Milyen szép bosszú ex-barátja, férje módszerek

Amikor egy szeretett ember hirtelen bejelenti, hogy ő megunta a kapcsolatot, hogy van egy új szerető, vagy csak azt akarja, hogy véget vessen a romantika vele, úgy érzi? Természetesen nehéz szavakkal leírni az érzelmi koktél, az egyik legnagyobb zenei játszó vágy, hogy bosszút álljanak szidalmazták érzéseit. És azt kell mondani, hogy az ötlet a bosszú nem is olyan rossz: megtalálni és végre olyan módon, hogy megbüntesse az elkövető biztosan zavarhatja meg a szomorú gondolatok, és ments meg minket a depresszió és az ex teljes mértékben átélhessék az erő a harag. Tehát, lássuk, hogyan kell bosszút a korábbi úgy, hogy megtanulta a leckét is, és rájöttem, hogy soha ne fájt egy szerelmes nő.Milyen szép, hogy megbosszulja a srác

A folyamat első. fájt a férfi ego. Meg kell, hogy továbbra is élni, mintha az életed már nem tragédia. Sőt, a boldogabb és bájos, és akkor nézd, a több hazai nyomor szállít neki ex. Még ha van egy új szerelem, akkor is, ha úgy döntött, hogy megtöri a kapcsolatot - minden esetben jó lenne látni a könnyek és levertség. Tehát ne adjon neki megelégedésére ugyanaz: iratkozzon fel a tánc vagy sportegyesület, élvezze a kedvenc hobbija, menjen a barátaival vásárlás - egy szó, élni az életet a legteljesebb. És most a sebesült férfi ego teszi őt gondolni a helyességét döntését a szétválasztás.Második módszer. féltékeny. Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak - szörnyű tulajdonosok. És ha egy nő elhagyott őket nem érdekli, senki más, és nehezedtek egyedül, gyorsan felejtsd el az ex-barátnője. De ha egy nő, virágzó és boldog, kéz a kézben egy új udvarlója, készek feladni semmit, hogy neki vissza saját érdekszférájába. És most is, akkor van esélye, hogy azt mondják: „Sajnálom drágám, de adj már nincs szükség!”

A harmadik út. festett hírnevét. Használhatja a különböző módszerek, de az egyik leghatékonyabb állítólag egy alkalmi ismeretséget az új szenvedély. Felkérte, egy kávézó egy csésze kávét, akkor egy barátságos módon, hogy minden kellemetlen tények életrajzát egykori. Minél több színes a leírás, annál valószínűbb, hogy az új kapcsolat alakul ki az áruló nem egészen ahogy szerette volna.

Persze, akkor is felér egy csomó módon, hogy milyen szép bosszút álljon a fickó. de még ez is elég ahhoz, hogy neki keservesen sajnálom, hogy merte megbántani.

Nick Nick Nick.

Oh, srácok, akkor ... Isten a világon nincs ilyen lény, akkor hiányzik a kürt, amit csak igazán kezdett kecske JABA ... szeretlek ...)))

Lányok, ha azt szeretné, hogy bosszút áll ex-barátja, a legjobb módja a következő: kérjen kokogo egy srác, hogy ő elment, hogy az ex, és kiállt az Ön számára.