Mit és hogyan fehéríti a hónalj otthon

Bármilyen lány mindig azt akarja, hogy nézel ki, bármilyen helyzetben. Az ember lenne rendkívül meglepve, ha tudná, mi néha fájdalmas eljárások elvégzéséhez szükséges, hogy egy nő jól néz ki. Mennyi pénzügyi kiadásokat igényel mindezen eljárások! Fárasztó diéta, pakolás, szemöldök formázás, manikűr, pedikűr - mindezek manipulációk szükségesek, hogy a nők mindig vizsgálja meg a legjobb.Ebben a cikkben szeretnék beszélni, hogyan fehéríti a hónalj otthon, hogyan kell elvégezni ezt az eljárást, hogy ez a használat és milyen javaslatokat kell végezni.

Miért van probléma?

Először nézzük meg, hogy megtudja, hol volt ez a jelenség (sötétebb a hónalj), majd próbálja meg kitalálni, hogyan fehéríti a hónalj otthon.

Mit és hogyan fehéríti a hónalj otthon

Először is, ez a jelenség hozzájárul a gyakori borotválás. Természetesen minden lány, aki úgy néz ki, maga után, ez azt kellemetlen eljárást. De hogy ne sötétedő területeket kell használni krémek és gélek, borotválkozás utáni. Ezek megakadályozzák a megjelenését irritációt és elősegítik a gyorsabb gyógyulást a sérült bőrt borotválkozás után. Ezek a tippek releváns és szőrtelenítő borotválkozás eljárást. Ezzel szemben a gép, hogy kitépi a szőrszálakat a gyökér. Így tovább gátolva a bőr.

Szintén negatív hatással dezodorok. Talán a bőr túlérzékeny, és bizonyos anyagok, amelyek részét képezik az azt jelenti, hogy hátrányosan befolyásolja a megjelenését a hónalj.

izzad legalább

Annak érdekében, hogy a kár a dezodor, egyszerű tippeket. Annak érdekében, hogy az izzadság nem volt olyan bőséges, vásárolni a gyógyszertárban rendes baba por és alkalmazza azt a hónalj. Ez a módszer segít elkerülni a túlzott izzadás és nedves foltok ruhákat. Egy jó módja, és alkalmazása szappan a hónalj. Ugyancsak csökkenti az izzadást és semlegesíti a kellemetlen szagokat a verejték.

helytelen ruházat

Van egy másik gyakori oka a sötétebb a hóna alatt. Arról van szó, rajta a rossz ruhát. Mivel a kellemetlenségért bőr reagál negatívan. Ezután hónalji jelennek sötét foltok.

Ne felejtsük el, hogy a krémek, hogy lehet használni, tartalmaznia kell egy minimális mennyiségű káros anyagokat. Ügyeljen arra, hogy a címkén. Ne feledje, hogy negatívan befolyásolja a bőr krémek és gélek, amelyek alkoholt.

Hogyan kerüljük el a problémákat?

Gyakran a probléma merül fel, a kombinált a fenti okok miatt. Mindegyikben van negatív hatással. Ennek megfelelően, ha a bűncselekményt egy időben, a negatív hatások minden bizonnyal érezhető.

Csak jó minőségű és drága kozmetikumok, soha sajnálni a pénzt. Néha kezelés lehet drágább! Viseljünk pamut és egyéb természetes anyagok. Próbálja meg lecserélni a borotválkozási gép borotválkozó speciális szalonokban. Most számos módja van, hogy a felesleges növényzet a test: ez a gyantázás és a cukor gyantázás. Vannak még lézer terápiás módszerek. Kozmetikus, ismerve a jellemzői a bőr, akkor válassza ki a legjobb megoldás, amely segít elkerülni a kellemetlen következményeket.

Tehát azt találtuk, és meghatározta azokat a fő oka ennek a hibának, és hogyan fehéríti a hónalj otthon?Nagyon gyakran vannak olyan helyzetek, amikor szükség van egy rövid ideig, hogy felvidít. Ez lehet egy dátum az ember álmai, vagy talán egy esti találkozó osztálytársaival. Természetesen minden nő ilyen rendezvényeken szeretnénk a legjobbat. Leül a merev diéta, elkezd szorítkozhat mindenben. Ezekben a pillanatokban, szükséges, hogy nézel ki, és nem a részletek nem rontja a képet, veszélyeztetné a integritását és a harmónia. Az egyik ilyen részlet megjelenése a hóna alatt.

Mit és hogyan fehéríti a hónalj otthon

Hogyan fehéríti a hónalj otthon gyorsan? Tehát, van néhány hatékony módja, hogy végezze el ezt az eljárást. Mindegyikük elég hatékony.

Hogyan fehéríti a hónalj otthon? Értékelés pozitív használatával kapcsolatban citrom. Sokan tudják, hogy mi a csodálatos tulajdonságait a gyümölcs. Ez alkalmas a foltok eltávolítására, és a fogyás. Gyakran előfordul, hogy benne van egy recept anti-aging maszk és az anti-cellulit pakolások. Esetünkben sem kivétel. Annak érdekében, hogy megszabaduljon a sötét foltok, vágott egy szelet citrom és körkörös mozdulatokkal, alkalmazni kell a hónalj. Hagyjuk ázni a lé a bőrbe. Ezután mossa le. Ezt az eljárást követően, ajánlott, hogy dörzsölje be a bőrbe, a hónalj krém nyugtató hatása van.

Mit és hogyan fehéríti a hónalj otthon

Ne felejtsük el, hogy a citrom száraz bőrt. Tehát megpróbál egy cserje, add joghurt vagy más hasonló termék konzisztenciája.

agyagföld

Hogyan fehéríti a hónalj otthon? Elleni küzdelemre sötét foltok, akkor fehér agyag. Ez értékesített minden gyógyszertár, és nagyon kedvező áron. De azt se felejtsük el, hogy ez a módszer több ismétlést.

Mit és hogyan fehéríti a hónalj otthon

Egy erősebb hatású agyag, akkor adjuk hozzá a citromlevet vagy joghurt. Mindezek a termékek is jellemzők, amelyek elősegítik a bőr fehérítő hónalj.

Uborka és a burgonya

Hogyan fehéríti a hónalj területén otthon? Egy jó módja annak, hogy megszabaduljunk a sötét foltok a hónaljban a hagyományos értelemben vett egy uborka. Juice a zöldség is képes fehéríteni a bőrt, és ez simább.

Mit és hogyan fehéríti a hónalj otthon

Ne hanyagolja el, és burgonya leve. Az elkészítéshez hogy egy krumpli. Ezután Hámozzuk meg és aprítsuk. Ezt meg lehet tenni egy közönséges reszelő. Kifáraszt alkalmazni hónalj. Hidd el, a hatás csemegék.

Sok nő a kérdést: hogyan fehéríti a hónalj otthon peroxid? Hidrogén-peroxid már régóta ismert a Brightening tulajdonságait. Gyakran használják a fényesítő a haj. Hagyja, hogy a hatás nem annyira észrevehető, de mégis. A tulajdonságai a hidrogén-peroxid alkalmazható a fehérítő és a hónalj. Annak érdekében, hogy hatása fehérítő, egyenlő arányban kell csatlakoztatni a víz és a hidrogén-peroxid. Ezután meg kell venni egy vattát, és alkalmazza a kapott oldatot a hónalj területén. Ez az eljárás nem szükséges megismételni nagyon gyakran, ez elég ahhoz, hogy hajtsa végre a leírt manipuláció hetente kétszer.

következtetés

Most már tudja, hogyan fehéríti a hónalj otthon. Az összes fenti módszerek kisebb vagy nagyobb mértékben, segít megszabadulni az ilyen kozmetikai hiba. Reméljük, hogy a tanácsot meg tudja oldani a problémát.

Mit és hogyan fehéríti a hónalj otthon

Föld jött létre a hatalmas göröngyös talaj? A tudósok még mindig nem tudom, hogyan alkotnak a bolygók, mint a Föld. A legtöbb egyetértenek abban, véleménye szerint minden kezdődik a köveket, hogy forog.

Mit és hogyan fehéríti a hónalj otthon

Mit és hogyan fehéríti a hónalj otthon