Mit az érme egy esküvő, amelyeknek esküvői hagyományok kapcsolódó pénz tánc

Természetesen, a boldogság nem pénz!

És mi van - senki sem tudja ...

De ha a pénz a kezében,

Ez felveti azt a hangot!

Manapság a lakodalom - egyfajta keveréke a modern és átalakítható a meglévő ideje az ősi rítusok és hagyományok. Mindegyikük rendelkezik gyökerei a távoli múltban, és mágikus energia terheli a boldogság, a siker és a jólét az ifjú.Sok népi szokások származik az idők őseink a szlávok, különösen azokat nem, amelyek a pénzt. Például az esküvő napján a vőlegény a megfelelő cipő fel a réz érmék. Azt hitték, hogy ez hozzájárul a pénzügyi függetlenség a jövő fiatal család. Állandósítja a családi egység a vert érme, így hangsúlyozzák a különleges kapcsolat a szerelmesek.

Mit az érme egy esküvő, amelyeknek esküvői hagyományok kapcsolódó pénz tánc

Ma, párok gyakran kérik, hogy az esküvő előtt ajándéktárgy érmék sorrendben. és később marad a ház, mint egy fajta pénzügyi talizmán és emlékeztet az ünnepélyes eseményen. Emellett az érméket, mint, és a gyűrűk egy kör alakú, és is szimbolizálja szerelem végtelenbe és jólét.

Vannak más készpénz esküvői szokások.

A fiatalok nem ismerik azokat az igényeket, a bejáratnál, hogy a templom az előttük szét hímzett törölköző, dobott érmék lábához, és szórjuk meg a gabonát. Ez a művelet a vendégek és az ifjú rokonok szeretné, jólét, a termékenység és a jól táplált élet.

Bride ár és a pénz

Lehet, hogy a hagyomány menyasszony ára az esküvő előtt, a mindenki számára ismert. A régi szlávok valóban eladott lányaikat, hogy a vőlegény családja. Noha napjainkban az egyéni célja, hogy jobban szórakoztat vendégek nélkül nem

Mit az érme egy esküvő, amelyeknek esküvői hagyományok kapcsolódó pénz tánc
költségszámítás szinte nincs esküvő.

Boldog fiatal pár a határán találkozik rokonok és barátok a menyasszony, és a kereslet váltságdíj (itt hasznos lehet, mint a valódi papír vagy fém pénz, és szokatlan érméket az esküvő időpontját és a nevét a fiatalok), édességek, valamint feladatokat ellátó komikus. Ezt követően a pár szeretnek mosolyogni, és közölje, hogy a gyermekek milyen drága apa fizetett anyám.A szokás menyasszony elrablása közepette egy ünnep is a múltban gyökerezik, amikor a vőlegény és a nemesek ellophatná árusító szépség hevesen. Ezért lánya és nővére próbálta távol tartani a férfiak szemében, és házasságot készülnek a kinevezést.

Pénzt gyűjt a gyermekek számára az esküvőn

Felvette a pénzt egy fiú vagy lány, talán az egyik legnagyobb szórakoztató és néphagyományok esküvőkön. Vezető megkerüli a látogatók csúszkák vagy zacskó rózsaszín és kék, és pénzt gyűjt bennük. Ha a pénz

Mit az érme egy esküvő, amelyeknek esküvői hagyományok kapcsolódó pénz tánc
nagyobb, mint egy rózsaszín tok, akkor a pár lesz az elsőszülött lány, ha kék - egy fiú. Meglepő módon az ilyen előrejelzések gyakran valóra.

Comic monetáris hagyományok is szállítják őket, és a szokás összecsukható valamennyi adományozott pénzt a zsebébe a menyasszony -, hogy a pénz végeztünk. A menyasszony elrejteni egy kis összeget a melltartó - a „fekete” nap.

És pénzt vesz részt az ünnepség házassági évfordulót. Tehát évfordulóján réz (7 év házasság), felesége cserélt réz gyűrűk és bemutatják egymás domborított érmek, rendelésre készült - a harang szimbólum a jólét, az örök szeretet és a boldogság.

Szokatlan pénz hagyomány a különböző népek a világ

Görögországban, a pár együtt végeztük a vendégek pénz tánc, amelynek során minden egyes meghívott csatolták ruhát menyasszony és a vőlegény számlát. Ugyanez rituális széles körben ismert Lengyelországban, sőt, ebben az országban hagyománya van, hogy összegyűjti a szokatlan készpénz ajándék a menyasszony fátyol.

Az esküvő Csecsenföldön, a férfiak és a nők az ünnepségeken a különböző szobákban, és a menyasszony áll

Mit az érme egy esküvő, amelyeknek esküvői hagyományok kapcsolódó pénz tánc
sarok, arca borított fátylat. Az egész ünnepség, vendégek felváltva kérve őt, hogy adjon nekik vizet, és inni a poharat, dobjon pénzt bele.

Arany eső Örményországban. A hagyomány zuhanyozás ifjú az első esküvői tánc létezik Örményország és ősi gyökerei. A jobb tánc a menyasszony és a vőlegény, annál több pénzt dobott. Kezdetben a vendégek használják aranyat, innen ered a neve ennek a gyönyörű szertartást.

Magyarországon és Portugáliában is az esküvő pénz tánc. A központ a szoba kitett menyasszony cipő, és bárki, aki azt akarja, hogy táncolni a hős az alkalmat, hogy a cipő néhány érmét.

Kínában, a hagyományos esküvői szín - piros, így a pénzt, arany ékszerek és érmék kerülnek bemutatásra gyönyörű dobozok és boríték piros.

Ma, tudva megtestesítő ősi hagyományait őseink is szervezünk egy esküvő, hogy emlékezni fognak egy életen át házastársa. Jelentős esemény kell végeznie egy gazdag nemcsak lelki, hanem anyagi, spiritualitás, meg a szilárd pénzügyi alapot - zálogjog az erős, tiszta és erős kapcsolatokat.