Milyen kérdést be lehet állítani, hogy kérje ru

Szolgáltatások, mint formspring.me válaszait, és egyre népszerűbb kommunikációs eszköz a fiatalok számára. Lássuk milyen kérdés lehet kérni, hogy kérje py és hasonló forrásokat.A fogalma szolgáltatás lehetővé teszi, hogy kérje az ember minden olyan kérdést, hogy nem lenne megfelelő a mindennapi kommunikációt, és az opcionális anonimitás lehetővé teszi, hogy kérdéseket tegyenek fel, bármilyen természetű egyáltalán büntetlenül. Mivel a személy van bejegyezve a kérdőívet - ez azt jelenti szeretne kapni kérdéseire.

Kérdések lehet a különböző jellegű. Néhány ezek közül jó azokban az esetekben, ha azt szeretnénk, hogy megismerjék az ember jobban, megismerni őt jobban. Néhány kérni csak, mint egy vicc, hogy könnyítsen a hangulat, vagy fenntartani a kommunikációt link. És persze, nem mentes pergetett.

Kérdések, hogy vizsgálja

Ha szeretne találkozni egy nővel - Kezdjük egy egyszerű: kérni, ha ő volt a fiatal férfi vagy nő (jó, bármi megtörténhet). Ennek alapján a válasza, akkor képes lesz arra, hogy értékelje annak esélyét, és a hangulat az új kapcsolatokat. Ha ő gyorsan válaszolt, hogy a fiatalember ő nem, akkor jó helyzetben van egy új kapcsolat. Más esetekben az ügyek bonyolultak. Ha azt szeretnénk, hogy megismerjék egy lány - kérdéseket feltenni, amelyek általában kérték, ha foglalkoznak Offline: milyen könyveket szeret, legyen az olvasás, tudok főzni, ha ő volt a kedvenc étele, a kedvenc zenék, kedvenc filmek, stb Az emberek szeretnek beszélni ízlése és preferenciái, és még szeretik jóváhagyásával saját ízlésének.beugratós kérdés

A kérje py kérheti egy trükkös kérdés. Ellenőrizze a személy, a felvétel két egyszerű kérdésre:

  1. „Képzeld el, hogy most részt vesz a futóversenyt, és hirtelen megelőzte futó elfoglaló második helyen. Milyen helyet mit tennie?”
Ha a beteg jól reagál, hogy ő most az első - ez teljesen rossz. Ő megelőzte a második befutó, és elfoglalta helyét, úgy, hogy most a második pozícióban. Most anélkül, hogy túl sokat gondoltam rossz válaszok, ideértve siess tyknut orr beszélgetőpartner lassúsága.
  • „Végy egy ezer, tette hozzá, a 40, most még egy ezer. Még egy 30, egy másik 1000 + 20, plusz egy ezer és plusz 10 Mi történt?”

    kényes kérdés