Milyen szép „küldés” Woman

Milyen szép „küldés” Woman

Furcsa módon, hanem azért, mert a hagyományos felosztása rolReportazh kb veterán autók, a srácok elég zavaros, ha ő kezd mutatkozni nagyon aktívan próbál megfelelni. Vagy más pillanataiban kommunikáció a lány, a fiúk nem tudják, hogyan reagáljanak, amikor szembesült a női kezdeményezést.És ha egy lány, nem igazán tetszik, akkor van egy természetes kérdés merül fel - hogyan otshit, vagy küldeni, de csinálni szépen. Mivel az ezt neumeyuchi, akkor kap egy helyzet, egy pártatlan egyrészt másrészt meg kell menteni a férfiasságát. De a modern világ halad egyre inkább a keverési szerepek és fejlesztési kezdeményezés a lányok.

A legtöbb esetben, a nők, és döntés a kezdeményezésére az első lépéseket, nem rendelkezik elegendő kitartás és a cél - ez nagyban megkönnyíti.

Tulajdonképpen módszerek hiba lány:

Végső elutasítást. Néha egy lány csak azért, hogy a legegyszerűbb és leggyorsabb módja. Az egyetlen dolog, igényel némi bátorság egyrészt, és segítenek megtalálni a szavakat, a másik oldalon helyesen. Például: „Te jó kislány, és látom, hogy tetszik nekem. De, sajnos, nem tudom megmondani, hogy viszonozni. Azt hiszem, jobb lenne, ha fenn baráti kapcsolatokat, hogy ne tegye egymást kellemetlen helyzetbe. „Elvileg kismértékben változó forumlu hiba, akkor lehet alkalmazni, hogy barátnők, kollégák, osztálytársak, mindenki, akivel jobb nem átlépni egy bizonyos vonalat.

Azok ismerik a lányok több esetben az elutasítás képlet: „Sajnálom, hogy nem vagy az esetem” - ez lehetővé teszi, hogy összpontosítson nem a lány, és az ízlése és preferenciái.

Cheat: „Van egy barátnőm.” Ez és sok későbbi módszerek kölcsönzött a lányok. Akkor motiválja az elutasítás azzal, hogy van egy kényszerítő körülmények. Például: „Örülök, hogy a figyelmet, és egy másik alkalommal, amikor elfogadta volna az ajánlatot, de félek, hogy méltánytalan lenne a barátnőm.” - lehet bármilyen variáció a téma, amit már egy lány csak találkozott, vagy több rejtélyes és kevésbé hatékony, mert „az utóbbi időben tapasztalt szünetet a nehéz kedvenc, és az nem felel meg senkivel.”Ezt a módszert alkalmazzák az ismeretlen lány, aki nem tudja ellenőrizni a legenda.

A szívem már foglalt. Valami hasonló az előző változat, de a trükk az, hogy van, sőt, az igazat. Tagadja ez a lány, mert vannak olyanok, amit nem adtam fel. De nem kell nyilvánosságra a nevét. Példa: „Te aranyos ... de Nemrég találkoztam egy nővel, és rájött, hogy beleszeretett vele, és most minden gondolatom róla. Sajnálom, hogy nem tudok válaszolni neked cserébe. "

Elvileg egy univerzális módszer - mind ismerős és ismeretlen lány ruhák.

Milyen szép „küldés” Woman

Ha már van egy lány barátja meghívja Önt valahol, és rájössz, hogy ez a fajta ülés, akkor azt mondják, hogy ez egy jó ötlet, de van elfoglalva, és felajánlja, hogy lépjen a következő héten. Ezt meg lehet ismételni a végtelenségig, vagy kínálnak lehetőségeket, amelyek révén ez a találkozó nem egy időpontban - egy lány hívja a mozi, és akkor többet nyújt a barátok és barátnők, hogy annak érdekében, hogy több móka.

Érdektelen társalgó. Egy jó módja rebuffing a klubok, bárok, a felek. Amikor nem alkalmas, hogy találkoztunk, hanem beszélni -, akkor kialszik a beszélgetést egy szótagú válaszokat. Lehetőleg ne megkérdezni semmit, vagy valami egészen banális nonszensz. Fenntartani egy ilyen párbeszéd nagyon nehéz egy lány, és összeolvad. Például:

- hello! Akkor jó zene!

- tetszik itt?

Előbb vagy utóbb, ő akkor elfogy a kérdést, és azt kell, hogy csak ürügy arra, hogy megússza. Elvileg mozoghat alatt valamilyen ürüggyel, amikor hang szünet. Talán több, mint ez a lány nem tesz kísérletet arra, hogy hozzád.

Természetesen ezek a módszerek nem korlátozódnak. Továbbra is szikra a szellemesség, elutasítja nő. Például egy barátom, aki Ausztráliában él, azt javasolta ezt a módszert: ha a lány hajtott a bárban, kérje „, de nem az, hogy egy meleg bárban. ”.

De én személy szerint nem ért egyet az ilyen gyakorlatok, mert árthat a lány. Elvégre, ha nem tetszik egy lány, ez nem jelenti azt, hogy érdemes legyen durva és zavaró neki. Támogatom az ötletet, hogy készítsen egy pozitív ebben a világban, és akkor a világ fog reagálni kedves.