Milyen gyorsan, mint amikor találkozott - akár alfa


Az első találkozó, az első benyomás - kezdődik bármely kommunikációs kettő. Barátságos party, konferencia, bankett, klub, metró vagy utca - sok helyen, ahol lehet találkozni, akik érdekes számunkra. Hogyan viselkedünk, ha azt akarjuk, hogy megfeleljen?Annak vizsgálatára, ezt a folyamatot részletesebben, kollégám Jan Mikael rendezett egy moszkvai ifjúsági klubok magánszemélyek típusa szerint „gyors találkozó.” A formátum társkereső fiatal férfiak és nők kommunikálni pár asztalnál egy pár percig, majd átültetett a közelben, majd az esti órákban, hogy a választás.

A kérdőívek, hogy a résztvevők kitöltött napjától a kísérlet azt mutatta, hogy a választás a partner nem függ a fantáziája milyen tulajdonságokat (bizalom, intelligencia, szociabilitás, humorérzék), ő biztosan kell. Ha a partner kiválasztásában, elfelejtjük milyen tulajdonságokat szeretnénk látni az ülés előtt. Western vizsgálatok megerősítik, hogy ez vonatkozik a súly, magasság, életkor, jelenléte a korábbi házasságot és a gyermekek, az oktatás, nemzetiségi, vallási hovatartozás.
Sympathy for kialakult egy sokkal fontosabb viselkedés egy időpontban során a beszélgetést.
Stratégiák között az, hogy a szeretet a győztes és nem. Lányok, például nagyra értékelik a lehetséges partner eredetiség: szokatlan a beszélgetés kezdetekor, váratlan problémák és témák. Ez egy jól ismert utcán Pickup Girls. akik szeretik az oka a „áldozatok” enyhe zavartság (kryshesnos új nyitó). Jó benyomást, ha férfiakkal találkozni kezdeményezés, hogy tevékenységük és bőbeszédűség, a bizalom, és a passzivitás és a csend inkább taszítják.

A lányok is vonzza, hogy képesek létrehozni kényelmes és egyszerű kommunikáció iránti érdeklődés, a beszélgetést. Nos, rendhagyó is nagyra értékelik. A közhiedelemmel ellentétben, a fiatal férfiak lehangoló hajlamát lányok átadni nekik minden felelősséget a fejlesztés a beszélgetést.

A fentiek nem vonatkoznak a hosszú távú kapcsolatok - a saját logikája és díszítéssel. Persze, hogy nem a fényes első benyomás erős hatást gyakorol a jövő új, azonban elmúlhat a háttérben tehetségét és erősségét, hogy fokozatosan kiderült, a partner. Az előny az élet - nem egy „gyors” dátum és általában ad nekünk több, mint 5 perc megtanulni, és úgy érzi ember.