Mindenki, aki keresi a macska - egy macska, és Kitten - macska - vitafórumok

Kérésére a sok tagja a fórum csatolt néhány tézise a téma „Bárki, aki keresi a macska - egy macska, és Kitten - macska”

PS: nekem ez megint lehetséges panaszkodni a torzítás, és azt mondják, amit Achtung1) A tulajdonos a macskák, akik keresik a vőlegény egy macska, mert a macska „szenved, és azt akarja, hogy”

Pszichológia macskák. Szexuális viselkedés és a párzás.

„Az előjáték a férfi beszippantja a női és Fleming. Ő így nyugodtan ülni, bámult rá, járkál, de ha akkor viszont az ő irányába, merevíti és a” megkövesedett”. Lehet, felkiáltanak, és köpni, és csipog vicces hangok és végül a beleegyezését, ő megszorítja a nyakát, a fogak és mászik a hátán. a harapás peer kegyetlen, de a valóságban csak a férfi megvédi a női Posklku viselkednek agresszíven.
Párzás tarthat néhány percig. Tulajdonképpen a közösülés néhány másodpercig tart. A nőstény kiabál majd megfordul harapni a férfi. Sír a fájdalomtól, ami a fogak a férfi pénisze-szerű fishhooks. Van egy biológiai értelemben. Ezek a fogak stimuláljuk receptorok a hüvelyben a női, amely kiváltó kaszkád hormonális reakciók, hogy végül ovulációt. Receptorok közé gonadotropinovysvobozhdayuschego felszabadulását hormon (GnRH) a hipotalamuszban. Ez a hormon stimulálja a luteinizáló hormon (LH) a hipofízisből. Amint a LH elér egy elegendően magas koncentrációban, felszabadul tojás. Tól odnnogo párosítás ez a hormonális reakció gyakran nem indul ez a magyarázata a sok párzási macskák "
(C) Bryus Fogl, London állatorvos 25 éves tapasztalattal.

azaz a macska időtöltés egy férfi nem nevezhető kellemes: először is fájdalmat okoz, tüskés pénisz a férfi, és másodszor, harap rá a tarkó, a nyak nagyon, nagyon erős (mert különben nem lesz fájdalom harapni azt).

2) a macskák gazdái, akik csak azt, cica:

Ismét olvastam a vitát a témában - „reprodukálni-nem fajta” fajtiszta macskáknál. Nemrég szült az egyik lány. Saját macskák soha nem szül BE. Mi történt velünk - ez egy kivétel, de problémák „a vajúdás alatt”, és a szülés után (gennyes méhgyulladás, tőgygyulladás, stb) Sajnálom „hogy a fiúk” és az „egészséges korcs”. Megpróbáltam leírni a „folyamat”, „macska szeme”. (Természetesen az összes IMHO).

Majd kellő időben vajúdni. Az első ki az anya hasában, a bátyám barack. Ő meghalt, és nem tudja, hogy megszülessen. Hol a tulajdonosok tudják, hogy anyám a szokásos „otthoni” macskák és apa - „sziámi” „perzsák” már a családban. A bátyám túl nagy volt az anyám belehalt a szülésbe. És akkor, 12 órával később születtem, mint az egyetlen megszületett egyedül. Anyu nagyon rossz volt, ezért senki nem vette észre, hogy én nem szeretem. És akkor anyám-macska megoperálták, és képesek voltak megmenteni másik bátyám. A többi meghalt. Anya-macska is alig mentett. 2 nap volt a sokk, és nem jön hozzánk a testvérével. Megpróbáltuk megetetni, de nem tudtam enni - Volt egy veleszületett defektus összeegyeztethetetlen az élettel - „szájpadhasadék”. Ez történik a cica; - később, a házigazdák olvastam, hogy akár 35% kiscicák születnek veleszületett elváltozását, és az enyém nem a legrosszabb - én öltem gyorsan. Mi befolyásolja az, ahogy én született - csak hogy az anya betegsége vagy akár „keveréke vér” - ki tudja? Tudom, hogy a tulajdonosok nem akarták, és ez történt anya. Ők csak azt kiscicák. És szomorú, hogy én egy ilyen szörnyű halált nem fogja megállítani a többi tulajdonos, meg vagyok győződve, mint az anyám otthon, hogy - "semmi baj a lányunk nem történhet meg.„

(Központozás szerkesztett.)
__________________
vagy pedig:

3) a tulajdonosok neschatnyh macskák üvöltés, jelölje lakást, és szeretne férjhez menni minden módon:

Az én óvoda sok eunuchok (mint a macskák és macskák) - minden fajtájú és képek (bár csak elöl), akkor látni az oldalon. Röviden mondd.

Ivartalanított kandúr - kiveszik a herék (azaz borsó) hátsó nézete belőle „mint egy macska.” És bőrtáska van húzva az évek során, és gyakorlatilag eltűnik a korral. így a blagovernomu lehet mondani, hogy „ott”. minden összezsugorodott származó semmittevés.

Steril Cat (kötött zsinórral) lehet ugyanolyan rossz kiabálni és címkével kell ellátni, mint egy teljes értékű, nem csak „eredmény” tőle. Ez az a verzió jó „háremekben”, hogy megfeleljen a törzsi hölgyek „között hasznosítja.” És miért továbbra is szükségük lehet - nem tudom!

Itt van. Ez körülbelül megjelenése. By the way, vicces vagyok, hogy összegyűjtött egy csomó nő és dooolgo tárgyalja, hogyan néz ki. Fu ment.

Most a cél a kasztrálás:

1. Távolítsuk el a szag.
90% kiváló minőségű macska tag. Ez nem titok. vannak ellátva - a kereslet hiánya, azaz a Azt akarom, szegény. Ezért a második gól kasztrálás:

3. A kasztráció lehetetlenségének figyelembe menyasszony.
Azaz, hogyan? Van menyasszony, vagy egy csomó - már itt britanchiku pár nagynénik talált, így lógni ezen a fórumon, és úgy nézel ki, a macska végül biztosítja a szükséges összeget a szeretet. De nem! Sok, a kinyilatkoztatás, hogy a menyasszony húzta be a haza! Mivel a terület a menyasszony macska beleesik a kábulat, és nykat alatt a kanapén. A folyamat ott? Egy pár órát énekelt szerenádokat (szerelmére!), Majd ezután legalább hangosan is egy „folyamat”. És ez ismétlődik minden 10-40 perc, amikor a macska nem alszik, és nem zabál. Ezután gyűlölködő (neked), és a nagynéném hordozzák a macska üvöltve és egy másik napon próbálják megtalálni őt alatt szekrények, mert még mindig vadászik. Hogyan lehet megtalálni egy ilyen lehetőséget.
És tenyésztési és állategészségügyi előírások macska, hogy egészséges legyen, hogy kötött macskák 2 hetente! Azt képzeljük ezt Bardel a házban 3-4 napon 2 hetente. Cool! Támogatók ovigerous! Ay! még mindig itt. Mivel az ügy még olyan, hogy egyes macskák gazdái (még a szuper-törzsi Szerető Kitty lány dobni idején az ő távozása az országból, nászút és pr.pr.pr. de akkor is szar valaki másnak a nagynéni folytatni. Igen, és még sok más macskák gazdái, játszott elég apád kotyatok arra törekszünk, hogy dobjon egy pár utódok miatt képtelenek tapadnak, mert ez azt mondja, 4. bekezdés .:

4. A gyermekek megtörténhet szex után.
Ami szükséges tenni valamit. Egy-két év Barátai tehetséges utódok nahalyavnymi terrorista apja. És akkor nézd meg ferde szemmel. mint egy őrült, és egy strici. És a legtöbb kellemetlen, a legtöbb gyerek lesz széllökések neskastnymi. Mert. kapott ajándékba egy ilyen cica nem értékelik, és könnyedén hozza vissza (egy éves, a típus játszott elég), vagy ami még rosszabb -, hogy dobja ki az utcára! Vagy kidobják az összes alom az utcán azonnal. Igen, ez gyakran előfordul! Hidd én tapasztalataim szerint a klub felhívja a tömege, akik jelentést a csecsemők. De beszélek fajtiszta vagy félvér tenyésztés.


Ie. A plemne nem akart valójában. Azaz, ha megsérül fajta elszaporodását (nem takarmány hígítás). Igen, akkor biztosan nem gondol a típus. Igen, akkor csökkenti az árat a fajta, hogy gyorsan át a parazitákat.
Adjon foglalkozó tenyésztési szakemberek. Akkor és ott lesz voslouhih kosorylyh brit és a perzsák.


5. És akkor ott van az etikai szempont.
Gondoljunk csak a sok utód, alatt maradó istállókat és pince? Boldogtalan Ekzyupyuri százszor egy nap, forogna a sírjában szavait a „felelősség azok számára, akik megszelídíteni.” Vagy inkább, hogy kövesse a véleményét „a macska nem az a lány ölében nem hozza. A típus nem Videsh” eredmény”, akkor nem.

van is a 6 és a 7.. De ez én inkább továbbra is segíteni magát érteni kell (és nem a haszon vagy kár a kasztráció).

Csak a haszon a kasztráció mondjuk számos tanulmány a zagraniche velünk. A zagraniche Gauvreau bár a előnyökkel Raney kas maxi-.

A használata kasztrálás:
1. Az élettartam növekedése annak a 1,5-szerese. Cat szabadulni a stressztől gormlnalnyh élnek!
2. Az csökkenése a betegség IBE (mochekamenkoy) 20-30%
3. A növekedés és a test razverov (nincs zsír, és mérete) úgy szerette a magyar ember!

Amikor először pochikal macska, nekem ez egy csoda volt, hogy úgy tűnik, hogy az első alkalommal nézte a világot.
Azt nem lehetett látni semmit - ő csak az álmok szexuális. Majd - wow! Madarak! Wow, napsugarak! Hű, és a háziasszony valami gyengéd, nem gyűlölködő fordulat.
Röviden, a macska, miután elvesztette „hogy részt vegyen a” váljon magát.

És mindez Brenna, hogy a kasztrálás után karakter kényeztetve! férfi tette fel végre a hamis férfi Szolidaritás (a hüllők magukat, kötött rendszeresen!). Éppen ellenkezőleg, a szorongó macska rossz indulat, nem kasztrált! Count - szeretne. És nem pisi nem akkor nem kiabálni. megverni! Ozveresh itt. Az egyik barátom nagybátyja azt mondta, hogy ő lenne a húgy az ágyban, ha ilyesmi macska éhség (szexuális) és éhen még kitörésekkel, „szeretnénk” verte papucs.

Van egy koncepció kultúra állatok jólétét. Így - a koncepció kasztráció - amelynek fő összetevője. Azaz, van, hogy a macska szeretni! És nem a szaporodásra.

Remélem, hogy hamarosan mi tetszik Amerikában és Európában fog jönni arra, hogy a cica nem tervezik tenyésztő tenyésztési kerül értékesítésre priviki és ivartalanított. Ott leszünk! ne vigyorogj! És szinte jön ez a külön vett a gyerekszobába.

(Eredeti helyesírási és az írásjelek tartósítva)

Nos, ha annak ellenére, hogy minden nehézség és felelősségi eljövetele előtt az új élet még mindig úgy döntött, ezt, akkor legalább csinálni, és civilizált

Nem bánom, hogy lenne egyszerű házi fajtiszta macskáknál szülni! Miért nem? Hát nem gyönyörű? Ők kevésbé intelligens? Egyáltalán nem! Éppen ellenkezőleg! Véleményem szerint, ha jól gondozott, ők csak finom! Házimacskák ugyanolyan jogokkal rendelkezik, mint a telivér. DE. ugyanolyan feladatokat és a tulajdonos a hazai macska, aki úgy döntött, hogy lesz egy tenyésztő! Egy ember, aki egy macska és az ő kiscicák (akár fajtiszta akár nem, akkor automatikusan egy tenyésztő. Nos, vagy razmnozhentsem. Íme, hogyan megy

Ha a tulajdonos a ház macska lenne:

1), hogy átadják cat évente

2) Hajtás kötni csak azért, hogy a beültetett fajtiszta macska

3) tartalmaznak kölykök legalább 3 hónapig, ugyanakkor tanítja őket, hogy egy karcolás után, és a tálca

4) Abban az időben az átadás az új ház fog kiscicák 2 vírusellenes oltást.

5) megtalálják a cica valóban méltó tulajdonosai is tartani őket a szokásos feltételek

6), amely bemutatja részletesen, hogyan kell viselkedniük kotonom hogyan lehet vele a kapcsolatot vidám játékok nem karcolás, nem büntetni egy cica a hibákat, és próbálja, hogy figyelmeztesse őket.
Könnyen reagál a hívásokat az új tulajdonosok bármikor az áthelyezés után.

7) És azt is aktívan hirdetik ivartalanítása cica a jövőben annak érdekében, hogy elkerüljék az esetleges problémák a érését (visszaélés és büntetés mesterek címkézés érett macska vagy macska, öntsük őket az utcán, mert az éjszaka sikoltozva, stb)

És ott van a nyolcadik, kilencedik és a húszas.
Ha mindez teszi a tulajdonos korcs macskák, akkor én szívesen kezet Mivel a fajta hozzáállás, hogy „nem csak telivér, ő és anélkül, hogy jön le,” nem fogadom el IMHO
Én még egyszer kijelentem, hogy a fajtiszta macskáknál ugyanolyan jogokkal, mindaddig, amíg a tulajdonosok, hogy ugyanazon a felelősségi

(C) Anna Tsirulnikova,
Izrael

Pet temető az új „Madár”

4) hormonális gyógyszerek - tabletták, injekciók - nem opció.

(Quoted Juko felhasználó)
Vannak speciális hormon injekciókat. Tedd a macska veterinarke - és hat hónapig nem probléma a hő. Azonban nem tudom, hogy hogyan ártalmatlanok az állatoknak. Állatorvos győződve arról, hogy ez teljesen biztonságos. Szeretném hallani a véleményét, akik azt gyakorolják.
(Vége idézet Juko)

Injekciót a gyógyszer „Kovinan” az én anyós ajánlott Neovite mint teljesen ártalmatlan, stb így a 2 hónap. injekció beadása után egy macska kezdett gennyes méhgyulladás sürgősen elvégzett kasztráció (estessno másik klinikán) + működése során kiderült, hogy mindkét petefészkét egy állat az ecset. SOHA ártalmatlan hormonális gyógyszerek.

zhivotinok sok tulajdonos nem akarja mérni sterilizálás.
________________________________________

és ebben a témában kell külön tárgyaljuk. Számomra úgy tűnik, hogy nem lehet sterilizálni az állat egyszerűen nem teszi lehetővé, hogy szaporodnak kontrollálatlan. Amint azt már említettük -, ha mindenki, aki egy macska otthon, povyazhet neki, és mindegyik kötődik fordulóban a macska szülni átlagosan 3-4 kölyök - hány generáció macska lenne szükség, hogy a város nem lehetett egy lépést nélkül lépve egy macskát? „A macskák -. Nagyon termékeny nőstény állat, négy kiscicák és kiskutyák ezek kiscicák képes reprodukálni több mint 320 egyén körülbelül két évig (5 generáció)” (c) a referencia alább

Az egyedülállóan jó sterilizálás? Tartott a 9 hónapos korukban, ez több mint 90% csökkenti a lehetőségét a fejlődés a macska - emlőrák - és férfiak - prosztata gyulladás.
Az egyedülállóan rossz? Az is kérdés. Hogy szükséges-e vágni az egészséges állatok látszólagos ok nélkül?
Számomra ez a kérdés világosan kivehetőek: költség. Mivel az időt nem sterilezett állat megerőszakolt és petefészek cisztákat és cisztás daganatok a emlőmirigyek. A sterilizálás végzett orvosi okokból évesen 7,5 év (Van egy nagy kutya), visszatért a fiatalságát, két vagy három évvel ezelőtt.

És végül:
5), aki azt hiszi, ő cat (macska) különleges, egyedi, különleges és mindenekelőtt méltó hagyva utódot.
Nem vagy egyedül. Tehát azt mondja, körülbelül minden második tulajdonos a macska, ha nem több. És csak néhány ember tudja mondani: „Számomra, fenevad a legjobb, és ő nagyon jó, de úgy vélem, hogy a vérét nem kell továbbítani a többi generáció” - ahogy ő hordozza a genetikai hajlam a betegség. Például vesekő, veseelégtelenség - való hajlam ezen betegségek öröklődik. Egyenlő ellátás és etetés két macska lehet, hogy beteg, és a másik nem - és ez függ a rejtett a gének a betegségre hajlamos ..

És a szüleim 12 évvel ezelőtt volt egy szürke macska krasivuschy. Nem emlékszem az eredetét. Amikor 2 éves volt, egy női szomszéd felülről, és jött poprosmila cica nyakkendő cicát. Látta az erkélyen, nagyon. Macska a macska kötött 2 alkalommal. Kölykök - krasivuschih! - bontott azonnal. A 4 éves a macska halt vesekő - szó 3 napon a tünetek, nem volt ideje, hogy mentse. Vettünk kiscicát a második (és egyben utolsó) alom. Meghalt 3 év. Kő. 4 napon át naponta kopás bolniku, IVS, katéterek, injekciók, tabletták, gyógynövények. És ő is meghalt. A veterinarke felemelte a kezét - „Ha van egy apa, hogy a macska meghalt ICD, miért viszed azt a cica?” Felvettem a kapcsolatot barátaival, hogy megértsék kiscicák. A macska még senki sem élt, legfeljebb 5 éves. A nőstények (2), abban az időben él. Úgynevezett ember, aki megkapta a kiscica az első alom - „mi bánat, mi ölte meg a macskát akarunk pontosan ugyanaz, hogy van-e kiscicák újra.?” - Nem a mi dolgunk, a szomszéd felülről (macska, hogy szült), aki eljött hozzánk, és azt mondta. Voltak nagyon szép, és az emberek akarták a régi.

Macska volt jó nézni, igen. Jóképű. De ő és a gyerekek egyenként fiatalon halt meg. Kő.

Hallottam, igen -, hogy az ő gyógyítására, és kezelni, macskák, majd egy másik éljen! De Tishika kiscicák meghalt. Felnőttek az elsődleges az ifjúság. Függetlenül attól, hogy szükséges volt kötöttem? Abban az időben a párzás sem utalt arra, hogy a macska beteg, és olyan szörnyen elveszett.

mivel az állatok sem a szüleim, sem én, sem tenyészteni.