Mind a haját szakaszban

Közép- és hosszú haj tökéletes fodrász kaszkád, és könnyen lehet tenni otthon magát.

Mind a haját szakaszban

Annak ellenére, hogy ez a fajta népszerű női fodrász tűnik, hogy nagyon nehéz, mert a sok réteg, a gyakorlatban ez talán a legegyszerűbb megoldás, ha úgy dönt, hogy vágja a haját magad. Mind a haját színpadon? Elég, hogy egy éles ollóval és a haj rugalmas.Készíts egy színpadon a hazai egyaránt lehet annak érdekében, hogy egy új frizura, vagy csak levágni posekshiesya mivel az utolsó kaszkád frizurával tippeket. Ha manuálisan Ehhez vannak minimális követelmények a hossza a haj - ezek hossza lehetővé kell tenni, hogy összegyűjti a tetején a farok, a lehető legközelebb a homlokára. Ha a haj hátulról túl rövid ahhoz, hogy kijussanak az íny alatt a farok legalább 5 centiméter, ez még nem az ideje, hogy a vágás. Ilyen minimális hosszúságú haj hátulról az alsó (ha ez a hossz lesz vágva), az első szinten a kaszkád indul körülbelül 5 cm-rel a fül lebeny.

Mielőtt elkezdené az önálló hajnyíró ne hagyja figyelmen kívül a vásárlás jó olló. Nem feltétlenül teszi a vásárlást drága eszközök rozsdamentes acélból készült az „örök” élesítés, mert használja őket nem lesz több, mint két alkalommal egy hónapban. Tehát ahhoz, hogy választani kényelmes kéz éles olló.

Mind a haját szakasz - utasításokat fotók:

Természetesen ez fodrász különbözni fog az egyik, ami a mester. Amikor a mester végez fodrász, ki tudja választani a kívánt hosszúságú és mélységű rétegek alapján az arc formáját és a haj. De egy hajvágás kaszkád függetlenül, hegyes olló, és kövesse az utasításokat akkor nem kap rossz eredmények. És egy vágással magukat először, vágja el a minimális hossza, és nézd meg az eredményt, képes lesz elhagyni mindent, ahogy van, vagy megismételni a fodrász újra, lerövidítve a haj a kívánt méretre.Óvatosan fésű haj és össze őket egy lófarok a koronát a központban, a lehető legközelebb a hajszálrepedés a homlokát. Gum az a farok tövénél kell ülni szűk, hogy zárakat nem kap ki.

Mind a haját szakaszban

Vesszük a második gumit, hozza közelebb a farok tövénél, és felfelé a hajat a pontig, ahol már tervezik, hogy a vágás. A vágott sima volt, kényelmes csinálni azonnal a felső rezinochkoy.

Mind a haját szakaszban

Távolítsuk el a felső rész a rugalmas szalag és ellenőrizze, hogy minden szőrszál ragadt és kiütötte a teljes hossza - aszalt szilva őket.

Mind a haját szakaszban

Terjed a farkát, kezdjük a haj előre, értékeli az eredményeket a mi saját nyíró színpadon. Talán úgy érzi, hogy a hajvégek elég folyadékot. Ebben az esetben, akkor lehet kissé lerövidítették, és akkor nézd sokkal vastagabb. Ehhez első felében a haj fésű, hagyja őket szorosan összeszorított ujjai között, vízszintesen elrendezett, és átveszi az ujjait vágni.

Mind a haját szakaszban

Ismételjük meg ugyanezt a második felében a haj, vágás, hasonló hosszúságú. By the way, nagyon könnyű csinálni frizura a ruha vízszintes csíkok, hogy ezek a csíkok lehet vezetni.

Mind a haját szakaszban

Ön egyetért azzal, hogy a fodrász kaszkád tett rá, úgy néz ki, nagyon ügyes.

Mind a haját szakaszban

Néhány hónappal később a haj nő vissza, és lesz újra, mint a képen a bal oldalon. és fodrász lehet ismételni eltávolítva minden töredezett.

Rövid frizurák kerek arc

Mind a haját szakaszban