Milyen szép, hogy küldjön egy férfi válik hülye az élet, emlékszünk rá rendszeresen találkozott

Girl, tanácsra van szüksége -, hogyan kell küldeni egy szép ember, annyira megdöbbent, és egy életen át emlékezni. Találkoztunk vele időről időre, a szex. Három hét óta nem láttam, csak az irodában (együtt dolgoznak, ritkán metszik egymást, a munka utazás). Ez alatt a három hét alatt, egyszer 2-3 naponta sms, mintájára - Hiányzol, akarom, és az időkeret, amikor találkozunk (opció - holnap, a másik nap, hamarosan, egy hét bla-bla-bla.). Nemrégiben SMS már néhány nappal ezelőtt - 7 tervek nem épít, elviszlek. 7 tegnap volt - és a csend. Nos Szeretem az életkor nem 15, és a tervek én biztosan előre elkészített (olimpia nyitva van), de az tény, hogy van, mert a természet és a nevelés nem párhuzamosan még valaki elkezd kapcsolat kiépítése, mint én egy ember, bár és névlegesen. Megértem, hogy ő lesz újra egy pár nap, és azt akarom, hogy egyszer és mindenkorra, hogy elmagyarázza neki, hol kell menni. De mivel ez szép nem tudomSelesta. 06/23/17 15:32 (Válasz: Distress)

Distress írta (a): Tegyük fel, hogy van HIV és dobd a feketelistára. Természetesen soha nem felejti el. És ha ez kegyetlen az Ön számára - ne törődj vele. Bármi, amit írt.


téma jött létre három évvel ezelőtt.

Tegyük fel, hogy a HIV és dobd a feketelistára. Természetesen soha nem felejti el. És ha ez kegyetlen az Ön számára - ne törődj vele. Bármi, amit írt.Ő valaki ott. És azt mondja el, mit jött egy másik.

kate885. 31/03/17 17:41 (Válasz: Ochenhochuha)

Ochenhochuha írta (a): Három nappal később ugrott, hogy megmondja, nem érdekel

uh.
megmondani, hogy HIV-fertőzött. és most szükséges ellenőrizni kell is))))))))

Murchella. 10/31/15 18:26 (válasz: Fox Rabinovitch)

Fox Rabinovich írta (a): Az ülést szervez a szállodában, azzal a céllal neobizhennym, indítsa el a játékot szadomazochizmus, lánc őt meztelenül igazi bilincselve az ágyhoz, és öntsd. Mint a filmekben.


Ez tényleg emlékezni fog egy életen át!

Murchella. 10/31/15 18:22 (válasz: Fox Rabinovitch)

Fox Rabinovich írta (a): Az ülést szervez a szállodában, azzal a céllal neobizhennym, indítsa el a játékot szadomazochizmus, lánc őt meztelenül igazi bilincselve az ágyhoz, és öntsd. Mint a filmekben.

Azt javaslom, hogy azt mondjuk neki: „Sajnálom, de te annyira jó, és én nem érdemlem valaki, mint te!”
Megvan a munkálatok!

p7vd564xpmoy. 10/24/15 23:59 (Válasz: Ochenhochuha)

és itt közömbösség
Igen, utálom ezt situatsiya.skakat nem esetében, akik nem kifejezetten kívánják.
Csak az az érzésem, hogy már bejelentették a közeljövőben, bár mindketten.

Amosik. 21/02/14 20:26 (Válasz: Ochenhochuha)

Ochenhochuha írta (a): Három nappal később ugrott, hogy megmondja, nem érdekel


Csak ne mondd

Nos, ha figyelembe vesszük, hogy úgy tűnik, minden 3. héten, akkor legalább egy BTR neki, hogy hagyja, és harci hangja kijelenti, hogy küldje el -, hogy nem emlékszik, mert ő köpött rád. Tehát csak mondja meg a következő alkalommal, hogy nincs ideje. Egyszer vagy kétszer ő azt mondja, és nem írhat többet budet.A csak nem reagál a hívások vagy SMS.