Milyen ruhát, mint a férfiak, és mi nem, hogyan kell ruhát, hogy legyen szíves a férfiak

Milyen ruhát, mint a férfiak, és mi nem, hogyan kell ruhát, hogy legyen szíves a férfiak

Mi női ruha nagyon vonzó a férfiak (a lányok és nők):

Milyen ruhát nem szeretem a férfiakat (a lányok és nők):

 1. Kezeslábas.
 2. Bugyi „Sharovarov” stílusban.
 3. Szoknya - zseblámpa.
 4. Nadrágot.
 5. T-shirt (ingek).
 6. T-shirt (jelöletlen).
 7. Ruházat egyszerű stílusban.
 8. Ruhák „kenguru”.
 9. Melegítőben.
 10. Ruházat, mentes a szimmetria.
 11. Pants - sovány.

Ruházati kiegészítők. ahonnan az ember menne mad:Amit csak olvasni, akkor aligha lesz kivédeni. Nos, ha .... Enyhén!

Hogyan öltözni, hogy tetszeni? A legtöbb férfi, mint a ruhát, hogy úgy döntenek, az Ön számára! Van egy csomó ember, akik szeretik a ruha a nők kedvükre.

Mi történik, ha úgy dönt, és vásárol ruhát nem egy ilyen ember? A katasztrófa lesz! Súlyos baleset! Fog járni, nyafogás, „nedovolstvovatsya”. Általában az élet elveszti édességét. Meg fogja bánni, hogy megvette a dolog. És akkor örülök, hogy visszatérjen, de nem ez nem veszi vissza. Ha valóban olyan rossz -, hogy a dolgokat a barátai az interneten értékesített.

Férfiak, mint „jelzőket” ruha. Mi az? Ruházat:

 1. Ügyes.
 2. Eredeti.
 3. Net.
 4. Simogatta.
 5. Plain.
 6. „Dimenzió”.
 7. Szexi.
 8. Emlékezetes.
 9. Átlátszó.
 10. Ragyogó.

Ha egy lány öltözött divatosan. de rendetlen - ruházati elveszíti minden bájos. Men hozzászokott a sztereotípiák, tisztában vannak azzal, hogy a lányok és a nők - ügyes ember, bár kísértetiesen szeszélyes.

Istenem! Mennyit tanultam. Elmentem a macskagyökér. Perenervnichala még. Nos felöltöztem, kiderül, hogy „a szabályok ellen”! És én nem tudtam róla. Ki tudja? Senki sem mondta. Csak az interneten I „megmentett”, bár egy kicsit a nap végén.

Én is szeretem minden ragyogó. Valahogy úgy néz ki, seksualnenko. Azt hiszem, vannak hasonló gondolkodású ezen. Barátom Vlagyivosztok - egyike azoknak. Ő vásárol minden ragyogó. Még fehérneműt. Guy sokáig megszokni a stílusát.

És szeretem a stílusát, mint Jade, „klón” a sorozat. Ott, a muszlim országokban, női ruha cool. Ha nem lennének, akkor ezek zsebkendő, ami miatt nem látott majdnem szembe!

A feleségem nagyon bosszantó térdnadrág. Azt mondja, hogy ha én vagyok rajta őket, a lábam néhány „stroke” nem elég. Vajon .... Mi az? Ez a kérdés nem azt válaszolja nekem, mert tudja a választ. Fura, de én szeretem őt egyébként.

Azt választani ruhát csak a férjével. Vásárolni valamit magának - indul az őrült, sikolyok, botrányok. Ó, rosszul vagyok! I „használják fel” az egész idegrendszert. Megyek élő anyámmal, ha nem változik semmi!

A barátom körül bízik bennem. választás a ruházat - sem kivétel. Szereti minden, amit viselnek. Gratulál mindig van (és lehet, hogy azok jó). Szerencsém volt!És Nincs férjem, nincs ember. Szóval fel a tervek szerint. És örülök, hogy nem fogok szemrehányást ízléstelen, vagy valami ilyen. Anya azt tanácsolja nekem, hogy a „megfelelő”, és hogy - nem túl. Anyám - édesem! Adj neki az Isten egészséget!

Hordok, ami kényelmes. Van egy vita, általában, csak azért, mert a stílus a cipő. Szeretem viselni cipők, és a srác azt mondta, hogy ez a cipő nem egy nő. Ó, rövid, nincs hatalma! Jobbat maradni, hogy ne kínozza az idegrendszere, a szavamat! Ő mindent, amit akar. Soha nem fogom kritizálni, de az a szokása, hogy kritizálták rám. Különösen azokban a pillanatokban, amikor a hangulat elveszett.

Dolgozom, mint egy modell. A srác nem diktálni a feltételeket, hogy nekem a ruhát. Ha mondott valamit - rész. És én nem csinál semmit, hogy megtudja. Nem tetszik, ahogy öltözködöm - szabad utat! Soha nem megtartani.

Soha nem volt vita rovására stílusban. Mi elsősorban a viták más kérdésekben, beleértve a háztartások. És a politika veszekedtek. Ruházat - ez egy másik valamit ....

Ritkán megváltoztatni a garderobchik. A leggyakoribb - hajszín. Szeretem ezt a „leckét. Megszoktam, mintha a kedvenc autó. Ó, semmi magam emlékeztetett az autók .... Jogom van, hogy elvegye nem is olyan régen. Azt nem tudom, hogy fog adni. Nem lelőtték, de a sebesség meghaladta is.

Nincs joga diktálni, amit viselni, én viselni! Hogy tetszik és viselni! Ezek az elemek a magánéletem, amit inkább ne vonja senki általában.

Kozmetika - könnyebben és jobban! Ő közelebb áll hozzám, mint az összes ezeket a ruhákat. Festek tizenegy évben. Azt csepegtette anyám ízére kozmetikumok. És a ruhák - nem. A szenvedély harcom - Fronde - fehérneműt. Red! És szeretem azt a színt. Sem csak ruha, hanem a belső teret. Szeretnék venni egy piros kanapén, vörös függönyök, piros csillár. Anya nem boldog! A bevásárló központ, nemrég láttam tengerében piros póló. Fogok vásárolni!

Férj szeret fehér ruhát látni. Már szinte az összes ruhát, mint ezt. De nehéz az élet, ha csak tudott! Az egyetlen plusz - pontosság. Azt megértik, hogy a fehér szín pontosság igényeket. Az egyetlen dolog idegesít, az a tény, hogy a fehér menyasszonyi ruha nem nekem ez a nyaralás, és mert sok (túl sok) az életemben, fehér! Ez elszomorít, és Slavik - éppen ellenkezőleg. És ő nem visel fehér köpenyt. Azt mondja, hogy lehet olyan szépen, mint én. Természetesen! Meg tudom csinálni mindent! Felajánlotta, hogy pontosságra tanít - udvariasan „csúszott” a téma. Kár! Szeretnék jobb.

Arc akne megjelent. Hogyan lehet eltávolítani a pattanások az arcán? A szem alatti táskák. Hogyan lehet eltávolítani és megszabadulni? Harc a narancsbőr a győzelem! Hogyan lehet fogyni a nyáron? Diétás menüt! Női szépség titkát, a női vonzerő és a szexuális titkok a női szépség. Hogyan néz ki a gyönyörű, ellenállhatatlan férfiak?

Milyen ruhát, mint a férfiak, és mi nem, hogyan kell ruhát, hogy legyen szíves a férfiak
Filmek listája egy kiszámíthatatlan csomópont, érdemes megnézni!

Milyen ruhát, mint a férfiak, és mi nem, hogyan kell ruhát, hogy legyen szíves a férfiak
List legérdekesebb filmeket egy izgalmas történet

Milyen ruhát, mint a férfiak, és mi nem, hogyan kell ruhát, hogy legyen szíves a férfiak
„Terhesség” Dream könyv. Miért álom álom terhesség alatt?

Milyen ruhát, mint a férfiak, és mi nem, hogyan kell ruhát, hogy legyen szíves a férfiak
Írja meg a srác, így elmosolyodott és viszonozta!

Milyen ruhát, mint a férfiak, és mi nem, hogyan kell ruhát, hogy legyen szíves a férfiak
Folk előjelek: „Mit és miért viszket a bal tenyér?”