Milyen technológiák várnak ránk a közeljövőben, hasznos elektronika

Milyen technológiák várnak ránk a közeljövőben?

Az emberek mindig a jövőbe tekintsünk parkoló. Reading-fi, az érdekelt hírek csúcstechnológia. Íme egy rövid lista, hogy mi vár ránk a közeljövőben szerint az Intel:Kollégák az Intel médiavállalat kérték, a Matador, milyen technológiákat gondolnak fogja változtatni az életünket az elkövetkező 10 évben. Az alkalmazottak Matador készített lenyűgöző futurista jelentést - ez csak néhány technológia, amely megváltoztathatja az életünket sokkal erősebb, mint bármely politikai eseményeket az elkövetkező néhány évben.

Az elkövetkező két évtizedben számos olyan technológiát ebben a listában fogja alakítani a világot oly módon, hogy nem tudjuk teljesen megérteni ma. A legtöbb ilyen technológiák már léteznek valamilyen formában; ők csak várja a megfelelő tudós vagy vállalkozó megváltoztatni a világot.

Grafén az elmúlt néhány évben vált egyfajta divatos szó a műszaki közösség. Lényegében ez - réteg szénatomok egy atom vastag, szuper tartós, vezetőképes és rugalmas anyag, amely egy nagy jövő különböző területein orvosbiológiai.

Mostanában már, hogy egy hasonló összeállítás, most kiválasztott öt érdekes technológiákat, amelyek valószínűleg várnak ránk a közeljövőben. Nem minden itt van kötve a számítógéppel, a különböző ötleteket. Úgy gondolom, hogy ezek megvalósítására gondolatok nagyon is valóságos, és nincsenek akadályok a megjelenésük a valóságban nem. Nos, most lássuk, mit kínálunk a tudósok.

Amerikai mérnök Darryl Oyster kifejlesztett vonat projekt is, amelyet a terv, az emberek is lehull a New York-London mindössze egy óra alatt. Persze, meg kell nagyon gyors vonat, és ez a sebesség érhető el a használata a vákuum „bélés” az alagútban. Olyasmi, mint a csőposta, csak sokkal kifinomultabb. Self vasúti vagonok jelentése henger belsejében elhelyezett cső. Air belül a cső nincs jelen.

Kesztyű kibővített valóság

Ezek a kesztyűk nem láttad a filmet Tom Cruise, nem emlékszem, hogy hívják. V.

Közeljövőben be egy csomó új elképesztő felfedezéseket, amelyhez meg kell szokni, hogy a mai napon. Mintegy emberi problémákat, alkalmazkodni valami újat, még írta az amerikai szociológus és futurista Alvin Toffler híres könyvében: „Future Shock”. Elmondása szerint, gyors bevezetése számos új technológiák a mindennapi életben is okozhat sok káros hatásokat. A könyv 1970-ben megjelent, és azóta számos újítást berontott az életünkbe. Annak érdekében, hogy a sokk a jövőben már tapasztalt. Ne rázzuk a derű a jövő technológiája?

A technológiai fejlődés és az innováció mélyebben behatol a mindennapi életünkben, jelentősen változik, és nem kímélik a múltban. Nem is olyan régen, nagyanyáink örültek érkezése a falu és a „lámpák Iljics” és a rádió, a szülők figyelte tévéműsorokat egy vastag lencse az első szovjet fekete-fehér TV KVN-49, és megszerezzük a 3D-vel.

Bízunk benne, hogy az új felfedezések - néhány statisztikai

Hihetetlen technológia várnak ránk a közeljövőben

Le a nyúl lyuk egy kibernetikusHa megnézzük a jelenlegi indikátora, ahol lesz egy éve (ami, azt kell mondanom, ez sokkal kevesebb, mint egy évtized) - nehéz érezni az optimizmus. Nézzük a világegyetem, és látni a végtelen élettelen sivatagban körülvevő kis oázis a civilizáció, miközben az emberek, akikhez fordulni útmutatás és tájékoztatás, a nézeteik hasonlóak a legtöbb futók, csak adja ki a rossz hírt.

És bár nem tudjuk megjósolni, hogy mi a jövő a mi végtelen politikai diskurzus, de nézd meg, milyen messzire jöttek a technológia területén csak egy elmúlt évtizedben, és rájönnek, hogy most, mint tudjuk, nagyon hamar ez is csak a mi nosztalgikus emlékeket. Szeretnénk bemutatni néhány technológiák megjelenése, amely hamarosan már.

Mit jelent az emberiség jövője fog élni, és hogyan gyermekeink és unokáink? Az előrejelzés száz évre előre megadta az amerikai professzor Michio Kaku.

Egy interjúban a The Times Michio Kaku elmondta, mi lesz a világon a közeli és távoli jövőben. Hangsúlyozni kell, hogy az előrejelzések nem semmi közös a munkálatok a sci-fi és a valós tudományos felfedezéseket.

Tehát Kaku úgy véli, hogy 2030-ra egy új típusú kontaktlencse lesz a világon - képesek lesznek megy online. A prototípus a készülék funkcióihoz már működő professzor Babak Parviz, a University of Washington. Ez az eszköz lesz beágyazva a szem nem csak az emberek a rossz látást. Az fukntsional más: szemüveg internet-hozzáférés képes lesz „show” a virtuális valóság szeme előtt a felhasználó. Lesz egy funkciója gyors arcfelismerő automatikus fordítás „on the fly” idegen nyelveket. Úgy fog kinézni, mint ez: te Londonban kérni egy külföldi, hogyan jut el a jobb oldalon.

Az összes típusú média játékok kötve a legerősebb technológia. Ezek hatására változhat számos tényező - divat, hobbi, jelenlegi helyzetéről a világban a társadalmi és kulturális jelenségek - de a technológia befolyásolja őket erősebb és világosabb minden. És ha tudjuk, melyik technológiát kell várni a közeljövőben, akkor nagyjából képzelni, mi lesz a játék.

Online feje körül

A legnagyobb (és világosan látható most) változás medvék interneten. Internet utazik, a sebességet a Big Bang, a kommunikációs csatornák elhízik egy számtani sorozat. A legnyilvánvalóbb következménye ez a helyzet, természetesen, a gyors növekedés az online szerencsejáték. Növekedési megy minden irányban: a nagy izmos minta MMOG World of Warcraft, és a szám növekszik gyorsan bővülő hadsereg a felhasználók, több brauzerok és a készpénzes játékok, összpontosított Single player próbál leszorítják apránként mindenütt - szert letölthető kiegészítőket (pl.

A közeljövőben várjuk néhány globális változások, amelyek gyökeresen megváltoztatják a világot.

Mi tehát az, hogy vár ránk a közeljövőben robot válik világunk, milyen technológia segít a háztartásban, és kik azok az emberek, hogy életünket még kellemesebbé és egyszerűbbé?

Mab. Repülő robot porszívók

A rendszer automatikusan meghatározza a szennyezettség mértékétől, a szoba és elküldi valamennyi területén a szükséges számú robotot.

Innovatív koncepció a rendszer takarítás a ház kifejlesztett egy kolumbiai diák Adrian Perez Zapata. A készülék tartalmaz egy gömb alakú alaplap platform és a kapcsolódó.

A technológiai fejlődés gyorsabban nő az életünkben észrevétlenül közé intelligens otthonok, mesterséges szervek, műtét műtét nélkül, biotermékek, robotok, termés és így tovább. Hogyan élünk után tíz, harminc, száz év múlva? Hogyan lehet növelni a várható élettartam, és milyen bolygón az emberek mozognak, amikor a Föld elfogy a források?

Az alkotók a „Future Technologies” az új kognitív ciklus egy csomó kérdést megválaszolni. Presenter Aleksey Suhanov együtt a közönség kísérletezni, kommunikálni a fejlesztők és túrák a helyszínen. Minden sorozat tartalmaz néhány oszlopot, történetek, ahol meg lehet tanulni, hogyan lehet életünk jobb, mivel ez változhat egy vagy.

Kijevben, egy jól ismert népszerűsítője tudomány professzora Michio Kaku az USA-ból tartott előadást a témában „Physics of the Future”, amelyben ismertette a saját elképzelés, hogy a világ fog fejlődni az elkövetkező száz évben.

Értékét a jóslatok, hogy Michio Kaku fizikus. Ez nem egyszerűen leírja a jövőben a technológia, hanem beszél a módon elérni őket. Minden előrejelzés alapja a jelenlegi tudományos eredmények azt kivetíti évekig.