Milyen szép, hogy küldjön egy férfi

Nos, először is van egy csodálatos kifejezés, „Látod van egy ember, aki megy tovább. menj utána, és nem ott, ahol nem fordul „vagy azt lehet mondani:” cipő túl szoros, és te és én nem az úton. " De komolyan, csak hogy megmutassa a hiányosságok személy (piké), mivel az „Igen te ...) inkább a büszkeség vonásokkal (ek) elvesztette az önuralmát, és hogyan tovább cseréjét, azzal is, a börtönbüntetés és a” Go (megy ), akkor. Próbálja működik ...Milyen szép, hogy küldjön egy férfi

Íme fia megvitatni ezt a témát. Fia azt mondta, hogy a tanár írt egy üzenetet, hogy egy osztálytársa, amely így hangzott: „Mester küldött három betű!”. Igyekeztünk arra, hogyan hangzik? Úgy döntöttünk, hogy valami ilyesmi: „Anna Petrovna, menj békével!” :)

Azt hiszem, a „szép” és „írás ember” nem játszik jól. Ez lehet küldeni hatékonyan, eredményesen, hogy győződjön meg arról, hogy hosszú lesz, emlékszik. De itt van a „szép, hogy küldjön egy” nem mernek beszélni a nyelvet. Ez minden esetben, megalázza, ahol van szépség.

Csak küld egy látványos megmutatja a szélessége a lélek. Mondjuk, Menj békével, jóember, hogy bármit, amit akar. Említettem a szétválás a közös tulajdon. Így kijelöli _takoe_ nagy vágya, hogy feladja, még az anyag nem ragaszkodnak.

Ha a közösen szerzett, mégis látványos lehet akár egyenes figyelmen kívül hagyják, vagy a „ha akartam (a) legyen veletek - már talált (talált) lenne a módja, hogy ezt egyszer nem vagyok veled -. Ezért én nem akarom.”

A hatékonysága ez az intézkedés, hogy megtalálják a pontokat a fájdalom. Man biztosan elhagyja, ha a kapcsolat nyomás alatt van az ő fájó pont. Sőt, a partner nem feltétlenül sérti a másik fél, mint például: gúnyt a komplexek kérkedik szidalmazták érzéseit. Csak akkor adjon meg egy beképzelt az ő ellentmondás Neat - a por a sötétben Igen, főzés - nem leves. Az emberek nem szeretnek kommunikálni azokkal, akik látták őket egy gyenge állam.Küldj szőnyeg udvariatlan. Nem esküszöm. Csak azt kell tudni, hogy tagadja, és azt mondják, hogy „nem”, ha szükség van rá, akkor is, ha az a személy lesz meghökkentette az elutasítást.

De egy vicc, hogy ezt a témát.

Az üzlet úgy döntött, hogy a „Day of udvariasság.” Lógott egy tábla az ajtón, a vezető eladók figyelmeztetett, hogy senki BADWORDS szavak és káromkodások nem voltak. Nagymama jött egyedül. És itt kezd az eladónak. Ki nem állhatják őt megcsúfolása. És ez még csak kinyitotta a száját, hogy átok, és ő megmutatja a jele az ő szemeiket, csak próbálja. Aztán nem veszteséges, mondja széles mosollyal az arcán:

„Tudod mit, babulechka? Megyek 3 betű, és segítségével gyorsan utánam.”

Mindannyiunknak bár egyszer küldött egy embert, hogy menjen a pokolba!

Vannak különböző és érdekes módon az, hogy milyen szép és kulturálisan küldjön egy ember!

A legegyszerűbb és praktikus ez könnyen vezethet, vagy egyszerűen figyelmen kívül hagyja cheloveka.On sejtette, hogy nem igaz interesuete.mozhno írjon egy SMS-t, nem hívja, és ne írj bolshe.Mozhno udvarias vagy udvariatlan megkérni, hogy otvalil.esli ő hív téged modern mondd meg neki, hogy van egy üzleti vagy ha vannak elfoglalva itd.Esli találkozott vele az utcán mondani, hogy menjen, akkor várj egy másik helyen, és így tovább.

Oh! módon tömeg!

  1. Verseket és a „Levél” a verseket.
  2. A „Küldés” kíséretében egy szimfonikus zenekar.
  3. A „Küldés”, míg a díjat (színek, drága cső, fehérnemű, jó autó, egy sziget a Csendes-óceán, stb)
  4. Rendezzük tűzijáték az éjszakai égbolt a megfelelő esetben a szöveget.
  5. Ahhoz, hogy felvételét a csapat az űrhajósok, megy a hold, nagy (a látható Föld) levelet ott- kinek és hol küldi.
  6. .

Általában több fantázia, és az „ígéret” soha nem fog elfelejteni!

Milyen szép, hogy küldjön egy férfi

Hogy ez teljesen közömbös, hogy küldjön egy szép ember, elég ahhoz, hogy őt megérteni. Csak azt kell eltelnie, és nem figyelni rá, ha azt akarja, hogy hozzád. Ne válaszoljon a kérdéseire, akkor lehet provokatív. Válasz a monosyllables és jobb off-topic. Figyelmen kívül hagyja - a legjobb módja, hogy küldjön egy férfi.