - eper és a szamóca is fehéríti a fogakat

Chew kis mennyiségű szamóca vagy eper, egy ideig tart a zagy a szájban, ami után az ecset a fogakat. A legegyszerűbb módja annak, hogy a fehér fogak a megfelelő ellátást a fogak.

6. módszer - citromhéj

Milyen gyorsan fehéríti fogait otthon - hatékony módszereket
Vágja le egy kis darab citromhéj, és dörzsölje a belső oldalán a fogak. fogmosás után nincs szükség az eljárást.

Nem számít, hogy melyik módszert választja magának, meg kell emlékezni, hogy a fogfehérítés otthon egy hosszú folyamat, amellett, hogy a kívánt eredmény elérése ezen eljárások rendszeresen kell végezni.

Jobb hatást érhetünk el, ha egyesítjük népi receptek és professzionális termékek, mint például a fehérítő gél vagy fogkrém.