Mindnyájan szólnak pirítós egy esküvői fórum

és beszélek? Arról beszélek, normál hulladék és írt véleményem szerint) „smile” meghibásodása esetén nem akadályozza) köszönöm, és remélem, ez az esküvő ugyanaz lesz, amit meglátogatott)


By the way, mit szeretne részt venni a versenyeken?

Voltunk egy esküvő, ahol a pirítós kénytelenek voltak azt mondani, abban a pillanatban, amikor ad ajándékot, a mikrofonba hangosan - természetesen teljes képtelenség, olcsó Toastmasters szokott. És természetesen az összes versenyen kérésre)


És ez volt is. De azt mondják, akik jöttek, egy ajándék a család.
És itt az asztalnál - megkerüli minden. Nem túl kellemes. Te ülj, mint egy vizsga. Miért ez obyazalovke, pfuj.

Jan Igen, minden fordulatot, és állni parancs pirítós. Nevet?
Igen! Ez volt a két esküvők és ceremoniamester azt tette. Egyszerű bejárás minden mikrofon és a mesterséges szigeteket, aki azt akarja, aki nem akar. Azt kérdezi, dugta a mikrofont emberek az arc és a nyársat néhány kínos. Guba vendégek munkájukat nem törődve, hogy megtudja előre, egy férfi akar beszélni, vagy nem, mert valamit mondani, vagy sem.
Versenyek voltak kötelező.


De vannak még félénk, vagy csak beszédzavar, ahogy kénytelen. A „jó” stressz üdülési elégedett ember.

Megértem, hogy) mi több szerencsés: a jó vezető fogták. pirítós mondott, nem az összes, de néhány nyilvánvalóan nem várhatjuk el tőlük, hogy ezt fogják hívni, és nevetségesen festett)) is, és semmi túlélte! de rájött, miután részt vett az esküvőn, hogy ez nem fogja)

Utálom ezt mondani pirítós. különösen valamilyen okból, amikor a MCH. Ez egy ilyen furcsa dolog. Nem tudom, hogyan kell harcolni. egy ilyen nap megy a barátja egy esküvő, és valószínűleg meg kell csinálni néhány van. uhhh. boyusss.Jan Igen, minden fordulatot, és állni parancs pirítós. Nevet?
Igen! Ez volt a két esküvők és ceremoniamester azt tette. Egyszerű bejárás minden mikrofon és a mesterséges szigeteket, aki azt akarja, aki nem akar. Azt kérdezi, dugta a mikrofont emberek az arc és a nyársat néhány kínos. Guba vendégek munkájukat nem törődve, hogy megtudja előre, egy férfi akar beszélni, vagy nem, mert valamit mondani, vagy sem.
Versenyek voltak, ahogy szeretné valójában már csak félénk vagy beszédzavar, és ő kénytelen. A „jó” stressz üdülési elégedett ember.


Számomra minden esküvő mindig egy kínzás. Utálom ezt mondani pirítós, gyűlölet versenyeken. Voltam egyszer egy esküvő, ahol a TOASTMASTER - *** I szó kezdeni, hogy húzza ki a tarkó, a verseny után nem voltam hajlandó. Hogy infuriates nincsenek szavak. És mindez természetesen forgatták a kamera) Már 5 éves, a vágy, hogy néz ez filmets nem)))

nagyon szép köszöntőt szeretet és egyetértés molodozheny- szeretsz és egyetértés, hogy hagyja, hogy a nap süt évekig mindig ablakhoz

Számomra a házasság munka! Ülök a munkahelyen, a suspense! Először egy csomó idegen, nem pihenni. Vezető húzta. Zene dübörög. Végtelenül néhány versenyek, felhívások, játékok (néhány őszintén hülye). És hogyan nem kell keresni, és nem reagál? Ez nem fog ülni és enni, míg mások tapsolnak, nevetnek, és így tovább? Nem igazán evett, mert bármelyik pillanatban lehet ugrani vezet dugjon egy mikrofont az orra alá, vagy hívja a szégyen. Ez nem megy át egy falat valamit kitalálni, pirítós, hogy úgy mondjam? Olyan fáradt nem igazán elégedett volt, és a stressz. Nem az én egyértelmű. Nem tudom, hogy mások hogyan érzi magát, de azt kell, hogy pihenjen egy csendes, kényelmes környezetet anélkül dergatni.Lyublyu jól és enni az ünnepen, inni, majd táncolni. Ügyeljen arra, hogy mozogni, és aztán mikor jön a szokásos, és ad egy beszédet. De amikor én már elégedett az ünnep. Azt könnyen meg tudnak felelni, és kommunikálni a szomszédokkal az asztalnál, én vezet semmi.

Hálózati kiadás «WOMAN.RU (Zhenschina.RU)”

Elérhetőségek kormányhivatalok (beleértve Roskomnadzor): woman@woman.ru