Mirotochenie ikonok - miért vérzik ikon

Szinte minden turista és zarándok is, miközben egy adott kolostorban a szerzetesek minden bizonnyal a kérdést: milyen csodákat jöttél ide? És általában hallani válasz: „Nem kell csodákat, és olyan mélyen hisz a Megváltó. Csodák van szükség a világban, hogy megerősítse a hitet. " Az egyik csodája, hogy az Úr az, hogy nekünk - úgy mirotochenie ikonok.Miro - illatos olajjal. A ikon, úgy tűnik, a forma olajos cseppek izzad illata. Néha mirha beszél oly bőségesen, hogy lehet gyűjteni. Más egyházak, az ikonok nem izzad illatos kenőccsel, és a könnyek, és még vércseppek. Kémiai analízis kimutatta, hogy a könnyek és a vér - az igazi!

Ezek a csodálatos jelenségek figyeltek meg, és látott más egyházmegyék Magyarországon. Felvett a dokumentumokban bizonyítékok mirotocheniya képek nem elég egy szilárd tény.

Hogyan lehet keresni a hitüket

Voltak, persze, csalásról hívők. A Sovereign Peter Próbáltam tartani. Az egyik katedrálisok „sírni” ikon a Szűz. A papok azt mondta, hogy panaszkodik a régi rend, amely elpusztította az új uralkodó. Peter A. valahogy hittek a csodában. Itt van, hogy ez az epizód által leírt egyik király titkár.

„Őfelsége hamarosan előtt található a kép szinte észrevehetetlen lyukak. Ő forgalmi tábla, tépte fizetés és lebontják a pereklad vagy egy kötés, ami általában a helyzet a képeket a másik oldalon, az örömére a fűrész érvényességét a sejtés: a tábla ellen a szem a kép már kimagozott amelyben tesz egy bizonyos mennyiségű fa olaj, és hogy zárt hátsó perekladom. „Ez csodálatos forrás a könnyek!” - mondta a Császár. Aztán egy bölcs uralkodó értelmezni, hogy mások, mint egy zárt sűrűsödik az olaj hideg helyen lehetett olyan sokáig maradni, és azt, hogy hogyan emlékszik a lyukakat az első a kép hömpölygött könnyek, olvasztott a hőt, amikor a hely, amellyel szemben feküdt, melegedett gyertyák, fények így. "Peter elrendelte a templomok kiterjeszteni a rendelet, amit írt a stílus a reformer cár: „megparancsolom, hogy a jövőben a Virgin nem sírni. Ha a Virgin sírni olaj, a hátsó oldala a papok sírnak vér ". Mivel a császár jelentések esetekben mirotocheniya megállt. Bár nem valószínű. Csak félek, hogy jelentse.

Talán most van papok varázslók. De miért? A mi korunkban, akkor könnyen ki, majd felvett egy nagy szám mirotocheniya hogy hisznek a csalás minden esetben -, hogy figyelmen kívül hagyja az elemi logika.

Különösen sok ikonok templomokban mirotochit magyar egyházmegyék számítva szerencsétlenségek.

Ha streaming mirha ikonok

Voltak különböző jeleit az Úr előtt csapás. És nehéz nevezni látott. Invázió előtt Oroszország a mongolok, ami történt 1237 minden magyar fejedelemség volt egy hullám a földrengések, amelyek ezeken a területeken nem fordul elő előtt vagy a következő évszázadokban a mai napig. Vladimir a templom a Szent Szűzanya a szolgáltatás során mozgott boltívek indult lengő lámpák és gyertyák. A kijevi Lavra-Pechersk refektórium esett a mennyezetről kövek és fedett főtt ételeket. A Pereyaslavl-orosz templomban Szent Mihály tört ketté kupola. Ebben a bukott tetőn, tele ikonok. És így tovább. Utalva a 20. században.

Sok Leningrád látható az égen a tér felett Osztrovszkij izzó kereszt előtt a Nagy Honvédő Háború. Több „ideológiailag értő” úgy döntött, hogy elfogadja a bizarr felhők. A kisebbségi vette a jelenséget jeleként Isten, ami persze aztán csend. De ami érdekes: mindkét, mások vette a kereszt az égen jele a baj. Három hónap telt el, és elkezdte a Leningrád ostroma.

Az alábbi jelek, a korábbiakhoz képest, ma került sor. Ebben az évben az elején az afgán háború maga a tűz ikon az Istenanya „pusztuló”. Az ikon nem égett - tűz a dagadt arc a Szűz.

Ilyen csodát kell felbátorodik, és nem az elme. Egyre szemtanú ezekre az eseményekre, akkor csak érezni akut milyen érthetetlen az isteni akarat.