Milyen könnyű megismerni a lányt, edarling

Hogyan megismerkedni a lány?

Hála a hasznos tanácsokat a pszichológusok eDarling akkor elkerülhető a kínos kommunikáció. Mi segítünk Önnek, hogy hagyja abba örökre szenved a kérdést: „Hogyan, hogy megfeleljen a lány?”Első lépés: a helyzet felmérése

Minden magányos fiatalember azt akarja, hogy viszonya van egy szép lány. De gyakran leküzdhetetlen akadályt az álom kiderül, hogy az első lépés - egy ismerős. Reggel hétköznap, amikor a lányok siet az üzleti, hogy nagyon nehéz megfelelni - ők most tényleg nem rajtad múlik. Ismerkedés jobb az ilyen helyzetekben, amikor egy lány van ideje, ő siet, és akkor van egy kis beszélgetésre.

Egy társkereső oldalon, hogy megfeleljen egy lány sokkal könnyebb, mint te is tudjuk, hogy van egy aktív kereső. Irányított azzal, hogy „nem kockáztatta meg, nem szerzett,” start beszélgetést! Sok lány készen áll a kommunikál a fiatalember az első, de számos felmérés eDarling megerősítik, hogy a lány még mindig remélem, hogy az első lépés, hogy egy férfi.

Jó kiindulási pont árukapcsolás ismeretség a tulajdonos a profil tetszett, hogy a kérdés, hogy a profilját: ő érdeklődési kör, hobbi, elvárások egy partnertől. Készíts egy bók bármely részében a kérdőív vagy a fényképeket. Kifejezze a véleményét, vagy kérdezni. A lényeg, hogy ütött ki egy beszélgetést, akkor a kommunikáció megy sokkal könnyebb.

Második lépés: Légy magabiztos

Mit kell mondani, hogy a lányok? Igen, még kb. A lényeg az, hogy a szavak voltak őszinte és magabiztos. Ha egy lány vonzott, ez egy alkalom, hogy megismerjék őt! Tehát ne ülni és várni, ő véletlenül figyeljen meg, hogy a kezdeményezést a kezükben. Legyen magabiztos és nyugodt, kérdezze meg véleményét, akkor kérdezze meg néhány kérdést a kör érdekeit - talán azonnal megtalálja a közös beszédtéma.

Egy jól ismert mester a párbeszéd, az amerikai újságíró Larry King azt állítja, hogy a legjobb kérdés a legtöbb esetben: miért? Ez nem jelenti azt, egyszótagú választ, ami után lehet akasztani kínos szünet, és segít létrehozni egy mélyebb kapcsolatot a személy. Például, azt írta, hogy ő akart költözni egy másik városba, vagy nem szeretnek egyedül lenni? Ügyeljen arra, hogy megtudja, miért!Harmadik lépés: Légy önmagad

Sok önsegítő és tippeket, hogyan lehet megismerkedni a lány. Voltak még az úgynevezett pick-up edzők, mely műhelyek mastering a technika társkereső lányok. De mindannyian egyetértenek abban, hogy a legegyszerűbb és leghatékonyabb módja annak, hogy megnyerje a lányok figyelmét - ez lesz az őszinte.

Hidd el, nem szükséges bizonyítani, vagy, hogy megmutasd magad, mint te, sőt, nem egy - csak légy önmagad. Használja a humorérzéke, és ne felejtsük el, hogy minden nő, kivétel nélkül, mint amikor teszik bókokat. Akkor is, ha meghal a szégyentől, próbálja bevallani - a legtöbb lány értékelni fogják az őszinteség!

Azt szeretném, ha boldog társkereső!

Lásd még:

 • Milyen könnyű megismerni a lányt, edarling

A jogot, hogy az első hívás

 • Milyen könnyű megismerni a lányt, edarling

  Hez, hogy megfeleljen a lány, amikor már beszélt egy kicsit egymással, és meg tudja ítélni, hogy valaki a másik oldalon a monitor. Ez - az első találkozó a valós életben, így próbálja meg a kép alatt létrehozott levelezés, nem omlott össze, de javult.
  Válasszon egy megfelelő helyet a találkozón, ahol a háttérzaj nem zavarja a kommunikációt. Esli lány, mint azt szeretnénk, hogy továbbra is vele a kommunikáció, kínál néhány ötletet a jövőbeni látogatások. Ne rohanjon választ adni, hogy ideje gondolkodni. Ön tud nyújtani magának választani az időben és helyen a következő ülésre.

 • Milyen könnyű megismerni a lányt, edarling

  Ha ő világossá tette, hogy az ajánlat nem érdekes, hogy megfeleljen neki, udvariasan búcsút neki, és nem szabad csüggedni, talán csak nem „az” emberek. Kilenc lányok azt mondják, nem, és a tizedik ülésén ismerős lesz az egész életét. Pszichológusok tanácsot, hogy ne vegye minden új ismeretség, mint kizárólagos és voprinimat kommunikáció, mint egy játék. Tehát akkor kevésbé ideges a lehetséges hibák, és nem kell félni, hogy bármilyen hiba. Ne kérdezd a chat? Csak keresd. Minden új bevezetése hoz az új érzelmek és benyomások.
  Tehát a válasz a kérdésre, hogy „Hogyan ismerkedhetsz a lány?” - hajrá! Próbálja, változás, fejlődni, hogy aktív!