Milyen halak

Milyen halak
Szeretem eper és tejszín, de a hal inkább férgek.
Tehát, amikor horgászni, nem hiszem, hogy szeretem, és hogy szeret horgászni!
D. CarnegieFish szinte mindent, hogy a nő, repül, mászik, ugrik, úszik. Télen, főleg fogott szúnyoglárva, kukacok. Gammarus. Nyáron az állati és növényi csali és a csali hatalmas mennyiségű zöldség, amelyet legkorábban a parti vegetáció emelkedik 70-80 cm. A teljes megsütjük gyakran szeszélyes, akkor kérdezd meg: „nagyapja” fúvókát. Olvassa róluk sokat, de ez az egyik dolog, hogy olvassa el, ellenőrzés a gyakorlatban egészen más. Minden csali az időben és helyen.

Milyen halak
férgek

Férgek csaliként számú. Caught leginkább a nyílt vízben, a halak annak ellenére, hogy a rövid memória tudja, hogy a jég alatt féreg parton van. Tavasztól őszig férgek szereti a ragadozó és békés halak, de néha forró néha figyelmen kívül hagyja a csalit. Típusú férgek sok, földmunkák, csatornákba, a trágya, ... Nightcrawlers. Mielőtt horgászat, kívánatos, hogy tisztítsa meg őket, akkor a férgek több szívós és jól tartani a horgot. Naponta kerülnek nedves moha (jó add citromfű, tárkony, kakukkfű), vagy apróra vágott leveleket borsmenta. Élénk étvágygerjesztő illatú féreg egy igazi csemege minden hal. Worms a horogra nyárson szelet, egész, több darab.

Milyen halak
Grasshopper csak kevéssé alkalmazzák a horgászat, de 30-40 évvel ezelőtt a halászok hajlandó leülni kovácsok akasztott úszó rúd. csali extrakciós időigényes, és nem mindig indokolt. Hal szöcskék kisebb benőtt folyók és tavak a forró nyári estéken, amikor a víz felszínén felhők rajzó szúnyogok. Pecks dace, Roach, keszeg, rovar ides ... leülni a horog rúd fejjel, átadva csípése segítségével a has.Milyen halak
Kevesen halászat a szú lárvák, de a tavasszal kis folyók benőtt bankok hajlandó a csalit dace, keszeg, sügér, IDE, csótány .... Különböző bogarak petéiket a fa, ahol a lárvák jelennek meg a kis, különösen a kis halakat vonzza bogarak nyírfa rothadás, nagyon tartós csali halat horgászbotot. Keresse lárvák a kéreg alatt a régi, de nedves tűlevelű és lombhullató fák. Nasazhivajut kéreg áttört alatt sötét fejét és kiadásához széle közötti állkapocs.

Milyen halak
Kis pillangó lárvák élnek patakok, kisebb folyók, sekély víztestek flow ... Legjobb tavaszi csali tavak, ahol ezek a rovarok. Caught szinte minden halat, egy igazi csemege pér és pisztráng. Caddisflies építeni a hosszú csövek homok, víz törmelék, pálca, járják a tó kidugta a fejét és a lábát. Shitikov gyűjtött patakok, kisvízfolyások tiszta hideg vízzel, folyóvíz szervek sekély ... lárvák tulajdonítanak maguknak, hogy a kövek, hazudik a víz ágak, virsli ... tapasztalatlan szem uglyadet Shitikov nehéz. Kell-to-peer szorosan a földbe port, akkor lehet, hogy elfog mozgás. Harisnya nyárssal, a megfelelő darabszámot a fej alatt.

Milyen halak
A nyári halászat gyakran súlyosbít bögölyök, gadflies különböző legyek. Enyhén zúzott rovarok feltolva a horog úszó rúd beállításával a terepet a tüske az emlő és következtetések a has. Harapnak megsütjük elfoglaló felső és középső rétegek a víz, gyakran fogott egy nagy basszus.

Milyen halak
Nyári halat héjból perlovitsy lakozik a legtöbb víztestek. Tavi hal nem érdekli, a folyó gyakran hajlott rúd. Perlovitsy húst kis darabokra vágva, spitted a horogra enyhén podvyalivayut. Meg kell próbálni a halakra az összes víz kagyló.

A lárvák a szitakötők

Milyen halak
Tavasszal és ősszel az ideje, hogy a sertészsír halászat. használ sót, vagy friss. Ez fúvóka a halakat a folyókban, akkor ismernie kell a különböző halak harapás nem lehet várni. Kívánt esetben, a halak betanítási hozzátéve csali por terméket. Tartja zsír jó, könnyű íz (fokhagyma, kapor ...), plusz vonzza csak a nagy halak (keszeg, ponty, ide, domolykó ...). Nyárs kockákra a méret a horog, a szúrás kivették.

Ha rossz harapás halakat a csali és a legszokatlanabb mellékleteket, sőt szeszélyes megsütjük táplálkozik.


kapcsolódó cikkek