Minden róla adók mi, miért és hogyan kell fizetni

A jó hír: a köztársaság adók most összegyűjtött 10% -kal több, mint a tervezett. Mi kiugrott cégek - adózók: ők többet keresnek, és ezért fokozott és a jövedelem adót. Például a „Bashneft” nőtt kifizetéseket a költségvetés egy milliárd rubelt, „baskír Soda Company” - 553 millió rubel, „BashRTS” - 545 millió.Vegyük például a közlekedési adót. Duty is elérte a 1,3 milliárd rubelt. Közülük mintegy egymilliárd - fizetendő magánszemélyek. És érdekes, hogy a polgárok, a jobb az emberek gyakran „elfelejti”, hogy adót fizetni, mint lakói a vidéki területeken. Adósságaikat az harmadával többet. Egy autó legtöbbször sokkal drágább. De az aszfaltút ugyanakkor szeretne lovagolni meg! Igazságtalanság ...

Itt érdemes emlékeztetni arra, hogy a Dodgers várja tárgyalást. Azaz, a fizetés még mindig, csak több ideges és sivár módon. És a munka a bűnüldöző szervek hozzá, hogy egy pillanatra, táplálja mindegy mi teljes költségvetés, a legtöbb alkotják adót. Folyamatos veszteségeket!

Adók magánszemélyek, azaz a polgárok, csak három: a közlekedés, a föld és a tulajdon.

A tulajdonosok az autók, teherautók, traktorok, motorkerékpárok, hajók, jachtok, motoros vízi sporteszköz - általában bármilyen közlekedés.

Amint regisztrálja az autó, mint a közlekedési rendőrök azonnal továbbítja ezt az információt az adóhivatalnak. És a következő évben kap egy nyugtát. Adó összege függ a motor teljesítményét (lásd. Infographic). Több, mint mások kell fizetni a tulajdonosok nagy SUV-ok. A kisteljesítményű személygépkocsi éves adó lehet kevesebb, mint 1000 rubel, de a 250 lóerős sportkocsi lehet értékelni alatt 40.000. Még ha ez a régi, rozsdás, és ki a garázs évente kétszer.

A legjobb módja annak, hogy mentse a közlekedési adó - átutalással eknomichnoe autók. Vagy kihasználják a számos előny, hogy az autótulajdonosok, akik abban az országban maradt. Van számos szövetségi juttatások, mint például a járművek speciálisan felszerelt általi használatra fogyatékos személyek, járművek nyilvántartásba a gazdák - azok, amelyeket a mezőgazdasági, stb

Sok éven át, a közlekedési adó Baskíria volt az egyik legalacsonyabb a Volga Federal District. És csak a múlt évben emelték az átlagos szintre a kerületben. A növekedés a költségvetés - 300 millió rubel.

(Minden számítást - hozzávetőleges)

150LE (Power) x 35 dörzsölje. / Hp. (Rate) = 5250 rubelt.

Azonban, ha az autó tulajdonosa csak egy van, ez az arány most 25 rubelt, és az adó - 3750 rubel. A tulajdonosok a két vagy több jármű nyújtanak ellátást kiválasztás egyik jármű minden típusból. Van is, és növelni tényező, de ez csak annyiban releváns a drága autók. Ez az arány figyelembe veszi a márka, a kor az autó és annak átlagos költsége (a követelések jegyzékét az Ipari Minisztérium).

Ha a gép túlélte, de meg nem szüntették meg a nyilvántartásból, az adót is kell fizetni. Annak ellenőrzésére, nem jön, hogy a közlekedési rendőrök dokumentumokat az autó, és levelet nyilatkozatot újrahasznosítás.

ingatlanadó

A tulajdonosok a szobák, apartmanok, házak, villák, garázsok, stb

Számít majd, amely területen él, van egy elit lakás vagy turista osztályon. Ezt ugyanaz a lakás lehet becsülni 300.000 készletszinten érték és 3 millió a földet.

A számítás ingatlanadó lesz csökkenteni a kataszteri értéke a teljes terület egy bizonyos összeget: a lakás - 20 négyzetméter. m, a szoba - 10 nm. m, lakóház - 50 nm-es. m. Az ilyen levonások mindenki számára hozzáférhető.

Nyugdíjasok is teljes mértékben mentesül a vagyonadó. Ugyanakkor előny lehet beszerezni csak egyetlen tulajdonság. Azaz, ha a két lakás, a juttatás egyszerre csak az egyiket, ha a saját lakásában, és egy házat, akkor előnyös mind az objektumot.

100 millió rubelt kapnak a nemzeti költségvetésből a következő évben az átállás után az új számítás.

(Minden számítást - hozzávetőleges)

A számításhoz az új adó, már a mérete 67 négyzetméter lakás egy kilenc-Cjurupy utcán. Inventory érték - 182 620 rubelt.Kataszteri érték - 3484 951,23 dörzsölje.

adó számítása, mint korábban:

620h0,1 182% = 182,62 rubel.

Egy új módja, figyelembe véve a levonás 20 nm:

Kiszámítjuk a levonás: 20sq.m - 1040 283,94 dörzsölje.

(3484 951,23-283,94 1040) h0,1 = 2% 444,66 dörzsölje.

Hogyan növekszik az adó összegét a lakás:

(2 444,66 -182,62) (a különbség a számítások) h0,2 (csökkentési tényező) 182,62 (a „régi” leltár adó kerül elszámolásra újabb 4 év) = 635,02 rubelt.

Minden, akik földet az ingatlan.

Land adókulcsok vannak beállítva az önkormányzatok. Például, Ufa parcellákon szerzett egyéni gazdálkodás, kertészeti, illetve kertészeti cselekmények aránya 0,3%. És a földet lakásépítés - 0,09%.

De minden faluban, még ugyanabban a kerületben, ezek az árak eltérőek lehetnek. Továbbá, a képlet telekadó figyelembe veszi a hónapok számát földtulajdon.

Általában a számítási képlet a következő:

Adó = bázis adó x x frakciót x (hónapok száma tulajdonosi / 12).

Az adóalap - a kataszteri földterület értékét, amely az adó kiszámítása. Meg lehet meghatározott Rosreestra.

Az adótörvény lehetővé teszi, hogy csökkentsék az adóalapot.

Ahhoz, hogy élni ezzel a lehetőséggel, akkor kell alkalmazni, csak egyszer az adóhivatal a helyét a föld, hogy írjon egy nyilatkozatot, és igazolja az ellátásra való jogosultság.

Ha az adózó jogosult a visszatérítésre, hogy számos telkek, amelyek székhelye ugyanabban a városban vagy régióban, a csökkentés az adóalap csak akkor lehetséges, az egyik telek. A adófizető függetlenül meghatározza, hogy melyik részén kell használni a javára.

Hogyan tud az adó összegét?

Adóhatározat jön ajánlott levélben. Is, információ megtalálható a Szövetségi Adóhivatal (nalog.ru), amikor a „Personal Account az adófizető”. Vagy közvetlenül utal az adóhivatal a helyét az objektum, amelyhez meg kell fizetni az adót.

Hogyan alakítsunk ki a kommunikáció?

Akkor lehet alkalmazni, elektronikusan. Ehhez menjen a honlapon nalog.ru, «elektronikus szolgáltatások” szakasz, majd válasszuk ki a szolgáltatás »Alkalmazás Szövetségi Adóhivatal Magyarországon.« Válassza ki a kívánt ellenőrzési és küldjön a kérdés, nem több, mint 4000 karakter.

Ha értesítést nem?

Azonban a bejelentés nem jön. Korábban ebben a helyzetben, nem tudja fizetni az adót, de most minden megváltozott. Ha az értesítés nem jön, meg kell mondani magadnak, hogy az adó, hogy az ingatlan egy jármű, tulajdon vagy földterület.

A weboldalon a Szövetségi Adóhivatal (nalog.ru), meg lehet tanulni, hogyan adót, az ellátás ezen intézkedés keretében (szövetségi és helyi). Ehhez menj a szakasz „egyének”, megy a „polgári fizetnek adót”, és válassza ki a „Personal Szállítás” részben „földadó” vagy „Vagyonadó.”

Ezen kívül vannak „elektronikus szolgáltatások” szakasz a helyszínen az adó szolgáltatást.

És ezen az oldalon van egy szolgáltatás „adót fizetni” - hol fizet adót az interneten, anélkül, hogy elhagyná otthonát. Vagy kinyomtathat egy elismervényt, így fizetni a bankba.

Szeretnéd, hogy mindig az információhoz való hozzáférés az adót? Tudni, hogy mennyi és milyen kell fizetni? És még sok tartozott! Szolgáltatási adó Service Hungary „Személyes venni az adóalany az egyének”, hogy segítsen.

Ha csatlakozni kell fizetnie egy látogatás minden adóhivatal és kap a jelszavad.

Jelentkezzen be a fiókjába lehet, és a részleteket a regisztrált felhasználó egységes portálon az állami és önkormányzati szolgáltatások gosuslugi.ru.

Contact Center Tax Service: 8-800-222-2222

Itt megtudhatja, hogyan juthat be az adó, a sorrend figyelembe fellebbezések és az interaktív szolgáltatásokat.

lásd még

Az egyesített hitel iroda: 7200000 Vengriyan több mint 3 hónapja nem fizetik a bankok a hitelek

Nem fizetnek hitelek gyakrabban Karacsáj-Cserkesz, Tuva és Kabard-Balkaria

Az egyéni nyugdíj-tőke: a polgárok fognak kapni, hogy elhalasztja az öregségi fizetni

A Pénzügyminisztérium véglegesített fogalmának egyéni nyugdíj tőke

Ha a törölni roaming Magyarországon és miért szolgáltatók nem akarom ezt

Üzenetrögzítő Öt naiv kérdést a eltörlése barangolási Magyarországon

A legtöbb ezek a kifizetések növekedni fog egy kicsit több, mint 200 rubelt

Üdülőhelyi díj Magyarországon: a Krímben fog fizetni 25-30 rubelt naponta, a Sztavropol régió - 30-50 rubel

Milliárdos Bodo Schaefer: Ha mások is meggazdagodni, akkor

Magyarországon több mint 300-an vallották magukat milliárdosok

A valóságban sokkal több

Billió a magyar gazdaságban: a fejét egy magántőke alap bejelentett Putyin végzett munkáról

Számos beruházás célja az volt, projektek a semmiből

Magyarország lemond pálmaolaj

Nyersanyagok importja csökkenni kezdett

Mikhail Delyagin: A válság hatására a bankok kezdik ró hitelek magánszemélyek

Jól ismert közgazdász, PhD megmagyarázza, hogy miért a rendőrök arra készül, hogy írják le Vengriyanam 1000000000000 rubelt tartozások [Audio]

Akár mi marad forrás nélkül, mivel a kiszámíthatatlan az időjárás

Mi már fenyegetett növényi infláció. De ez ijesztő ára, mint amilyennek festik? Ez járatos levelező „KP”, csoszogott között élelmiszer-standokon

„Nyitás” és a Takarékbank elismerten a legjobb digitális bank Közép- és Kelet-Európában

Mindkét bank az első helyet a rangsorban a nemzetközi magazin Global Finance

A magyar bankok egyre gazdagabb, és a lakosság - nem: ez jó vagy rossz?

A hitelintézeteknek jelentett rekord profit

Digitális szolgáltatások Takarékpénztár elismerten a legjobb közép-kelet-európai

A bank azt mondja, hogy próbálunk megfelelni a vevő elvárásait